PHDSTUDIES.RO

Cei Mai Buni {phdstudies-doctor-of-education:plural} in Los Angeles în Statele Unite ale Americii 2019

Doctorul de învățământ se bazează pe cunoștințele dobândite în programele de masterat și de masterat. Învățătorii care urmăresc să-și continue cariera în poziții cu mai multă responsabilitate pot urma acest grad avansat.

Un doctor în învățământ este o diplomă de doctorat care pune accentul pe domeniul educației. Este o diplomă terminală care, în general, dă dreptul destinatarului să instruiască la nivel universitar în domeniul educației.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

În afară de a fi acasa, la legendarul Hollywood, Los Angeles este al doilea cel mai mare oras din Statele Unite și cel mai mare din statul California. Ea a găzduit Jocurile Olimpice de două ori înainte și este împărțită în 80 de districte și cartiere. Orasul este acasa, la trei universități publice și o serie de alte instituții.

{phdstudies-doctor-of-education:plural} in Los Angeles în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Doctor în Educație în Leadership Organizațional (EdD)

Pepperdine University
Online & Campus Combinate La zi 42 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Acest program consolidează și dezvoltă abilitățile de conducere în timp ce pregătesc elevii să lucreze într-o gamă largă de setări. Persoanele fizice sunt dotate cu cunoștințe și abilități de a recunoaște, valorifica și direcționa forțele de schimbare pentru a transforma organizațiile în succesul și creșterea optimă.

Doctor în educație în tehnologii de învățare (EdD)

Pepperdine University
Online & Campus Combinate La zi 42 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Programul nostru de doctorat în tehnologii de învățare pregătește studenții să folosească tehnologii bazate pe computer și în rețea pentru a se angaja cu elevii. Este ideal pentru persoanele cu un nivel ridicat de confort, folosind diferite forme de tehnologie și social media.

Doctor în Educație în Leadership, Administrație și Politică Educațională (EdD) (ELAP)

Pepperdine University
Online & Campus Combinate La zi 42 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Programul ELAP pregătește lideri în public