Doctor în Economie

Lingnan University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Economie

Lingnan University

Doctorat în Economie

Durata: 3 sau 4 ani (Full-time) Locul: Hong Kong cu 12 de cadre didactice obișnuit, Departamentul Economie este mare după standardele Lingnan lui. Membrii săi dețin toate doctorate la universități de top la nivel internațional, iar acum numara cu renumitul profesor Avinash Dixit de la Universitatea Princeton ca profesor de distins Adjunct (petrecerea perioade de 6 până la 8 săptămâni cu noi anual). Departamentul de Economie a fost stantare peste greutatea sa pe cercetare, deoarece fiind cotata printre primele 2 cele mai mari departamentele economice din Hong Kong, în cea mai recentă evaluare Exercise Research (2006), realizat de guvernul din Hong Kong, cu un scor foarte mare 94.13% față de o medie de 76.72 % în afaceri și economie în universitățile din Hong Kong-ului în general. La fel de important pentru studenții noștri de cercetare, Departamentul găzduiește o serie constantă de oameni de știință de top din intreaga lume pentru vizite scurte și seminarii.

Cu finantare de la cel mai mare-vreodata grant de cercetare politică de la RGC Hong Kong-ului, Departamentul Economie a fost pentru prima dată în Hong Kong pentru a lansa un efort de cercetare în profunzime cu privire la factorii determinanți ai centrele financiare internaționale și activitatea financiară din Hong Kong și din regiune, și are cercetare considerabile, industrie și adâncimea de politică în toate domeniile de finanțare. În parteneriat cu sora sa Departamentul de Finanțe și Asigurări, acest efort a dus acum la crearea unui Finanțe Institutul Internațional de Cercetare, pe bază de la Lingnan, dar să reunească expertiza de asociați în industrie și în mediul academic plan local și internațional. Cercetare și expertiză al Departamentului de Economie întind zone largi ale teoriei economice și de muncă empirică și politica - în economie internațională, finanțe și comerț, politica în domeniul concurenței, piețele forței de muncă, locuințe și politica de sănătate, problemele de imbatranire si economie populației. Publicațiile de către membrii personalului Departamentului Economie au apărut în reviste de conducere în economie și finanțe, cum ar fi Econometrica, Journal of financiar Economie, Jurnalul financiar și de analiză cantitativă, Revista de Teorie Economică, Revista de Studii Economice, Revista Economică Internațională, Jurnalul Economic, Revista Economică Europeană, Journal of Economics Publice, Journal of Development Economics, și Journal of International Economics .

Metode de aplicare

Solicitanții pot solicita admiterea la programul de doctorat în două moduri, după cum urmează:

1. Aplicați pentru Programe de doctorat prin intermediul sistemului de doctorat Fellowship Hong Kong (HKPFS)

Lingnan este una dintre universitățile care pot nominaliza candidații genial pentru Fellowship să fie acordat de Consiliul granturi de cercetare (RGC) prin HKPFS. Fiecare awardee Fellowship vor fi furnizate cu HK 240.000 dolari / an (20.000 / HK $ lună) și o conferință / legate de cercetare indemnizație de călătorie de până la HK 10.000 dolari / an pentru o perioadă maximă de 3 ani. (US $ 1 = HK $ 7.8).

Cererile de admitere, prin acest sistem sunt acum invitați. Pentru a aplica pentru admitere, vă rugăm să faceți o cerere inițială în Sistemul de admitere al RGC la adresa www.rgc.edu.hk/hkphd în perioada 1 septembrie - 1 decembrie 2017 (ora Hong Kong 12:00 la ora 12:00) . Fiecare solicitant va fi alocat un număr de referință. Apoi, solicitantul trebuie să depună o cerere completă direct la sistemul electronic al Lingnan, la adresa www.ln.edu.hk/admissions/applyonline, înainte sau înainte de 3 decembrie 2017 . Vor fi considerate a nu aplicații târziu.

2. Aplica pentru Programe de doctorat direct

Solicitanții pot solicita, de asemenea, admiterea la programele de doctorat prin aplicarea la Universitatea direct. Full-time studenții vor fi în mod normal furnizat cu postuniversitare Burse de. Studentul postuniversitar pentru un doctorat va fi de 16.390 HK $ / lună * (rata supusă revizuirii).
* Să fie ridicat la HK 16.720 / lună după confirmarea candidaturii.

Universitatea invită cereri de la 1 noiembrie 2017 până la 26 ianuarie 2018 . Solicitanții pot aplica on-line, prin intermediul www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Cerințe generale de admitere

  1. Un solicitant de admitere la candidatura pentru gradul de doctorat ar trebui în mod normal:
  • A. dețină o diplomă de master eliberată de o instituție de învățământ terțiar recunoscută în acest scop de către Universitate; sau
  • b. dețin o diplomă de licență relevant cu onoruri prima sau a doua clasă sau la un standard echivalent, și s-au înregistrat într-un program de studiu pentru o diplomă de master la o instituție de învățământ terțiar recunoscute pentru cel puțin un an și au dovezi de realizare de cercetare; sau
  • c. au obținut o calificare echivalentă de a) sau b) de mai sus; sau
  • d. au furnizat dovezi satisfăcătoare a nivelului de academice și profesionale.

Notă: În primul rând gradul absolvenți cu calificare de cercetare dovedite sau experiență ar putea fi admiși direct la studii de doctorat numai în circumstanțe excepționale. În mod normal, un candidat fără o diplomă de master nu vor fi admiși la studii de doctorat și el / ea ar trebui să se înregistreze ca un student MPhil în primă instanță.

  1. În plus față de cele de mai sus, un solicitant a cărui grad nu este de la o instituție terțiar în Hong Kong sau o țară vorbitoare de limba engleză trebuie să obțină un scor minim de 550 (testul pe suport de hârtie) sau 213 (testul pe bază de calculator) sau 79 (internet pe baza de testare) în testul de limba engleza ca limba straina (TOEFL), sau un scor bandă de 6,5 sau mai sus, în International English Language Testing System (IELTS), sau un scor echivalent într-un test recunoscut, sau o calificare echivalentă cu dovedi lui / ei de competență limba care vor fi considerate de la caz la caz la caz. Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințe suplimentare, dacă este cazul, stabilite de programele la care se aplica pentru admitere.
  2. Pentru admiterea la programele de doctorat Lingnan prin intermediul HKPFS, RGC stipulat că pentru un solicitant de la un non-vorbitori de limba engleza universitate, cu excepția cazului în care el / ea face dovada că limba engleză este limba de predare pentru toate cursurile de calificare de intrare (e) din sale / program de doctorat propusă (e), el / ea are obligația de a atașa rezultatele scor de TOEFL sau IELTS în cererea de doctorat. Această cerință (prezentarea obligatorie a TOEFL / IELTS scor rezultate) pot fi scutite de solicitanții ale căror propus de doctorat studii sunt în mod special într-un mediu non-engleză, de exemplu chineză. Cu toate acestea, reclamanții încă mai trebuie să îndeplinească cerințele lingvistice ale Universității în condițiile prevăzute la punctul 2 de mai sus.

Programul Cerințe specifice de admitere

În loc de scorurile TOEFL și IELTS, un solicitant poate depune rezultatele de la test de aptitudini Scholastic (SAT), GRE, GMAT, membru al Institutului de Linguists (MIL), sau English Test College (CET) din Republica Populară Chineză, sau o calificare echivalentă de a dovedi / de competență limba lui ei, care vor fi considerate de la caz la caz la caz.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 8, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
3 - 4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Hong Kong - Tuen Mun, New Territories
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Hong Kong - Tuen Mun, New Territories
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala