PHDSTUDIES

Vezi toate cele 3 {phdstudies-doctor-of-education:plural} în Instruction

Câștigați o diplomă de doctorat vă poate pune la dispoziție studiile înainte de a vă lansa cariera de educator profesionist. Folosind timpul suplimentar, de obicei de cel puțin doi ani, pentru a obține o diplomă de doctorat, atât calificările specifice ale elevilor, cât și îmbunătățește foarte mult șansele de a fi angajați pentru funcții competitive în cele mai bune școli.

Ce este un doctor în educație în instruire? Alegerea de a urmări medicul dumneavoastră de învățământ în instruire prevede mai mulți post-master de ani de ani pentru a vă perfecționa tehnicile de predare sub îndrumarea de experți de lider în domeniu. Puteți alege din numeroasele cursuri care vă vor completa cariera și se vor concentra asupra domeniului preferat de instruire de a încorpora atenția în managementul clasei pentru a injecta creativitatea în cursurile de bază.

Câștigarea doctorului dvs. de educație în instruire oferă șansa de a dobândi multe abilități, inclusiv analize critice, organizare și tehnici de instruire. În cariera profesională și în viața de zi cu zi, veți găsi asemenea aptitudini neprețuite. De exemplu, tehnicile de instruire în învățare sunt utile nu numai în sala de clasă, dar și în funcțiile de conducere și în creșterea copilului.

Un doctor de învățământ în instruire este, de obicei, o diplomă eficientă din punct de vedere al costurilor, în sensul că mulți studenți consideră că oportunitățile de avansare în carieră sunt avantajoase în comparație cu costurile. Deoarece diplomele de doctorat durează mai mulți ani pentru a finaliza, cercetați întotdeauna școala aleasă și planificați în consecință. Acest lucru vă va permite să vă îndepliniți obiectivele academice și să rămâneți în bugetul dvs. pentru educație.

După ce ați câștigat medicul în instruire, probabil veți face planuri pentru o poziție competitivă ca educator profesionist. Elevii care finalizează cu succes această diplomă încep adesea să devină superintendenți, designeri de curriculum și autori sau chiar cercetători în domeniul educației. Chiar și cei care aleg să-și exercite funcțiile ca profesori de clasă, adesea găsesc că acest grad le pune în mare cerere, permițându-le să aleagă mai multe poziții de dorit.

Ești gata să începi doctorul de educație în instruire? Acest grad este oferit de multe școli din numeroase țări, deci opțiunile dvs. sunt aproape nelimitate, inclusiv unele programe online pentru o flexibilitate maximă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Instruction Filter

Doctoratul în învățământ cu specializare în curriculum și predare

University of Puerto Rico - Río Piedras
Doctor în Educație
<
Normă întreagă
Spaniolă
Campus

Misiunea acestui doctorat este de a facilita formarea profesională a cadrelor didactice care contribuie în mod colaborativ în organizații și în diverse contexte. Să încurajeze ...

Citeste mai mult

Ed.D. în învățare și instruire

University of San Francisco - School of Education
Doctor în Educație
<
Normă întreagă
<
5 ani
Engleză
Campus

Aplicarea psihologiei cercetării și educației în medii de învățare diversă

Citeste mai mult

Doctorat în educație - Medii curriculare, predare și învățare

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
Doctor în Educație
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3 ani
Spaniolă
Campus

Programul de doctorat în educație, cu specializare în medii curriculare, predare și învățare, este destinat să pregătească un profesionist cu cunoștințe teoretice și practice ...

Citeste mai mult