PHDSTUDIES

Caută 5 {phdstudies-doctor-of-education:plural} în Politica educației

Elevii care sunt interesați în explorarea lumii educației pot lua în considerare urmărirea unui doctor în educație. Acest grad avansat poate pregăti elevul să se ridice la vârful unui anumit domeniu oferind o gamă largă de cunoștințe într-un subiect ales.

Ce este un doctor în educație în politica educației? Pentru a oferi cele mai bune programe educaționale posibile, poate fi important să avem oameni care înțeleg cum și de ce politicile educaționale sunt implementate. Acest grad este menit să doteze elevilor cu o cunoaștere puternică a politicilor educaționale existente, precum și să îi ajute să se pregătească pentru a contribui la schimbările pe care aceste politici le vor trece în viitor. Subiectele acoperite pot include tehnologia, etica și comunicațiile.

Abilitatea de a înțelege politicile publice poate ajuta studenții să facă alegeri în cunoștință de cauză atunci când participă la comunitățile lor. Știind cum să comunice poate ajuta absolvenții acestui program să se audă și să iasă în evidență, iar înțelegerea eticii îi poate ajuta să se înțeleagă mai bine cu ceilalți.

Elevii ar trebui să analizeze costul gradului înainte de înscrierea într-un program. Deși nu există nici o taxă stabilită pentru a obține un doctor în învățământ, diferite școli vor avea, în general, informații cu privire la costurile specifice implicate.

Un student care obține o diplomă în politica de educație ar putea să urmeze una din mai multe cariere. Acestea includ lucrul ca analist politic pentru un sistem școlar sau ca cercetător al politicilor educaționale. Deoarece gradul are un accent deosebit pe educație, pot exista, de asemenea, oportunități de a lucra ca profesor într-o școală primară sau secundară sau de a deveni profesor la o universitate.

Puteți găsi o școală care se potrivește bine, făcând cercetări suplimentare în instituțiile care vă oferă gradul. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

5 Rezultate din Politica educației Filter

Doctor în Educație

University of Technology Sydney
Doctor în Educație
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4&nbsp;-&nbsp;8 ani
Engleză
Campus

Doctorul Educației este conceput pentru a răspunde nevoilor practicanților și profesioniștilor care doresc să cerceteze un aspect al domeniului lor de practică. Candidații se ...

Citeste mai mult

Doctorat în Educație EdD

University of Stirling
Doctor în Educație
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
36&nbsp;-&nbsp;96 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Doctoratul nostru în educație este o oportunitate de dezvoltare ideală dacă sunteți un profesionist de învățământ superior care caută să vă îmbunătățească și să vă utilizeze e ...

Citeste mai mult

Program de doctorat oficial în echitate și inovare în educație

Universidade da Coruña
Doctor în Educație
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;5 ani
Spaniolă
Campus

Programul de doctorat în echitate și inovare în educație este promovat de catre Universitatile din A Coruña, Cantabria, Oviedo, Santiago de Compostela și Vigo (Universitatea d ...

Citeste mai mult

Doctor în educație (ed.d.) conducere educațională, politică și drept

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Doctor în Educație
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;8 ani
Engleză
Campus

Programul de doctorat în Educational Leadership, Politica, și Legea va pregăti educatori profesionale pentru a face parte dintr-o avangardă prin secolul douăzeci și unu. Acest ...

Citeste mai mult

Doctor în Educație în Leadership, Administrație și Politică Educațională (EdD) (ELAP)

Pepperdine University
Doctor în Educație
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
42 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul ELAP pregătește lideri în public

Citeste mai mult