PHDSTUDIES.RO

Cele Mai Bune {phdstudies-doctor-of-education:plural} in Lima în Peru 2019

Învățătorii care doresc să obțină cunoștințe de specialitate intră deseori în programele Doctor of Education. Absolvenții pot lucra în medii tradiționale de predare sau pot alege poziții în domenii mai puțin tradiționale, cum ar fi politica educațională sau dezvoltarea curriculumului.

Un doctor în învățământ este o diplomă de doctorat care pune accentul pe domeniul educației. Este o diplomă terminală care, în general, dă dreptul destinatarului să instruiască la nivel universitar în domeniul educației.

Peru, oficial Republica Peru, este o țară în vestul America de Sud. Peru are aproximativ 80 de universități cu o mulțime de universități private, mai mult publice. Limba principală este încă în spaniolă, dar există unele cursuri create special pentru studenții internaționali.

Lima este capitala Peru si este popular pentru a fi o destinație corporative bun. Lima este un hotel de afaceri în plină expansiune din acest motiv. Păstrarea acest lucru în minte universități din Lima, cum ar fi Universidad de Lima și Universidad Nacional Mayor de San Marcos, sunt dedicate pentru pregătirea studenților pentru a concura și în lumea afacerilor.

{phdstudies-doctor-of-education:plural} in Lima în Peru

rezultate găsite Filter

Doctoratul în Educație

Instituto Para La Calidad De La Educacion
Campus La zi 6 semestre Martie 2020 Peru Lima

Programul Doctorat în Educație este alcătuit din studii academice bazate pe cercetare. Scopul său este de a dezvolta cunoștințele la cel mai înalt nivel.