Part time {phdstudies-doctor-of-education:singular} în Statele Unite ale Stirling în Marea Britanie

Cea Mai Bună Cu jumătate de normă {phdstudies-doctor-of-education:plural} în Statele Unite ale Stirling despre Regatul Unit 2018

Doctor of Education

Învățătorii care doresc să obțină cunoștințe de specialitate intră deseori în programele Doctor of Education. Absolvenții pot lucra în medii tradiționale de predare sau pot alege poziții în domenii mai puțin tradiționale, cum ar fi politica educațională sau dezvoltarea curriculumului.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Stirling a fost istoric, una dintre cetățile regale ale Regatului Scoția. Acum este acasa, la Universitatea din Stirling, care are între 11 și 12 de mii de studenți, reprezentând peste 80 de naționalități.

Part time {phdstudies-doctor-of-education:singular} în Statele Unite ale Stirling în Marea Britanie

Citește Mai Mult

Doctorat în Educație EdD

University of Stirling
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 36 - 96 luni September 2018 Regatul Unit Stirling

Un doctorat profesionist în educație este plină de satisfacții și provocări și poate fi chiar o experiență care schimbă viața. La Stirling, vă veți alătura unui grup multi-profesional de studenți și cadre universitare care se concentrează pe cercetare care are un impact benefic asupra practicilor și politicilor profesionale. [+]

Introducere

Oricare ar fi interesul tău profesional în educație - de la școli, colegii și universități până la învățământul profesional, de muncă și de-a lungul vieții sau de elaborare a politicilor - un doctorat profesionist (EdD) poate fi alegerea potrivită pentru tine.

Un doctorat profesionist în educație este plină de satisfacții și provocări și poate fi chiar o experiență care schimbă viața. La Stirling, vă veți alătura unui grup multi-profesional de studenți și cadre universitare care se concentrează pe cercetare care are un impact benefic asupra practicilor și politicilor profesionale.

Top motive pentru a studia cu noiVeți contribui la capacitatea generală de cercetare în educație, făcând astfel diferența în ceea ce privește practica și / sau politica.Veți obține un Doctorat Profesional de la Facultatea de Științe Sociale, una dintre cele mai bune din Marea Britanie și a fost prima în Scoția care va oferi un EdD.Veți fi susținuți în dezvoltarea cunoștințelor, abilităților și înțelegerii cercetării de către cercetătorii experți în domeniul educației și al științelor sociale.Veți fi prezentați cercetărilor empirice și teoretice de vârf într-un mediu multidisciplinar și multi-profesional.Veți beneficia de un program flexibil care vă sprijină prin diferite etape ale procesului de cercetare.Obiectivele cursului... [-]