Doctor în Educație în Leadership, Administrație și Politică Educațională (EdD) (ELAP)

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Pepperdine University GSEP nu oferă burse complete. Puteți citi mai multe despre oportunitățile disponibile pentru noii studenți aici. Pepperdine University GSEP oferă, de asemenea, asistență postuniversitară, asistență didactică și oportunități de asistență pentru cercetare. GSEP nu oferă rambursări de școlarizare.

Crearea unui viitor educațional mai bun

Programul ELAP pregătește lideri în public

Prezentare generală a programului

Proiectat pentru liderii educaționali în public

Beneficiile programului

 • Permite studenților să continue munca cu normă întreagă în timp ce sunt angajați într-un studiu
 • Formatul hibrid combinat oferă cursuri prin interacțiune față în față cu 60% și instruire online de 40%
 • Călătorie obligatorie la Washington, DC, sau un loc similar pentru a experimenta dezvoltarea politicilor la nivel federal, de stat sau local
 • Facultatea recunoscută la nivel național a practicanților cu experiență de lider în educație
 • Mentori ai facultăților dedicate succesului academic și profesional al studenților
 • Accent pe dezvoltarea conducerii personale etice și culturale
 • Dezvoltarea cunoștințelor și abilităților de cercetare / practicieni
 • Modelul Cohort conceput pentru sprijinul colegilor și dezvoltarea relațiilor profesionale
 • Centrul de Servicii Cariera dedicat exclusiv domeniului educației pentru a sprijini avansarea profesională a studenților
 • Centrul de asistență pentru scriere oferă seminare de scriere și ateliere APA, precum și revizuiri și îndrumări individuale privind scrierea de lucrări și manuscrise de disertație
 • Rețeaua vastă de absolvenți cuprinzând peste 20.000 de membri

Fapte reale

 • Lungime program / Unități Disertație: 3,5 ani mediu / 51 unități EdD / (2 unități pe termen până la finalizarea disertației
 • Costul unității: 1.550 USD
 • Termeni de început: cădere
 • Campus Locul de amplasare: West Los Angeles / Online Hybrid Program (Vă rugăm să rețineți că campusul de alegere nu poate fi garantată. Ofertele de campus sunt dependente de disponibilitate și pot fi modificate.)

Termenele de admitere:

 • Fall Term 2018 Final Termen: 6 august 2018, ora 23:59 PST
 • Admiterile pentru acest program sunt în derulare. Nu așteptăm termenul limită de depunere a cererilor pentru a examina aplicația. Pentru aplicațiile primite după termenul limită, elevii vor fi acceptați pe baza unui spațiu disponibil.

Cerințe de admitere:

Într-un efort de a procesa rapid cererea dvs., acceptăm numai materiale electronice pentru aplicații.

Pentru a aplica pentru acest program, vă rugăm să trimiteți:

 1. Cerere de admitere cu o taxă de procesare nerefundabilă.
 2. Un grad de bacalaureat de la o instituție acreditată la nivel regional.
 3. O diplomă postuniversitară de la o instituție acreditată la nivel regional.
 4. Transcrierile oficiale trimise electronic prin intermediul uneia dintre companiile aprobate listate pe site-ul GSEP de la instituțiile care au acordat diploma de bacalaureat și de master la solicitant, precum și toate transcrierile de la toate celelalte colegii sau universități au participat.
 5. Trei recomandări profesionale care atestă abilitățile, caracterul și abilitățile academice ale solicitantului, dintre care cel puțin două demonstrează experiența și / sau potențialul de conducere al solicitantului. Formularul de recomandare profesională online trebuie trimis prin e-mail la adresa gsep-admissions@pepperdine.edu.
 6. Un eseu elaborat pe două pagini pe un subiect selectat. Solicitanții care nu realizează în mod satisfăcător acest eseu pot fi obligați să participe la un curs de atelier scris la GSEP, cum ar fi ED 692. În mod alternativ, solicitanții pot depune scoruri din examenul de înregistrare a absolventului (secțiunile GRE-verbale și cantitative) .
 7. O afirmație de 1.000 până la 2.000 de cuvinte despre scopuri educaționale care abordează subiecte precum probleme, întrebări, interese, probleme de îngrijorare în ceea ce privește dezvoltarea educațională și profesională, punctele forte și punctele slabe în ceea ce privește angajarea în studii de doctorat și / sau obiectivele viitoare ale carierei.
 8. Interviurile personale sunt necesare pentru toți candidații calificați care se adresează programului.
 9. CV-ul sau CV-ul este opțional, dar recomandat.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Citește mai puţin
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Mai mult Mai Puțin