Doctor în Economie Internațională

The Graduate Institute of International and Development Studies

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Economie Internațională

The Graduate Institute of International and Development Studies

Institutului de doctorat, cu o specializare în Economie Internațională oferă instruire avansată axate pe comerț și economie monetare internaționale, în plus față de alte probleme contemporane cheie în domeniul economic. Ca parte a programului, elevii produc o teză care reprezintă o contribuție substanțială la disciplina care servește, de asemenea, pentru a consolida capacitatea lor de a combina de cercetare independente cu metodologiile formale și instrumente de economie modernă pentru o viitoare carieră în acest domeniu.

Dr cu o specializare în Economie Internațională

Programul de doctorat 4 ani este centrată în jurul o disertație de cercetare. Această lucrare reprezintă o contribuție substanțială la economie și demonstrează capacitatea de a combina de cercetare independent, cu metodologiile și instrumentele de economie modernă formale.

Programul de doctorat trenurilor să întreprindă cercetări inovatoare în economie la un nivel de top. Munca de cercetare este la un nivel care poate duce la publicarea în reviste științifice de nivel de top în economie. Absolvenții noștri au asigurat poziții în instituțiile politice importante, cum ar fi Fondul Monetar Internațional, Organizația Mondială a Comerțului, Banca Mondială, precum și departamentele de cercetare ale bancilor centrale importante. În timp ce formarea noastră se axează pe aplicarea politicii, mulți absolvenți au asigurat poziții în mediul academic.

Structura programului

Programul este format din clase (în limba engleză), și disertație de cercetare.

- Clase acoperă o secvență de două cursuri în primele două semestre, fie în macroeconomie internațională, sau comerțul internațional. În plus, elevii să urmeze două clase în econometrie avansate in al doilea semestru.

- Deși nu există nicio cerință de a lua cursuri de electivă, aveți opțiunea de a urma cursuri în economie sau alte departamente ale Institutului, ca auditor, sub rezerva aprobării de către profesorul.

- Teza este elementul central al programului. Veți alege un profesor să fie supraveghetorul academice în primul an. Tu va prezenta și apăra o propunere disertație ("mémoire préliminaire de aceste") până la sfârșitul celui de al treilea semestru. Că propunerea descrie planul de cercetare, și va fi de așteptat să fi identificat în mod clar la întrebarea dvs. de cercetare, arată o bună stăpânire a literaturii aferente, precum și un plan clar pentru metodele și datele pe care intenționați să o utilizați. Teza de obicei ia forma de trei capitole scrise sub conducerea superiorului dumneavoastră, fiecare dintre care ar fi potrivit ca un document independent. Ne permite co-autor al capitolelor, dar se așteaptă să demonstreze capacitatea de a efectua cercetări pe cont propriu. Elevii au, de obicei, un capitol gata de la începutul al patrulea an, pe care le folosesc ca hârtie de piață de locuri de muncă pentru a asigura ocuparea forței de muncă.


Cerințele de credit sunt pentru 24 de credite (ECTS) de la cele patru clase de bază.

Grup țintă

Admitere sunt decise pe baza dosarelor individuale. Majoritatea candidaților să dețină o diplomă de master în economie cu note mari. Considerăm ambii candidați din propriul nostru program de MIS în economie, precum și candidații la universități din afara hihgly reputați.

Cerințele de admitere

Doctor în Economie Internațională: Diploma de Studii Avansate (DEA) sau o diplomă de master în economie sau într-o disciplină legate de + au terminat, în măsura posibilului, o disertație diaconii sau nivel de masterat de cercetare (vă rugăm să includeți o copie cu cererea dumneavoastră). Candidații la doctorat în economie de dezvoltare trebuie să fi trecut un GRE.

Cerințe lingvistice


Institutul este o instituție bilingv engleză-franceză; elevii sunt, prin urmare, trebuie să demonstreze cunoștințele lor din aceste limbi prin includerea certificatelor relevante cu formele lor de aplicare.

Englez

* Nivelul necesar: candidații sunt obligați să demonstreze comanda excelente de limba, atât scrisă cât și vorbită, atestată printr-un certificat de limbă

* Candidații care sunt vorbitori nativi de limba engleză și cei care au absolvit învățământul secundar sau post-secundar în limba engleză, absolvite cu diplomă, sunt scutiți de această cerință.

franceză

* Nivelul necesar: o cunoaștere pasivă a limbii franceze poate fi dobândită în primul semestru de studiu; cunoaștere a limbii franceze va fi testat la începutul semestrului al doilea (februarie sau martie).


* Candidații din franceză în limba maternă, candidații care au absolvit învățământul secundar sau post-secundar în limba franceză, absolvite cu diplomă, sau candidații care au obținut o diplomă echivalentă francez la un DELF B2 sunt exceptate de la această cerință.

* Cererea de renunțare: candidati fara cunostinte anterioare de limba franceză poate solicita o derogare. După acceptarea de succes la Institutul li se va cere să participe la un curs intensiv de limba franceză în timpul de 3 săptămâni care preced începerea semestrului de toamnă și pe durata primului semestru; La finalizarea cursului francez vor fi obligate să ia un test de limbă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,500 CHF
pe termen; CHF 2.500 de student internațional
Locations
Elveţia - Geneva, Geneva
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Statele Unite ale Americii - Cambridge, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Elveţia - Geneva, Geneva
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Statele Unite ale Americii - Cambridge, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala