PHDSTUDIES

Vezi tot 2 {phdstudies-doctor-of-education:plural} în Conducere

Cei care doresc să-și perfecționeze abilitățile de cercetare și să se califice într-un anumit domeniu de studiu decid de multe ori să câștige un doctorat de studii. Acest tip de grad este foarte avansat, și poate fi câștigat numai după ce studenții obțin o diplomă de licență sau de masterat.

Ce este un doctor în educație în leadership? Acest program îi ajută pe profesioniștii din sectorul educațional să își consolideze analiza, comunicarea, cercetarea și abilitățile de luare a deciziilor, astfel încât aceștia să poată aborda problemele critice cu care se confruntă sistemul educațional în prezent. Elevii pot lua cursuri multidisciplinare care se concentrează pe leadership, învățare, antreprenoriat, curriculum, strategii educaționale și multe altele. De asemenea, aceștia se pot angaja în cercetări ample, deoarece se referă la educație.

Câștigarea acestui grad poate oferi absolvenților acreditările de care au nevoie pentru a avansa în cadrul sistemului de învățământ. Elevii pot, de asemenea, să învețe să-și perfecționeze stilul de conducere și să-și îmbunătățească abilitățile de luare a deciziilor, astfel încât aceștia să poată servi mai bine școlile la care lucrează.

Când vine vorba de costul total al câștigării unui Doctor de Educație în Leadership, nici doi studenți nu plătesc aceeași sumă în ansamblu. Acest lucru se datorează faptului că mulți factori, cum ar fi perioada de timp necesară pentru finalizarea programului și frecvența școlară specifică pentru școlarizare, pot afecta costul total.

Absolvenții cu doctor în învățământ în conducere pot lucra în cadrul unor organizații private, instituții publice, K-12 sau în învățământul superior profesionale, administrative, academice, de cercetare sau clinice. De exemplu, cei cu acest grad pot lucra ca director de școală, administrator de învățământ, director școlar sau profesor universitar. Alții pot urma posturi de coordonator de instruire sau de specialist în curriculum.

Programe pentru acest tip de grad există în întreaga lume, în persoană și online. Pentru a începe procesul de înscriere, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plată.

2 Rezultate din Conducere Filter

EdD în Leadership organizațional

Meridian University
Doctor în Educație
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
8 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Organizațiile din întreaga lume din diverse domenii precum educația, afacerile, societatea civilă și guvernul sunt provocate de o complexitate fără precedent. Ceea ce se cere ...

Citeste mai mult

Doctor în educație în leadership educațional și organizațional

Holy Family University School of Education
Doctor în Educație
Engleză

Programul de doctorat al Universității Sfintei Familii este de a facilita dezvoltarea unor lideri etici eficienți și școlari pentru școli și comunități care pot aduce contribu ...

Citeste mai mult