Citește Descrierea Oficială

Cât de mult va costa acest program mine?
  • Taxele de școlarizare și: 40.690 dolari - Cărți și consumabile: 2.600 dolari - On-campus cameră și bord: 25.530 dolari * Sumele prezentate mai sus includ costurile pentru întregul program, presupunând că timpul normal de finalizare. Rețineți că aceste informații se pot schimba.


Burse internaționale

Studenții internaționali acceptate la cinci orașe College sunt eligibile pentru a primi o bursă internațională variind de la 1.000 dolari la 10.000 dolari USD pe an. Aceste burse se bazează pe talentul și / sau de merit și sunt renumerable pe baza criteriilor de burse stabilite în scrisoarea de premii. Aceste burse sunt acordate atât la universitare și nivel de absolvent.


Ce finanțare opțiuni sunt disponibile pentru a ajuta-mi plătească pentru acest program?

Finanțarea pentru acest program pot fi disponibile prin granturi, burse, credite (federal și privat), precum și a planurilor de finanțare instituționale.

  • împrumuturi federale - împrumuturi de învățământ private - plan de finanțare instituțională


Cât timp îmi va lua pentru a finaliza acest program?

Programul este conceput pentru a dura doi ani pentru a finaliza. Dintre cei care au completat programul din 2012-2013, *% terminat în doi ani.

  • Mai puțin de 10 elevi finalizat acest program, în 2012-13. Numărul care a terminat în timpul normal a fost reținut pentru a păstra confidențialitatea elevilor.
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Five Towns College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
40,690 USD
Taxa de școlarizare
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019