Citește Descrierea Oficială

Doctor în economie - cu o bursa full-time la DIW Graduate Center

Cine suntem
Institutul German pentru Cercetare Economică (DIW Berlin) este unul dintre cei mai importanti institute de cercetare economică în Germania. Suntem o, institut independent non-profit implicate în cercetarea economică, servicii și consiliere politică. În plus față de co-operare strâns cu universități din Berlin și Brandenburg, suntem, de asemenea activă în rețele academice internaționale.

Scopul Graduate Center DIW este de a oferi studenților de doctorat remarcabile cu un mediu de cercetare și o structură de formare care se va dezvolta talentele lor într-o manieră exemplară. Acesta le oferă la o înțelegere profundă a proceselor economice și sociale, oferindu-le în același timp posibilitatea de a aplica cunoștințele lor în mediul de cercetare profesională a unuia dintre cei mai importanti think tank economic din Germania.

Care căutăm
DIW Graduate Center (GC), la Institutul German de Cercetări Economice salută cererile din partea înaltă calificare studenții post-universitare din întreaga lume să se înscrie în programul său de doctorat în economie structurat.

Ceea ce oferim
Graduate Center oferă un program de 4 ani de formare în profunzime în economie care să conducă la un doctorat de la una din universitățile din Berlin. Studentul va trece printr-un curriculum cursuri la nivel înalt și de a primi instruire la locul de muncă în departamentele de cercetare DIW Berlin. De cercetare student trebuie să se concentreze pe teme teoretice și / sau aplicate în economie și științe sociale aferente. Atât educația și cercetarea la GC au o componentă empirică puternică. Educația de doctorat include de asemenea stagii sponsorizate de la instituții de prestigiu, cum ar fi Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială și ministere.

După finalizarea cu succes a programului elevii vor fi depuse o serie de documente pentru a arbitrat reviste stiintifice. Ei vor primi un certificat de confirmare a participării împreună cu o diplomă de doctorat.

FINANȚAREA
DIW Graduate Center oferă patru ani de finanțare și plătește o bursă de 1.200 € standard de pe lună. După terminarea primul an, doctoranzi sunt atribuite la departamentele de cercetare ale institutului. Pozițiile de cercetare sunt oferite în funcție de volumul de proiecte de cercetare în cadrul de lucru.

Cerințe
Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de master sau diplomă în economie, în scopul de a aplica pentru programul de formare economic. Grade de la alte domenii conexe (cum ar fi inginerie civilă, statistici sau științe sociale cantitative) pot îndeplini de asemenea, cerințele pentru programul în cazul în care solicitantul are un fundal suficient în economie.

Solicitanții ale căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să demonstreze competență în limba engleză, cu excepția cazului în care dețin o diplomă de la o universitate într-o țară vorbitoare de limba engleza sau poate documenta cel puțin un an de studii la o universitate de limbă engleză. Dovezi suficiente pentru o buna cunoastere a limbii engleze este un scor mare pe TOEFL sau IELTS teste. Cunoașterea limbii germane nu este o cerință necesară pentru o aplicație de succes, dar elevii sunt încurajați să învețe și de a îmbunătăți abilitățile lor.

Termen de aplicare: 31 martie 2017. Procedura de depunere și informații suplimentare, vă rugăm să vizualizați aici.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
- Finanțate integral
Deadline
Contactează şcoala
Subject to change
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Subject to change

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Subject to change
End Date