Ph.D. în economie

Scopul principal al doctorand în economie este de a oferi o educație în pregătirea pentru o poziție într-o profesie care necesită un nivel ridicat de calificare tehnică și științifică, permițând în același timp absolvenților să urmeze o carieră internațională în economie.

Țintă


Cei care caută o educație avansată și care doresc să efectueze cercetări în domeniul economiei, în pregătirea pentru un rol înalt calificat în sectorul public sau în sectorul privat. O astfel de poziție include învățământul și cercetarea universitară, conducerea și conducerea organizațiilor naționale și internaționale, consultanța, instruirea și cercetarea și studiile. .

De ce să alegeți ISEG?


Cercetarea științifică care are loc în centrele de cercetare ISEG este un element important al suportului științific pentru acest program, cu accent pe domeniile Economie (UECE) și Matematică Aplicată (CEMAPRE). Aceste centre de cercetare găzduiesc studenții doctoranzi.

Condiții de intrare și criterii de selecție puternice>


Aplicațiile sunt binevenite de la absolvenții de la ISEG Masters in Economics sau de la un master echivalent. Solicitanții care au un master sau o diplomă echivalentă într-un alt domeniu pot fi admiși, dar numai după ce au studiat cu succes pentru programa de semestru I al ISEG de masterat în economie. Selectarea candidaților se face de către Consiliul științific al Programului de doctorat, pe baza următoarelor criterii: Masterat și gradul final respectiv; Burlaci și gradul final respectiv; Curriculum-ul științific și experiența profesională relevantă.

Subiecte de studiu


Pentru programul de doctorat în economie, subiectele de natură economică sunt studiate la un nivel avansat (Macro și Microeconomie), precum și aplicarea lor, folosind metode matematice, statistice și econometrice. .


În același timp cu cererea sau după înscriere, candidatul poate solicita o bursă de la Fundația pentru Știință și Tehnologie, termenele limită de aplicare fiind compatibile cu cele pentru înscrierea în program.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la ISEG - Lisbon School of Economics & Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
7,000 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare