Privește {phdstudies-doctor-of-education:plural} în Cercetare educațională în America de Sud 2020

Doctorul de învățământ se bazează pe cunoștințele dobândite în programele de masterat și de masterat. Învățătorii care urmăresc să-și continue cariera în poziții cu mai multă responsabilitate pot urma acest grad avansat.Națiunile din America de Sud oferă o experiență puternică bogat, cu arhitectură distins, stilul de gătit, ceramică, și dans. Cu un trecut cufundat î… Citeste mai mult

Doctorul de învățământ se bazează pe cunoștințele dobândite în programele de masterat și de masterat. Învățătorii care urmăresc să-și continue cariera în poziții cu mai multă responsabilitate pot urma acest grad avansat.

Națiunile din America de Sud oferă o experiență puternică bogat, cu arhitectură distins, stilul de gătit, ceramică, și dans. Cu un trecut cufundat în folclor, studiind in America de Sud va permite să se complacă într-o cultură care au prevalat pentru vârstele.

Compară {phdstudies-doctor-of-education:plural} în Cercetare educațională în America de Sud 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
Instituto Para La Calidad De La Educacion
Lima, Peru

Programul Doctorat în Educație este alcătuit din studii academice bazate pe cercetare. Scopul său este de a dezvolta cunoștințele la cel mai înalt nivel.

Programul Doctorat în Educație este alcătuit din studii academice bazate pe cercetare. Scopul său este de a dezvolta cunoștințele la cel mai înalt nivel. -
Doctor în Educație
La zi
6 semestre
Spaniolă
Mart 2020
Campus