Doctor în economie

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Doctor în economie

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Doctorat Economie (în engleză)

Economie de ramură de studiu se concentreaza pe oamenii de știință de formare și cercetătorii care doresc să câștige sau să aprofundeze, cunoștințele și abilitățile existente în domeniul macroeconomie și microeconomie. În domeniul macroeconomiei, se pune accentul pe aspectele de analiză, precum și influența mediului instituțional asupra procesului decizional de management macroeconomic în cadrul companiilor. În microeconomie, atât teoria prețurilor și a concurenței sunt subiectele de studiu, și în al doilea rând, analiza impactului politicilor microeconomice (structurale) pe sfera corporativă.

domeniu al studenților de studiu, în plus față de disciplinele obligatorii și opționale, implică activități științifice și de cercetare, bazate pe studiul independent de limbă cehă și literatura străină, care oferă cele mai multe informații actualizate în domeniu. Prin urmare, studentul este obligat să se angajeze în / propria sa activitate publicarea pe parcursul studiului. Studiile sunt completate de către statul de doctorat Examinarea și apărarea tezei de doctorat.

Este de așteptat ca absolventii vor lucra în domeniile științei și cercetării, precum și în procesul de predare (mai ales în universități). De asemenea, vor lucra în departamentele strategice și analitice ale companiilor financiare și nefinanciare.

Structura programului este următoarea:

Blocul A: Subiecte comune pentru întreaga școală:

  • Economie (microeconomie-macroeconomie)


Blocul B: Subiecte obligatorii ale filialei:

  • Metode de cercetare pentru manageri
  • Modele dinamice în economie
  • Metode statistice pentru Cercetare Științifică *
  • Instrumente cantitative pentru analiza economică *


* Doctorand alege unul dintre cele două subiecte la recomandarea unui supervizor și în funcție de specializarea lui / ei.Blocul C: subiecți opționali

După discuția cu supervizorul, doctoratul alege alte discipline necesare pentru teza de doctorat.

Opțiunile se pot extinde, eventual, în alte cursuri, din cursurile gratuite de cursuri elective acreditate pentru studii doctorale la Universitatea de Economie din Praga.

Doctorand își îndeplinește alte atribuții în conformitate cu Regulamentul de studiu și examinare al Universității de Economie din Praga pentru studii în programe doctorale și facultăți de drept.

Admitere

Admiterea la un program de studii de doctorat este condiționată de îndeplinirea corectă a studiilor într-un program de studiu Masters'. Diploma de Master trebuie să fie recunoscută în Republica Cehă.

Studenții străini care doresc să studieze într - un program într - o altă țară decât ceh ( "Program pentru străini") limbă trebuie să plătească o taxă de școlarizare. Taxa este de 5000 € pe an. Această formă de studiu este un program de la distanță, ceea ce înseamnă că elevii vin pentru consultări la un moment dat a fost de acord cu tutorii lor, dar nu sunt obligați să participe la cursuri și seminarii de zi cu zi. Cu toate acestea, ei trebuie să vină să se așeze examenele. Elevii pot studia, sta examene, precum și scrierea și apărarea tezei lor de doctorat, într-o limbă străină. Lungimea standard de studiu este de 3 ani. Elevii nu au dreptul la burse sau cazare rezidențiale.

Studenții străini în programele de studiu în Cehia ( "programul ceh") nu plătesc taxe și pot beneficia de bursă în perioada în care nu depășește lungimea standard a studiului. Decanul facultății va stabili suma care urmează să fie acordată pentru bursă. Ele se pot aplica pentru cazare rezidențiale (sub rezerva capacității de cămine).

De asemenea, acei studenți care au obținut o bursă de guvernul ceh nu plătesc taxe și pot primi cazare rezidențiale.

Admiterea la programul de studii de doctorat este condiționată în curs de succes de admitere a Universității. Decizia finală revine cu decanul facultății respective programului de doctorat, cu atenția cuvenită acordată succesului în concursul de admitere, precum și capacitatea de predare a facultății. În cazul în care un solicitant nu a fost admisă numai din cauza capacității insuficiente de predare la facultate, rezultatele examinării rămân valabile timp de un an de la data la care a fost luată examenul.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare December 4, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
5,000 EUR
pe an, în limba engleză; liber în Cehă
Locations
Republica Cehă - Prague, Prague
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Republica Cehă - Prague, Prague
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala