Citește Descrierea Oficială

Programul de doctorat în economie este un program de 3 ani, care implică teză. S-ar putea fi un an de calificare suplimentară de cursuri.

1. Calificarea pentru admiterea la curs: Pentru a fi admis la programul de doctorat (Economie), candidații trebuie să fi obținut o diplomă de master în economie de la Universitatea din Ghana sau la o altă universitate aprobată.

1.1 Candidații care au obținut gradul lor obținând titlul în economie la Universitatea din Ghana sau la un alt Universitatea aprobate în scopul pot fi scutite de la cursuri.

1.2 Candidații cu diplome de master de la alte universități vor fi necesare intr-un an de calificare pentru a finaliza un an cerințele de bază și de curs Electives pentru programul M. Phil, înainte de a putea trece la partea teza a programului.

. 2 Durata Programului: Programul se va în mod normal (cu excepția calificare An) se extind pe o perioadă de trei ani;

3. Schema de examinare: doctor (Economie), examinarea va fi în trei părți, constând din partea I (cursuri la Legon), Partea II (opționale la JFE, și partea a III (3 ani) teza. Părțile I și II constituie programul de calificare an.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date