PHDSTUDIES

Vezi toate {phdstudies-doctor-of-education:plural} în Educație internațională

Un doctor în învățământ este unul dintre cele mai înalte grade disponibile la universități. Ca o diplomă de doctorat bazată pe cercetare, ea se concentrează adesea pe domenii în educație pentru a pregăti studenții pentru activități academice, clinice sau de cercetare. Majoritatea studenților pot finaliza un program de doctorat în trei ani.

Ce este un doctor în educație în învățământul internațional? Este un program de diplomă care se concentrează pe înțelegerea standardelor educaționale formale și informale în diverse contexte politice, socio-culturale, economice și lingvistice. Participanții se pot uita la principiile drepturilor omului, echității și justiției sociale într-un cadru educațional. Cursurile exacte necesare pentru acest grad pot fi diferite la fiecare universitate. Câteva exemple de potențiale cursuri pe care elevii ar trebui să le iau sunt educația internațională și comparativă, paradigmele de cercetare alternative, teoria socială critică și școlarizarea, drepturile omului și mișcările sociale.

Această educație la nivel înalt poate duce la multe rezultate benefice ale învățării. Unii participanți își pot perfecționa evaluarea, dezvoltarea politicilor și abilitățile de analiză. Toate aceste abilități pot ajuta educatorii să devină mai buni profesori, cercetători și activiști în domeniul drepturilor omului.

Fiecare universitate poate avea o taxă de școlarizare ușor diferită pentru un doctor în învățământ. Singurul mod în care solicitanții pot afla cu adevărat cât de mult ar trebui să plătească este contactarea unei școli.

Un doctor în educație în învățământul internațional poate duce la o varietate de cariere oriunde în lume. Posibilitățile exacte disponibile pot varia în funcție de experiența anterioară de muncă și de altă educație a studenților. Unii absolvenți cu acest grad au devenit profesori, superintendenți, cercetători în educație, specialiști în curriculum, politicieni, directori executivi ai educației și directori de organizații nonprofit.

Este posibil să găsiți un doctor în învățământ în școlile din Statele Unite, Irlanda, Australia, Africa de Sud și din alte țări din întreaga lume. Unele universități pot chiar să aibă programe online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

1 Rezultate din Educație internațională Filter

Ed.D. în educația internațională și multiculturală

University of San Francisco - School of Education
Doctor în Educație
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
5 ani
Engleză
Campus

Ed.D. în Educația Internațională și Multiculturală (IME) este dedicată înțelegerii educației formale și informale în cadrul diferitelor contexte socio-culturale, lingvistice, ...

Citeste mai mult