PHDSTUDIES.RO

de Top {phdstudies-doctor-of-education:plural} în Statele Unite ale San Francisco în Statele Unite ale Americii 2019

Doctorul de învățământ se bazează pe cunoștințele dobândite în programele de masterat și de masterat. Învățătorii care urmăresc să-și continue cariera în poziții cu mai multă responsabilitate pot urma acest grad avansat.

Un doctor în învățământ este un absolvent de studii superioare, cu accent pe studiul educației. În general, studenții sunt considerați absolvenți de învățământ superior, iar instituțiile care le oferă, de obicei, necesită o diplomă de licență sau de masterat pentru a se aplica programului.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

San Francisco este lider centru financiar și cultural din California. Împreună cu un alt subiect contemporan instituției de învățământ superior din oraș este bine cunoscut pentru cursuri de științe medicale și biomedicale.

{phdstudies-doctor-of-education:plural} în Statele Unite ale San Francisco în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Ed.D. în educația internațională și multiculturală

University of San Francisco - School of Education
Campus La zi Part time 5 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii San Francisco + 1 mai mult

Ed.D. în Educația Internațională și Multiculturală (IME) este dedicată înțelegerii educației formale și informale în cadrul diferitelor contexte socio-culturale, lingvistice, politice și economice.

Ed.D. în învățare și instruire

University of San Francisco - School of Education
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii San Francisco

Aplicarea psihologiei cercetării și educației în medii de învățare diversă