$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi tot {phdstudies-doctor-of-education:plural} în Învățământ superior

Cercetătorii care au absolvit deja un masterat în educație ar putea dori să-și continue studiile prin intermediul unui doctor în educație. Această diplomă de doctorat este adesea bazată pe cercetare. Studentul mediu termină acest tip de program în trei ani. Ce este un doctor în învățământ superior? Această diplomă de doctorat pregătește studenții pentru o carieră semnific… Citeste mai mult

Cercetătorii care au absolvit deja un masterat în educație ar putea dori să-și continue studiile prin intermediul unui doctor în educație. Această diplomă de doctorat este adesea bazată pe cercetare. Studentul mediu termină acest tip de program în trei ani.

Ce este un doctor în învățământ superior? Această diplomă de doctorat pregătește studenții pentru o carieră semnificativă în instituții academice, cum ar fi universități, școli comerciale și colegii. Participanții iau adesea proiecte de cercetare pentru a afla mai multe despre politicile, teoriile și metodele necesare în ed. Superioară. Cursurile necesare pentru acest program de doctorat nu sunt aceleași la fiecare universitate, dar pot include politici și finanțe în învățământul superior, organizații colegiale din comunitate, istoria învățământului superior, învățământul superior și cursantul adult, planificarea strategică și eficacitatea instituțională.

Acest domeniu de studiu îi pregătește pe studenți să facă o schimbare în instituțiile de învățământ superior. Se construiește abilități de rezolvare a problemelor, cunoștințe de justiție socială și abilități de comunicare. Cercetătorii ar putea să folosească aceste noi abilități și cunoștințe pentru ai ajuta să reușească în toate aspectele vieții.

Costul unui doctor de educație poate varia de la școală la școală. Subiectul, tipul cursului și locația școlii pot juca un rol în școlarizare. Solicitanții pot obține mai multe informații direct de la universitatea pe care doresc să o urmeze.

Elevii care finalizează un program de Doctor în Educație în Învățământul Superior sunt adesea gata să se implice într-o carieră semnificativă în școlile de învățământ superior. Unii absolvenți pot ocupa posturi de președinți universitari, directori de dezvoltare a facultăților, cercetători din domeniul învățământului superior, factori de decizie politică, administratori clinici și consilieri universitari. Oportunitățile exacte de carieră disponibile participanților pot fi dictate de interesele, educația și experiențele acestora.

Un doctor de educație poate fi disponibil în școli din întreaga lume. Puteți chiar să găsiți programe online. Obținerea mai multor informații este ușoară. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Cardinal Stritch University
Milwaukee, Statele Unite ale Americii

Doctorat în Leadership pentru Progresul de învățare și de servicii în învățământul superior (Ed.D. sau doctorat) va pregăti pentru a aduce contribuții semnificative la organiz ... +

Doctorat în Leadership pentru Progresul de învățare și de servicii în învățământul superior (Ed.D. sau doctorat) va pregăti pentru a aduce contribuții semnificative la organizația dumneavoastră și vă va ajuta să devină un lider de transformare în învățământul superior. -
Doctorat Doctor în Educație
Frecvență redusă
6 semestre
Engleză
Campus