{phdstudies-doctor-of-education:singular} în Scoția în Marea Britanie

Cel Mai Bun {phdstudies-doctor-of-education:plural} în Scoția în Marea Britanie 2018

Doctor of Education

Învățătorii care doresc să obțină cunoștințe de specialitate intră deseori în programele Doctor of Education. Absolvenții pot lucra în medii tradiționale de predare sau pot alege poziții în domenii mai puțin tradiționale, cum ar fi politica educațională sau dezvoltarea curriculumului.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Scoția este la nord de Marea Britanie și are peste 790 de insule. Capitala este Edinburgh, una dintre cele mai mari centre financiare. Sistemul de învățământ a fost întotdeauna diferit de restul din Marea Britanie. Scotia are 15 de universități, dintre care unele sunt mai vechi din lume.

{phdstudies-doctor-of-education:plural} în Scoția în Marea Britanie

Citește Mai Mult

Doctorat în Educație EdD

University of Stirling
Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 36 - 96 luni September 2018 Regatul Unit Stirling + 1 mai mult

Un doctorat profesionist în educație este plină de satisfacții și provocări și poate fi chiar o experiență care schimbă viața. La Stirling, vă veți alătura unui grup multi-profesional de studenți și cadre universitare care se concentrează pe cercetare care are un impact benefic asupra practicilor și politicilor profesionale. [+]

Introducere

Oricare ar fi interesul tău profesional în educație - de la școli, colegii și universități până la învățământul profesional, de muncă și de-a lungul vieții sau de elaborare a politicilor - un doctorat profesionist (EdD) poate fi alegerea potrivită pentru tine.

Un doctorat profesionist în educație este plină de satisfacții și provocări și poate fi chiar o experiență care schimbă viața. La Stirling, vă veți alătura unui grup multi-profesional de studenți și cadre universitare care se concentrează pe cercetare care are un impact benefic asupra practicilor și politicilor profesionale.

Top motive pentru a studia cu noiVeți contribui la capacitatea generală de cercetare în educație, făcând astfel diferența în ceea ce privește practica și / sau politica.Veți obține un Doctorat Profesional de la Facultatea de Științe Sociale, una dintre cele mai bune din Marea Britanie și a fost prima în Scoția care va oferi un EdD.Veți fi susținuți în dezvoltarea cunoștințelor, abilităților și înțelegerii cercetării de către cercetătorii experți în domeniul educației și al științelor sociale.Veți fi prezentați cercetărilor empirice și teoretice de vârf într-un mediu multidisciplinar și multi-profesional.Veți beneficia de un program flexibil care vă sprijină prin diferite etape ale procesului de cercetare.Obiectivele cursului... [-]