Doctor în Educație în Leadership Organizațional (EdD)

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Pepperdine University GSEP nu oferă burse complete. Puteți citi mai multe despre oportunitățile disponibile pentru noii studenți aici. Pepperdine University GSEP oferă, de asemenea, asistență postuniversitară, asistență didactică și oportunități de asistență pentru cercetare. GSEP nu oferă rambursări de școlarizare.

Valori bazate pe conducere care se transformă

Acest program consolidează și dezvoltă abilitățile de conducere în timp ce pregătesc elevii să lucreze într-o gamă largă de setări. Persoanele fizice sunt dotate cu cunoștințe și abilități de a recunoaște, valorifica și direcționa forțele de schimbare pentru a transforma organizațiile în succesul și creșterea optimă. Este recunoscut ca fiind programul de doctorat de vârf, cu accent pe leadership și dezvoltarea organizațională de către Leadership Excellence Awards pentru anul 2016 pentru realizări remarcabile în programele de leadership și dezvoltare organizațională.

Prezentare generală a programului

Într-un program de practicant, care îmbină teoria cu experiența din lumea reală, programul EDOL este ideal pentru liderii actuali care caută abilități relevante pentru a-și extinde cariera. Acesta este, de asemenea, conceput pentru directori în creștere care ar dori un grad de doctorat pentru a avansa obiective academice și profesionale. Subliniind o abordare umanistă a conducerii, a managementului și a schimbării, programul pregătește indivizii să fie vizionari în cadrul organizațiilor lor. Absolvenții încep și finalizează programul cu o cohorta de profesioniști de afaceri și academicieni din diverse domenii. Modelul de cohortă permite elevilor să se bazeze pe abilitățile de conducere, în timp ce realizează relații valoroase cu colegii.

Beneficii

 • Două formate de programe: Accesul tradițional și global (60 la sută față-în-față / 40 la sută online), ideal pentru profesioniștii care lucrează
 • Clase flexibile care se întâlnesc în seara și în weekend-uri ocazionale
 • Dimensiunile clasei mici oferă un mediu pentru mentoratul facultăților și construirea de relații de vârstă de-a lungul vieții
 • Un mediu de învățare de susținere și o facultate cu realizări academice exemplice și experiență profesională
 • Scholar-practician model care integrează teoria și cele mai bune practici
 • Călătorii naționale și internaționale necesare pentru a oferi o perspectivă bine rotunjită asupra conducerii și politicii
 • Rețeaua Pepperdine vă conectează la liderii de afaceri influenți în comunitate

Fapte reale

 • Lungime program / unități Disertație: Medii 3,5 ani / 51 unități EdD (2 unități pe termen până la finalizarea disertației)
 • Costul unității: 1.550 USD
 • Termen de începere: cădere
 • Campus Locații: West Los Angeles, Irvine (Vă rugăm să rețineți că campusul ales nu poate fi garantat. Ofertele de campusuri sunt condiționate de disponibilitate și pot fi modificate.)

Termenele de admitere:

 • Fall Term 2018 Final Termen: 6 august 2018, ora 23:59 PST
 • Programul începe cu un atelier comunitar de înaltă performanță și orientare în august, la Campusul de Vest din Los Angeles. Clasele vor începe în septembrie.
 • Admiterile pentru acest program sunt în derulare. Odată ce o cerere este completă, ea este examinată pentru admitere. Nu așteptăm termenul limită pentru examinarea cererii. Pentru aplicațiile primite după termenul limită, elevii vor fi acceptați pe baza unui spațiu disponibil.

Cerințe de admitere:

Într-un efort de a procesa rapid cererea dvs., acceptăm numai materiale electronice pentru aplicații.

Pentru a aplica pentru acest program, vă rugăm să trimiteți:

 1. Cerere de admitere cu o taxă de procesare nerefundabilă.
 2. Un grad de bacalaureat de la o instituție acreditată la nivel regional.
 3. O diplomă postuniversitară de la o instituție acreditată la nivel regional.
 4. Transcrierile oficiale trimise electronic prin intermediul uneia dintre companiile aprobate listate pe site-ul GSEP de la instituțiile care au acordat diploma de bacalaureat și de master la solicitant, precum și toate transcrierile de la toate celelalte colegii sau universități au participat.
 5. Trei recomandări care atestă caracterul academic și / sau profesional al solicitantului și experiența și / sau potențialul de lider. Formularul de recomandare profesională online trebuie trimis prin e-mail la adresa gsep-admissions@pepperdine.edu.
 6. Un eseu elaborat pe două pagini pe un subiect selectat. Solicitanții care nu realizează în mod satisfăcător acest eseu pot fi obligați să participe la un curs de atelier scris la GSEP, cum ar fi ED 692. În mod alternativ, solicitanții pot depune scoruri din examenul de înregistrare a absolventului (secțiunile GRE-verbale și cantitative) .
 7. O declarație de interes de 1000 până la 2.000 de cuvinte în programul de conducere organizațională care abordează subiecte precum punctul de vedere al candidatului privind conducerea, abilitatea de a crea adepți, tendința de a-și asuma riscuri, perseverența și realizările demonstrate, obiectivele viitoare de carieră și viață și motivele urmăririi un program de doctorat.
 8. CV-ul sau CV-ul este opțional, dar recomandat.
 9. Este posibil să se solicite un interviu personal pentru solicitanții calificați care se adresează programului.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Citește mai puţin
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Mai mult Mai Puțin