Doctor în Economie De Dezvoltare

The Graduate Institute of International and Development Studies

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Economie De Dezvoltare

The Graduate Institute of International and Development Studies

Institutului de doctorat, cu o specializare în economie de dezvoltare este orientată spre furnizarea de instruire de stat-of-the-art în macro și micro-economie, precum și econometrie. În acest program, elevii sunt încurajați să ia un minor într-o altă disciplină, la nivel de doctorat, în scopul de a fi echipate pentru a face față problemelor complexe din cel puțin două puncte de vedere academic. În plus, elevii au posibilitatea de a efectua munca de teren de a lua parte la proiecte fiind supravegheate de către membri ai facultăților în curs de dezvoltare.

PhD cu o specializare în economie de dezvoltare

În ultimul deceniu, economia de Dezvoltare a devenit, fără îndoială, una dintre cele mai interesante domenii în profesie. De la probleme macroeconomice globale, cum ar fi factorii determinanți ai creșterii economice, pentru a-artizanale cu atenție munca microeconomic în care în mod riguros teoretic construit este testat în țările în curs de dezvoltare, de multe ori folosind de ultimă tehnici experimentale sau cvasi-experimentale, economie de dezvoltare se află în centrul multor curent dezbaterile politice. Ce functioneaza si ce nu din punct de vedere programe sociale orientate spre reducerea sărăciei, malnutriției copiilor, sau a răspândirii HIV / SIDA? Ce politici ar trebui să urmeze o țară în scopul de a asigura o creștere economică susținută și o distribuire echitabilă a veniturilor?

Încercarea de a răspunde la astfel de întrebări stă la baza programului nostru, un economist de dezvoltare practică trebuie să fie, în primul rând, un economist foarte bun, instruit în instrumentele de comerț, de la teorie micro si macro, la tehnici econometrice avansate. Dar un economist de dezvoltare ar trebui să fie mult mai mult, și ar trebui să afișeze sensibilitate față și cunoștințe de diverse medii culturale, știu cum să se angajeze părțile interesate din țările în curs de dezvoltare (de la guvern pentru a ONG-urilor locale), și să fie capabil de a obține lucruri de facut in domeniul in condiții care sunt uneori destul de dificil.

Programul nostru de doctorat în economie de dezvoltare este orientată spre a face doar asta, de:

  • furnizarea de state-of-the-art de formare în macro, micro și econometrie;
  • furnizarea de două seminarii de doctorat în Dezvoltare Economie (unul micro și macro o);
  • prin încurajarea elevilor să ia un minor, la nivel de doctorat, într-o altă disciplină, în așa fel încât să fie echipate pentru a face față problemelor complexe din cel puțin două puncte de vedere academic;
  • prin furnizarea de doctoranzi cu posibilitatea de a efectua munca de teren în cadrul proiectelor fiind supravegheate de către membri ai facultăților în curs de dezvoltare.

De doctorat de Institutul Universitar, cu o specializare în economie de dezvoltare este un grad provocare adaptate pentru studenți cu merite deosebite, cu un angajament puternic pentru economie si dezvoltare Studii și o capacitate dovedită în activitatea de cercetare independente. Acesta are ca scop de a pregăti studenții pentru continuarea cercetării academice și de muncă în calitate de economiști profesionale pe teme de dezvoltare în agenții internaționale, guverne sau a sectorului privat.

Programul de doctorat este mic prin design și admite un număr limitat de studenți în fiecare an. Dimensiunea programului și contactul apropiat cu profesori oferă un mediu intim și foarte stimularea în care să crească intelectual. Aceasta specializare este o platformă recunoscută și bine stabilite pentru cercetare avansată absolvent în economie de dezvoltare. Cu o mare diversitate de interese de cercetare și profesionale, membrii facultății oferta de supraveghere de cercetare într-o gamă largă de subiecte.

În afară de supravegherea formală de cercetare de la supervizor lor de doctorat (profesor al unității economice), doctoranzi pot aștepta sprijin intelectual larg în toate etapele lor de cercetare.

În timpul studiilor de doctorat, candidații sunt obligați să obțină 24 credite ECTS pentru cursuri și de a prezenta și apăra o teză preliminară. Programul, care a culminat în prezentarea și apărarea unei teze de doctorat încorporează o piesă originală și semnificative de cercetare, este conceput pentru a lua un maxim de patru ani.

Cerințele de admitere

Doctor în economie de dezvoltare: Diploma de Studii Avansate (DEA) sau o diplomă de master în economie, studii de dezvoltare sau în precum și un discipline conexe care au completat, în măsura în care este posibil, un DEA sau de masterat disertație de cercetare nivel (vă rugăm să includeți o copie cu cererea dumneavoastră). Candidații la doctorat în economie de dezvoltare trebuie să fi trecut un GRE.

Cerințe lingvistice


Institutul este o instituție bilingv engleză-franceză; elevii sunt, prin urmare, trebuie să demonstreze cunoștințele lor din aceste limbi prin includerea certificatelor relevante cu formele lor de aplicare.

Englez

* Nivelul necesar: candidații sunt obligați să demonstreze comanda excelente de limba, atât scrisă cât și vorbită, atestată printr-un certificat de limbă

* Candidații din limba engleză în limba maternă și cei care au absolvit învățământul secundar sau post-secundar în limba engleză, absolvite cu diplomă, sunt scutiți de această cerință.

franceză

* Nivelul necesar: o cunoaștere pasivă a limbii franceze poate fi dobândită în primul semestru de studiu; cunoaștere a limbii franceze va fi testat la începutul semestrului al doilea (februarie sau martie).


* Candidații care sunt vorbitori nativi francezi, candidații care au absolvit învățământul secundar sau post-secundar în limba franceză, absolvit cu diplomă, sau candidații care au obținut o diplomă echivalentă francez la un DELF B2 sunt exceptate de la această cerință.

* Cererea de renunțare: candidati fara cunostinte anterioare de limba franceză poate solicita o derogare. După acceptarea de succes la Institutul li se va cere să participe la un curs intensiv de limba franceză în timpul de 3 săptămâni care preced începerea semestrului de toamnă și pe durata primului semestru; La finalizarea cursului francez vor fi obligate să ia un test.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,500 CHF
pe termen; CHF 2.500 de student internațional
Information
Deadline
Contactează şcoala
Early deadline 15/10
Locations
Elveţia - Geneva, Geneva
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Early deadline 15/10
Data terminării Contactează şcoala
Statele Unite ale Americii - Cambridge, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Elveţia - Geneva, Geneva
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Early deadline 15/10
Data terminării Contactează şcoala
Statele Unite ale Americii - Cambridge, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala