Doctor în Educație

Generalități

Programul de descriere

Programul de doctorat în educație de 60 de ore explorează marea idee de educație și oferă studenților o bază în literatura istorică, socială și filosofică. Studenții potențiali trebuie să demonstreze o bursă superioară în domeniul educației. Programul este adecvat pentru practicienii educaționali care caută studii relevante și avansate, care îi vor face profesori mai atenți și decidenți mai bine informați. Studenții studiază atât gândirea clasică, cât și cea contemporană, preluată din literatura educațională și filosofică. Programul se bazează pe surse intelectuale și discipline științifice, inclusiv teoria curriculumului, istoria, dreptul și filosofia.

Despre programul de doctor în educație

Programul de doctor în educație constă dintr-un curriculum interdisciplinar coeziv, special adaptat nevoilor și obiectivelor de carieră ale fiecărui student. Diploma de doctor în educație la Harrison Middleton University este unică în modul în care programul nostru este livrat - în totalitate la distanță - și datorită abordării flexibile și individualizate, studenții își pot crea propriile programe de studiu. În acest fel, modul în care studentul îndeplinește cerințele de diplomă poate fi adaptat la obiectivele educaționale și de carieră ale fiecărui student.

Absolvenții programului de doctor în educație vor putea gândi, vorbi, citi și scrie într-o manieră largă despre domeniul educației și subiectele conexe, demonstrând o gamă largă de cunoștințe, maturitate intelectuală și inițiativă care pot fi aplicate unei game al demersurilor viitoare.

Obiectivele programului

După finalizarea cu succes a programului de doctor în educație, studenții vor fi îndeplinit următoarele obiective:

Proiectați, implementați și finalizați un program de doctorat autodirect de studiu în educație și științe umaniste.

Demonstrați facilitatea cu metodele de discuții bazate pe anchetă, formulând întrebări interpretative și participând la discuțiile cursului.

Gândiți-vă critic la ideile din științele umaniste și ale gândirii occidentale și participați la o discuție riguroasă despre problemele fundamentale ale educației și existenței umane.

Demonstrați o cunoaștere coerentă și cuprinzătoare a educației de astăzi și a statului, a responsabilității educaționale a familiei și a statului, a sprijinului economic al instituțiilor de învățământ și a reglementării politice și a cenzurii educației.

Evaluează, sintetizează și articulează literatura majoră, teoriile, practicile, problemele și problemele etice discutate în cursurile lor.

Comunicați eficient cu claritate și rafinament în formă scrisă și orală într-o varietate de setări; să utilizeze coerența și coerența logică, precum și utilizarea corectă a dovezilor și citărilor, pentru a dezvolta o soluție unică, creativă și fezabilă la o problemă educațională specifică.

Prezentați dovezi ale unei anchete intelectuale susținute și semnificative sub forma unei cercetări juridice extinse a legilor și reglementărilor educaționale aplicabile, atât federale, cât și de stat, și ca urmare a acestei cercetări aplicați soluții la o problemă educațională specifică.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

We at Harrison Middleton University believe that the study of the humanities is both timeless and timely because it focuses on the central questions of human existence, lasting debates that bear direc ... Citeste mai mult

We at Harrison Middleton University believe that the study of the humanities is both timeless and timely because it focuses on the central questions of human existence, lasting debates that bear directly on the problems we face today. And in a time when information of all kinds is increasingly fragmented, the study of ancient and modern classics provides a rich source of fundamental knowledge and unifying ideas. Harrison Middleton University is a great ideas, great works, great conversations, distance learning university that offers graduate education in the humanities with concentrations in imaginative literature, natural science, philosophy and religion, and social science. Harrison Middleton University promotes student-faculty scholarship through research, discussion, and the development of collaborative publications. Citește mai puţin