Doctor în Electronică

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Școala de Electronică, Inginerie Electrică și Informatică (EEECS) își propune să îmbunătățească modul în care folosim tehnologia în comunicare, serviciile de sănătate, securitatea datelor și multe alte domenii conexe.

Cercetarea inovatoare este sângele școlii și este evidențiată de cel mai recent Exercițiu de Evaluare a Cercetării (RAE), în care peste 80% din cercetarea școlii a fost considerată a fi excelentă pe plan internațional sau lider mondial.

În cadrul școlii, avem un număr de centre de cercetare specializate, printre care un Institut Global de Cercetare specializat în Securitatea Cyber, Wireless și Știința Datelor, Institutul de Electronică, Comunicații și Tehnologia Informației (ECIT) și Centrul pentru Sisteme Inteligente și Autonome de Fabricare.

Școala are în prezent peste 100 de doctoranzi. studenți din 40 de țări din întreaga lume și, prin urmare, se bucură de numeroasele beneficii pe care aceasta le aduce comunității sale de cercetare. Multe doctorate studenții atrag bursele și suplimentele suplimentare. Atât MPhil, cât și Ph.D. programe oferă studenților noștri posibilitatea de a dobândi o pregătire extensivă în tehnicile de cercetare.

Mod de studiu / durată

Înregistrarea se face cu normă întreagă sau cu normă parțială, sub conducerea unei echipe de supraveghere numită de către universitate. Veți fi așteptat să vă prezentați teza de doctorat la sfârșitul a trei ani de înmatriculare cu normă întreagă pentru doctorat, sau doi ani pentru MPhil (sau echivalent part-time).

Electric

Acreditări profesionale

ECIT reunește, într-o clădire, grupuri de cercetare recunoscute pe plan internațional, specializate în domenii-cheie ale tehnologiei digitale și de comunicații avansate.

Link-uri pentru industrie

CSIT reunește specialiști în domeniul cercetării în domenii complementare cum ar fi securitatea datelor, sistemele de securitate a rețelei, sistemele de securitate fără fir, sistemele inteligente de supraveghere; și servește ca punct de referință național pentru transferul de cunoștințe în aceste domenii.

Cercetarea în domeniul energiei electrice și al sistemelor energetice se concentrează asupra problemelor legate de sursele distribuite de energie și integrarea lor în rețelele de energie. Clusterul este membru al Academiei de Energie IET și este un colaborator important în cercetarea privind energia totala a insulelor.

SoCaM este dedicat proiectării de activități avansate, integrate, de mare viteză și a cuplului de mare viteză în domeniul sistemelor electronice de înaltă frecvență, sisteme pe chip, semnalelor și sistemelor și procesării semnalelor digitale și a tehnologiei wireless Gigabit / sec.

Perspectivele de carieră

Introducere

Pentru mai multe informații despre oportunitățile de carieră la doctorat vă rugăm să contactați echipa de recrutare a studenților la Facultatea de Inginerie și Științe Fizice la adresa askEPS@qub.ac.uk.

Consultanții noștri - în consultare cu Școala - vor fi bucuroși să furnizeze informații suplimentare despre domeniul dumneavoastră de cercetare, posibile perspective de carieră și aplicația dvs. de cercetare.

Structura cursului

Un doctorat este acordat pentru cercetare originală într-un subiect ales de către student. Ph.D. studiile pot fi efectuate pe o perioadă completă (3 ani) sau part-time (6 ani).

Elevii de cercetare sunt numiți un supraveghetor primar și secundar care îi va îndruma prin cercetarea lor.

Cerințe de intrare

Absolvent

Cerința academică minimă pentru admiterea la un program de cercetare este, în mod normal, o diplomă de gradul II de nivel superior de la un furnizor din Marea Britanie sau ROI sau o calificare echivalentă acceptabilă de către universitate. Informații suplimentare pot fi obținute prin contactarea școlii.

Studenti internationali

Pentru informații despre echivalentele internaționale de calificare, vă rugăm să verificați informațiile specifice pentru țara dvs.

Limba engleză cerințe

Se impune obținerea unui scor IELTS * de 6,0, cu cel puțin 5,5 în oricare componentă (* luată în ultimii 2 ani).

Studenții internaționali care doresc să se adreseze la Universitatea Queen Belfast (și pentru care engleza nu este prima lor limbă), trebuie să fie capabili să demonstreze competența lor în limba engleză pentru a beneficia pe deplin de cursul lor de studiu sau de cercetare. De asemenea, resortisanții din afara SEE trebuie să îndeplinească cerințele de imigrare în Marea Britanie pentru viză și imigrație (UKVI) pentru limba engleză în scopuri de viză.

Dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză înainte de a intra în acest program, INTO Queen's University Belfast oferă o gamă largă de cursuri de limbă engleză. Aceste cursuri intensive și flexibile sunt concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile de admitere în acest domeniu.

  • Academic English: un curs intensiv de limba engleza si abilitati de studiu pentru un studiu universitar de succes la nivel de grad
  • English pre-session: un curs intensiv de limba engleză intensivă pentru studenții care încep un program de studii la Universitatea Queen's din Belfast și care au nevoie să-și îmbunătățească limba engleză.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Citeste mai mult

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Citește mai puţin