95 Doctor în Educație Programe 2024

Doctor în Educație Programe 2024Filter
    • Dayton, Statele Unite ale Americii
    • Online USA

    Engleză

    • Nashville, Statele Unite ale Americii

    La zi

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Urmează un Ed.D. online de la Colegiul Peabody de la Universitatea Vanderbilt. Este necesară o diplomă de master sau 30 de ore de credit de studii la nivel postuniversitar. Este de preferat GPA 3.0+. În doar 3 ani, construiți abilități avansate de leadership organizațional și deveniți o voce inovatoare în organizația dvs. Conceput pentru lideri cu experiență din diverse industrii, Ed.D online oferă oportunități exclusive de creare de rețele profesionale și reuniuni în persoană organizate în Nashville.

    • Aurora, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Dublin, Irlanda

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul intensiv de Psihologie Consiliere oferă pregătire profesională în Psihologia Consilierii și este acreditat de Societatea Psihologică din Irlanda. Cursul pune accent pe modelul om de știință-practician și pe practica bazată pe cercetare. Modelul om de știință-practician este promovat prin cursuri de cercetare și lucrări la disertația de cercetare.

    • Livingston, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obțineți o diplomă avansată care vă pregătește să serviți studenții din sistemele școlare rurale cu doctorul în educație în educație rurală al Universității din West Alabama. Fiind primul program complet online de acest gen, această diplomă de patru ani vă antrenează să identificați soluții la provocările educației rurale în timp ce lucrați pentru disertația. Alegeți dintre cinci piese specializate: consiliere, administrare a învățământului superior, schimbare organizațională și conducere, lider de profesor și media bibliotecii.

    • Petaluma, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    30 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Organizațiile din întreaga lume din diverse domenii precum educația, afacerile, societatea civilă și guvernul sunt provocate de o complexitate fără precedent. Ceea ce se cere acum liderilor organizaționali este adesea mult peste capacitățile lor actuale. Meridian's Ed.D. în Leadership organizațional a fost dezvoltat pentru a răspunde acestui decalaj de capacitate. Proiectarea curriculum-ului permite studenților să cultive o ecologie a competențelor în sprijinul propriilor capacități de lideri, precum și în antrenarea altor lideri și consultarea cu echipe și organizații. Studenții din acest program lucrează cu facultăți care sunt practicieni cu înaltă calificare și sunt profund angajați în proiecte transformatoare.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de Doctor în Filosofie în Educație al UNIRAZAK își propune să producă absolvenți cu cunoștințe, abilități și capacități pentru a deveni cercetători și savanți independenți de înaltă calitate în domenii specifice ale educației. Elevii vor fi expuși la competențe cheie în dezvoltarea ideilor de cercetare critice, inovatoare și noi și în stabilirea unor cadre teoretice solide, metodologii de cercetare riguroase și contribuții semnificative la corpul de cunoștințe în domeniile educației.

    • Riga, Letonia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul. Programul în îngrijirea sănătății (Sub-programe: Medicină, Farmacie, Psihologie) își propune să pregătească oameni de știință și cadre universitare cu înaltă calificare în domeniile medicinei, farmaciei și psihologiei, folosind o abordare integrativă și complementară. Abordarea permite abordarea provocărilor legate de sănătatea umană pentru a implementa și gestiona independent proiecte de cercetare atât la nivel național, cât și internațional. Scopul este, de asemenea, dezvoltarea competențelor academice pentru a asigura continuitatea și sustenabilitatea educației.

    • Dayton, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    36 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Deținători de master, câștigați-vă Ed.D. în Leadership pentru organizații online de la Universitatea din Dayton, în doar 3 ani, este necesar un GPA 3.0+ pentru a aplica. Absolvent pregătit să conducă organizații eficiente și să promoveze schimbarea și justiția socială prin conducerea servitorului.

    • South Orange, Statele Unite ale Americii

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Ed.D. în Leadership în învățământul superior, Management, și Politica este conceput pentru a dota practicienii cu o varietate de competențe administrative și de supraveghere teoretice și bazate pe cercetare pentru administratorii potențiali și practicanți în instituțiile de învățământ superior, precum și în setările Departamentului de Stat al Educației. Programul se concentrează pe formarea de lideri informați prin utilizarea cercetărilor academice și a modelelor teoretice, care sunt aplicate la situații experiențiale.

    • Richmond, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Curriculum-ul, cultura și concentrarea schimbării a doctoratului nostru. în Educație, Concentrarea în Curriculum, Cultură și Schimbare oferă studenților doctoranzi perspective riguroase despre curriculum, advocacy și justiție socială, menținând în același timp angajamentul față de instruire și învățare.

    • Brattleboro, Statele Unite ale Americii

    Part time

    3 ani

    Amestecat

    Engleză

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul de Doctorat în Educație își propune să îmbunătățească managementul educațional și abilitățile de conducere ale cursanților, transformându-i în practicieni foarte eficienți bazați pe dovezi și sprijinind creșterea profesiei.

    • Lethbridge, Canada

    La zi

    48 Luni

    În campus

    Engleză

    Doctoratul. programul se bazează pe teză și este oferit într-o serie de domenii de studiu. În funcție de mediul academic, studenților li se poate cere să urmeze până la șase cursuri în domeniul lor de studiu; numărul și detaliile cursurilor sunt stabilite în consultare cu supervizorul la momentul admiterii în program.

    • Riga, Letonia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Departamentul de Știința Materialelor și Chimie Aplicată de la Riga Technical University este dedicat pregătirii studenților pentru o gamă largă de cariere în fizică și în domeniile tehnologice a acceleratoarelor aferente, oferind cunoștințele fundamentale și expertiza tehnică necesare pentru a-și avansa cariera și pentru a performa de ultimă oră. și cercetare recunoscută la nivel internațional.