Doctor în economie

Nova School of Business and Economics

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în economie

Nova School of Business and Economics

Programul nostru are ca scop atragerea celor mai buni studenți în economie și finanțe. Angajamentul nostru este de a pregăti studenții noștri de doctorat să devină cercetători independenți cu înaltă calificare. Absolvenții noștri de doctorat sunt familiarizați cu state-of-the-art atât instrumente teoretice și empirice în economie și finanțe. Ei sunt capabili de a avansa frontiera de cercetare și de a oferi recomandări de politici bazate pe dovezi.

Nova SBE absolvenți de doctorat se potrivi în mod sistematic poziții în instituții internaționale academice și de cercetare competitive. Studenții noștri sunt pregătiți să ocupe poziții de top în companiile de afaceri, instituții financiare și organizații guvernamentale.

Prin alegerea programul nostru de doctorat, deveniți o verigă importantă într-un mediu de cercetare interesant. La Nova SBE, promovăm includerea candidaților noștri de doctorat în proiectele de cercetare ale facultății noastre, deoarece noi credem că calitatea formării noastre de doctorat și cea a cercetării noastre sunt strâns legate.

Nova SBE are un grad ridicat de internaționalizare, care se reflectă în publicațiile de cercetare, co-authorships, și integrarea în rețele de cercetare de top. In ultimii cinci ani, Școala 402 publicat lucrări în reviste internaționale arbitrat, plus 33 FT45 articole, într-o gamă largă de domenii subiect în economie și finanțe. Nova SBE găzduiește seminarii săptămânale cu vorbitori invitați din America de Nord și departamentele de top din Europa, oferind studenților posibilitatea de a interacționa cu oamenii de știință internaționali activi. Actuala facultate Nova SBE include 27 de membri internaționali, de la 15 naționalități diferite, instruiți în universități foarte de top. Nova SBE are un sistem de posesiune-track și recrutează pe piața internațională cercetător de locuri de muncă în mod sistematic.

Daca va aflati Nova SBE este, de asemenea, un pașaport pentru experiență interesantă de a trăi în Lisabona, în cazul în care un climat fantastic intersectează istoria unică și ospitalitate.

Structura academică

Programul durează de patru ani, și este proiectat pentru a prelua elevii după completarea unui Master of Science sau de un an de pre-experienta grad echivalent de masterat în economie, finanțe, management, și domeniile conexe. Primii doi ani constituie o parte a programului de cursuri, în timp ce ultimele două sunt cele dedicate cercetării. În ceea ce privește al doilea an, elevii să participe și prezenta lor de cercetare în curs de desfășurare în doctorat pe săptămână Atelier de cercetare. Studenții sunt, de asemenea, de așteptat să ia parte la seminarii de cercetare Nova SBE, în mod regulat.

Întregul program este livrat în limba engleză.

Cerințe pentru a trece primul an:

 • Finalizarea tuturor cursurilor.
 • grad "Dr. Pass" la toate cele trei examene cuprinzătoare. note de curs vor fi luate în considerare în cazuri marginale.
 • Pase grad în hârtie de vară (supravegheate și clasificate de către un membru al facultății).

Cerințe pentru a trece de-al doilea an:

 • Pase toate cursurile.
 • gradul "Doctor Pass" în examenul de câmp.
 • Participarea la și participarea la doctorat Atelier de cercetare.
 • Participarea la seminarii de cercetare Nova SBE.

Notă: La începutul celui de al doilea an, studenții ar trebui să identifice un membru al facultății care este de acord să servească în calitate de supervizor de doctorat.

Cerințe pentru anii rămași până la încheierea de doctorat:

 • Participarea la și participarea la doctorat Atelier de cercetare.
 • Participarea la seminarii de cercetare Nova SBE.
 • Trecând evaluarea anuală.

Cerința finală pentru încheierea de doctorat:

Completarea trei lucrari de cercetare, care sunt (fiecare) publicabile într-o revistă internațională de renume.

Elevii sunt încurajați să:

 • Prezenta lucrările la conferințe internaționale din al 2-lea an al programului lor de doctorat
 • Participa la conferințele de pe piața muncii pe parcursul lor de anul trecut în program. Studenții care intenționează să fie pe piața locurilor de muncă ar trebui să ceară acordul supraveghetorul lor și informează directorul programului înainte de luna octombrie a anului trecut în program. Ei ar trebui să aibă pachetele pregătite de atunci. interviuri simulate sunt de obicei organizate în luna decembrie.
 • Fondurile interne sunt disponibile pentru scopurile de mai sus la recomandarea de către supraveghetor și aprobarea finală de către directorul de program de doctorat.

Aplicații și Admitere

Solicitanții trebuie să dețină diploma de master în economie, finanțe, sau alte domenii conexe, și ar trebui să aibă un bun nivel de competență în limba engleză. Dacă nu aveți o diplomă de master, dar se așteaptă să-l obțină, până în iunie 2017 cererea pentru bursa poate fi, de asemenea, luate în considerare.

Este necesară următoarea documentație:

 • Curriculum vitae;
 • Transcrierea înregistrărilor de grade universitare și postuniversitare, cu lista completă de cursuri și grade. Candidații care nu au terminat încă programul lor de absolvent ar trebui să ofere un certificat de înscriere, cu, dacă este disponibilă, lista completă a notelor obținute până în prezent;
 • Recomandări în forma a două scrisori de referință, care ar trebui să fie trimise direct de către arbitri (așa cum este explicat în online Instrucțiunile de aplicare disponibile la platforma de aplicații);
 • Declarație scopului - inclusiv a zonelor de interes și potențiale de supraveghere;
 • Certificat de rezultate pentru GRE (Graduate Records de examinare) sau GMAT (Graduate Management Admission Test). Solicitanții care dețin sau vor deține în scurt timp, o diplomă Nova SBE master nu sunt obligate să prezinte rezultatele GRE;
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- pe an. Taxele pot fi reduse până la 90%, în funcție de merit academic al candidatului. meritul academic este definit prin analiza performanței în raport cu cerințele programului pentru fiecare an.
Locations
Portugalia - Lisbon, Lisbon
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Portugalia - Lisbon, Lisbon
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala