Filter
Doctor în Educație
Regatul Unit Wales Cardiff Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Top {phdstudies-doctor-of-education:plural} in Wales în Marea Britanie 2019

Doctorul de învățământ se bazează pe cunoștințele dobândite în programele de masterat și de masterat. Învățătorii care urmăresc să-și continue cariera în poziții cu mai multă responsabilitate pot urma acest grad avansat.

Un doctor în învățământ este un doctorat specific studiilor de învățământ. Cunoscută de inițialele EdD sau DEd, durează de obicei între trei și șase ani de studiu pentru a fi finalizată.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Țara Galilor este una dintre cele patru părți principale ale Regatului Unit. Limba Welsh a evoluat de la Celtic si este foarte diferit de limba engleză. Este 'e una dintre cele două limbi oficiale din Țara Galilor. Există un total de 10 de universități cu aproximativ 150 000 de studenți.

{phdstudies-doctor-of-education:plural} in Wales în Marea Britanie

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

The School of Management and Research

Acest program este destinat profesioniștilor și practicienilor în management și a diverselor domenii de practică care sunt capabili să se bucure de experiența lor profesi ... [+]

Cel Mai Bun {phdstudies-doctor-of-education:plural} in Wales în Marea Britanie.

Situat într-un oraș cunoscut pentru cultură, diversitate, istorie fascinantă de peste 2000 de ani, instituții lingvistice, educație și sportive, Școala de Management

Acest program este destinat profesioniștilor și practicienilor în management și a diverselor domenii de practică care sunt capabili să se bazeze pe experiența lor profesională de lucru, ca parte a calificării lor de doctorat.

Practica-condus de cercetare este una care vă permite să includă practica dvs. în cercetarea dumneavoastră; ea legitimizează cunoștințele și metoda care sunt caracteristice disciplinei tale.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză