Doctor în ecologie

Generalități

8 locații disponibile

Programul de descriere

Ph.D. în Ecologie

Ecologie HSN

Ph.D. Programul în Ecologie la USN este axat pe corelații între impactul asupra mediului diffrent. Ce inseamna asta?

Cercetând corelații între diferitele efecte asupra mediului înseamnă că ne uităm în continuare în relația dintre ecosistemele acvatice și terestre, atât pe specii individuale și nivelurile ecosistemului. Noi facem cercetări asupra proceselor evolutive în raport cu structura genetică și de selecție și de problemele umane legate de impactul asupra mediului.

cercetarea în domeniul mediului în probleme generale, și în special naționale și internaționale legate de biodiversitate și utilizarea durabilă a resurselor, se confruntă cu provocări tot mai mari. Necesitatea acestui cercetare este în creștere peste tot în lume și de cercetare de mediu are relevanță pentru multe alte discipline. Programul de doctorat în domeniul ecologiei se axează pe cooperarea interdisciplinară și multidisciplinară pentru a face față acestor provocări.

In cadrul programului de doctorat in ecologie, avem personal academic înalt calificat și motivat cu rețea națională și internațională largă. Acest lucru vă oferă un număr mare de opțiuni în alegerea temelor de cercetare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018.

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018. Citește mai puţin
Drammen , Porsgrunn , Rauland , Hønefoss , Porsgrunn , Bø i Telemark , Kongsberg , Horten , Hønefoss + 8 Mai mult Mai Puțin