Citește Descrierea Oficială

Departamentul de Economie oferă un doctorat în economie pentru persoanele care doresc să-și continue studiile în economie aplicată dincolo de nivelul de master și de a desfășura activități de cercetare pe probleme de politici orientate spre sub îndrumarea facultății cu reputație naționale în materie de sănătate, muncă, economie publică și de mediu studii. Este un program inovator, care oferă studenților, cu o măiestrie de metode empirice și analitice avansate, astfel încât acestea să poată desfășura activități de cercetare de înaltă calitate și să contribuie la baza de cunoștințe în setările de afaceri, guvernamentale, non-profit, și de cercetare. Departamentul desfășoară activități de cercetare recunoscut la nivel național, care sprijină programele sale academice, promovează înțelegerea economică, și favorizează dezvoltarea economică în triada și a statului.

Clase la nivel de doctorat sunt mici, iar studenții beneficiază de interacțiuni directe și frecvente cu facultatea. Elevii încep să lucreze în cercetarea aplicată timpurie în programele lor și sunt încurajați să lucreze cu facultatea pentru a identifica problemele politice pe care doresc să investigheze prin disertație. Studenții noștri de doctorat lucreaza frecvent cu facultatea la lucrări de cercetare și co-autor finanțate de grant pentru prezentare la reuniuni profesionale regionale și naționale.

Admitere doctorat

Pentru a fi admiși la programul de doctorat în economie, trebuie să fi obținut un master în economie comparabilă cu MA în Economie Aplicată oferite la UNCG. Pentru ca un grad de AM, care să fie considerat comparabil cu UNCG MA, absolvent cursuri dvs. ar trebui să includă următoarele:

  • Două cursuri la nivel de absolvent în microeconomie
  • Două cursuri la nivel de absolvent în econometrie
  • Un curs de absolvent de nivel în macroeconomie

Decizia de admitere se bazează pe o evaluare a patru criterii principale:

  • Scorurile GRE (scor cantitativ ar trebui să scadă peste percentila 70)
  • Trei scrisori de recomandare
  • performanțe superioare în cursuri de economie absolvent
  • Declarația personală a scopurilor.

Cererea dvs. trebuie să includă o declarație de 1-2 pagini care prezintă modul în care fundalul academice te-a pregătit să își continue activitatea absolvent în economie și modul în care a primit o diplomă de doctorat în economie aplicată va ajuta să vă atinge obiectivele de carieră.

În cazul în care lipsește o parte din cursuri necesare, puteți lua cursuri de masterat în cursul primului an de studiu de doctorat pentru a suplimenta munca anterioară.

Cerințe de ieri de doctorat

Doctorat în economie necesită 60 de ore semestru de cursuri, inclusiv de cercetare disertație. Până la 18 ore de la 60 de ore pot fi acceptate de la MA în Economie Aplicată la UNCG sau a unui maestru comparabil în programul de economie.

Primul an

Elevii să ia, în general, 6-9 ore semestru în fiecare semestru. In timpul semestru prima toamna, veți începe să luați cursuri de bază de doctorat care vă va oferi cu pregătire avansată în teoria microeconomie și econometrie. În timpul semestrului de primăvară, va lua cursuri instrumente de cercetare și ar putea începe, de asemenea, cursuri de a lua pe teren în economia muncii, economia publică, economie de sanatate, economie de mediu sau economia de inovare și tehnologie.

Examene de calificare

examene de calificare care acoperă teoria economică și econometrie sunt administrate în ianuarie, după încheierea primului an de cursuri. Trebuie sa treci fiecare examen, cu un grad de B sau mai bine. Dacă nu treci un examen, s-ar putea re-lua acel examen o singură dată.

Al doilea an

Pe parcursul acestui an, veți începe să luați cursul de lucru câmp. La acest moment, în program, puteți începe să se ramifica în domenii de specializare în economie aplicată. S-ar putea, după consultarea directorului de studii superioare, pentru a alege să urmărească interese speciale prin luarea de cursuri în afara Departamentului de Economie din alte departamente absolvent inclusiv Administrarea Afacerilor, Metodologia cercetării educaționale, de sănătate, științe politice, sau Information Systems. De asemenea, aveți posibilitatea de a lua cursuri de câmp, prin departamentele de economie de la Universitatea din Carolina de Nord la Chapel Hill sau de la Duke University în cadrul programului de înregistrare interinstituțional Carolina de Nord.

În al doilea an de activitate de doctorat, ar trebui să identifice un membru al facultății de absolvent pentru a servi ca președinte al comisiei dvs. de disertație. În consultare cu scaunul comisiei, va selecta, de asemenea, membrii facultății pentru a servi pe comisia dumneavoastră disertație.

Al treilea an

În timpul celor trei ani de studii de doctorat, în timp ce s-ar putea continua să ia cursuri domeniu relevant pentru domeniile dumneavoastră de interes, accentul principal va fi pe identificarea domeniului cercetării și subiect sau subiecte pe care ar dori să le abordeze în disertație. Lucrarea dvs. Cursul va include sondaje de literatură în domeniul ales. De asemenea, puteți începe să identifice și să colecteze date pentru unul sau mai multe proiecte de cercetare empirice.

Examene Comprehensive preliminare

După ce ați finalizat cursurile de teren, consilierul dumneavoastră disertație, în consultare cu comisia dumneavoastră, va administra examenele scrise și orale care acoperă domeniile de studiu. După finalizarea cu succes a acestor examene și aprobarea subiect disertație, vei fi admis la candidatura pentru gradul de doctorat.

A patra și anii următori

Odată ce au fost admise la candidatura, va înregistra pentru credit disertație și să se pregătească și să prezinte o disertație, care să reflecte o investigație independentă a unui subiect economic aprobat de către comisia dumneavoastră disertație.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of North Carolina Greensboro »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
Free
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019