Programul de doctorat în domeniul energiei durabile de جامعة حمد بن خليفة oferă de asemenea studenților o cunoaștere cuprinzătoare a problemelor legate de energia durabilă și impactul construcției, transportului și producției urbane asupra sustenabilității energetice.

Programul evidențiază factorii determinanți în procesul de elaborare a politicilor durabile și impactul acestora asupra societății, economiei și mediului. Cercetarea reală și orientată este elementul-cheie al celor două grade științifice din știința și tehnologiile energetice care sprijină dezvoltarea durabilă. Curriculumul multidisciplinar permite ca știința interdisciplinară să fie împărtășită și să construiască cunoștințe de bază care, la rândul său, se dezvoltă odată cu dezvoltarea energiei, ajutând absolvenții să dispună de instrumente pentru a urmări mai multe căi de carieră.

Program focus:

Programul se concentrează pe abilitățile necesare pentru a construi o carieră de succes în știință, inginerie și tehnologie, inclusiv: etica în afaceri, scris tehnic, metode de cercetare, analiza datelor și metode avansate de calcul.

De asemenea, se concentrează pe:

  • Elementele de bază ale ingineriei energetice, științei și tehnologiei durabile.
  • Utilizarea energiei combustibililor fosili și a impactului acestora asupra mediului.
  • Inginerie și dezvoltare științifică a energiei verzi ecologice regenerabile.
  • Depozitarea, distribuția și eficiența energetică.
  • Aspectele socio-economice ale durabilității și energiei.

Cerințe de admitere și aplicații

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de master în una dintre disciplinele relevante. Acestea includ discipline: știință și inginerie. În plus, se va ține seama de pregătirea solicitantului în economie, afaceri, politică și științe sociale. Solicitanții trebuie să demonstreze că au calitățile care le califică pentru a deveni cercetători și profesioniști de succes. Acestea includ: performanțe excelente în cursuri relevante, rezultate remarcabile în cercetările anterioare, dacă există, și scrisori de recomandare restante. Preferința se va acorda candidaților cu experiență anterioară în domeniul cercetării, în special pentru programul de doctorat.

Solicitanții trebuie să treacă testul IELTS sau TOEFL pentru a demonstra competența în limba engleză. Solicitanții pot fi scutiți de această condiție dacă îndeplinesc una din condițiile de mai jos:

  • Solicitantul și-a încheiat studiile universitare într-o instituție de învățământ din țara în care se află limba maternă, engleza.
  • Studentul trebuie să depună o scrisoare oficială de la universitatea în care și-a încheiat studiile, confirmând că a obținut o diplomă universitară de la o instituție a cărei limbă de predare este engleza. (Dacă nu este exceptată altfel).
  • Limba maternă a solicitantului este engleza.
  • Absolvenții care solicită un program de doctorat trebuie să prezinte rezultatele testelor GRE; sunt supuși acesteia, cu condiția să nu aibă

Au trecut doi ani. Solicitanții cu experiență în economie, politică și științe sociale trebuie să prezinte rezultatele GMAT ca o alternativă la testul GRE.

Program predat în:
  • Engleză
Hamad bin Khalifa University

Vezi 2 mai multe cursuri de la Hamad bin Khalifa University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date