Doctor în Didactica Chimiei

Generalități

Programul de descriere

Caracteristicile studiilor

Scopul programului de doctorat Didactica de Chimie este de a pregăti specialiști pentru îmbunătățirea calității educației chimice în Republica Cehă, în conformitate cu nevoile sociale actuale și în conformitate cu programele educaționale ale țărilor europene avansate pe baza rezultatelor cercetării științifice. Programul de doctorat se concentrează pe pregătirea specialiștilor în domeniul teoriei educației chimice, în conformitate cu cunoștințele curente de chimie, pedagogie, psihologie, sociologie, informatică și alte discipline. Este un program fără specializare.


Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Discuție orală despre lucrarea scrisă și împreună cu cererea depusă la proiectul de cercetare. În cadrul examenului de admitere, solicitantul trebuie să dovedească cunoștințe relevante în materie didactică, chimie, discipline pedagogico-psihologice, informație și alfabetizare lingvistică (verificarea cunoștințelor de limbă engleză sau a limbii străine) și premisele cercetării (verificarea cunoștințelor aprofundate asupra subiectului , pe care candidatul dorește să o studieze în studii de doctorat).

Criterii de evaluare: Solicitantul poate obține maximum zece puncte, numărul de puncte pentru admiterea la studii este de cel puțin șapte puncte.


Condiții de admitere

Admiterea la studii de doctorat este condiționată de finalizarea cu succes a unui program de studii de masterat.

Metoda de verificare:


Perspectiva de carieră

Ph.D. Studiul oferă burse integrate care îi permit absolvenților săi, datorită erecției lor înalte, să desfășoare activități conceptuale și de cercetare în domeniul educației chimiei. Ph.D. absolvenții de studii vor fi pregătiți pentru activitatea științifică, pedagogică și de management independent în acest domeniu. Ei vor putea să se afirme la locurile de muncă didactice ale colegiilor, la institutele de cercetare ale Ministerului Educației care se ocupă de problemele de educație chimie, la școli secundare ca profesori de chimie cu înaltă calificare, la locurile de muncă care se ocupă de profesor de formare și în instituțiile și organizațiile internaționale și europene axate pe cercetarea națională și internațională în domeniul științei chimiei sau științei.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Faculty of Education is one of seventeen faculties associated under the umbrella of the Charles University in Prague. Its primary goal is to train teachers and other pedagogical personnel for all ... Citeste mai mult

The Faculty of Education is one of seventeen faculties associated under the umbrella of the Charles University in Prague. Its primary goal is to train teachers and other pedagogical personnel for all types of schools and school systems, at various levels of study (Bachelors and Masters) and forms. Citește mai puţin