Doctor în etică aplicată

Faculty of Humanities, Charles University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în etică aplicată

Faculty of Humanities, Charles University

Studii de Etică Aplicată este pe cale de formare sistematică în reflecția critică asupra propriilor atitudini și altele, în semn de recunoaștere a ipotezelor și a prejudecăților ascunse și trecute cu vederea problemele etice. Putem spune cu alte cuvinte, că este vorba despre aprofundarea înțelegerii de abordare - și în acest caz, este domeniul științelor umaniste într-un sens larg. Scopul acestor studii este, prin urmare, un efort de a crea un spațiu pentru activități științifice sistematice, care se concentrează pe dimensiunea etică a diferitelor discipline sau profesii. In timpul studiilor adeptilor trebuie să gestioneze, de asemenea, metodele de lucru științifice și prezentarea sa profesională.

Planul de studiu pentru doctorat. studenți include:

 • așa-numita examinare comparativă: curs de un termen completat de un examen în domeniile, pe care candidatul nu a studiat, dar care sunt necesare pentru studii de doctorat;
 • parte obligatorie: două cursuri de două termen finalizate printr-un examen;
 • piesă opțională: o alegere de șase cursuri de un termen completat de un examen;
 • Seminar de doctorat;
 • alte taxe: un articol in peer-revizuite publicatii, 2 comentarii, 2 cursuri, seminarii pentru studenți, participarea la două conferințe.

Descrierea examenului de admitere și criteriile de evaluare

Examenul de admitere include: Candidatul trebuie să apere proiectul de cercetare, care trebuie să reflecte cunoștințele teoretice și metodologice în domeniul eticii aplicate (maxim 10 puncte.).

Condiții de admitere

Condiții de acceptare:

 1. Pentru a intra în procesul de admitere, o cerere de completat pentru studii de doctorat trebuie să fie depuse până în aprilie, 30 2017 cel târziu, incluzând următoarele anexe:
 • Scurtă biografie profesională;
<li> Propunerea unui proiect de diserta&#539;ie. Proiectul unei lucr&#259;ri scrise (&icirc;n intervalul de la aproximativ 4 pagini) ar trebui s&#259; con&#539;in&#259; fundalul teoretic, o trecere &icirc;n revist&#259; a cercet&#259;rilor anterioare &icirc;n acest domeniu, / propriile &icirc;ntreb&#259;ri sale de cercetare, propuse tehnici de metodologie &#537;i de cercetare, o list&#259; de literatur&#259;, un program de realizare a acesteia, precum &#537;i justificarea relevan&#539;ei sale pentru sociologia istoric&#259;. Proiectul trebuie s&#259; con&#539;in&#259; propunerea unui tutore (nume), selectat din lista tutorilor aprobate de Consiliul Programului;</li> <li> Prezentarea general&#259; a publica&#539;iilor recente &#537;i alte activit&#259;&#539;i &#537;tiin&#539;ifice ale solicitantului (participarea la conferin&#539;e, participarea la proiecte de cercetare, etc.).</li> <li> To&#539;i solicitan&#539;ii trebuie s&#259; demonstreze o dovada finaliz&#259;rii studiilor universitare &icirc;ntr-un program de studii de master (candida&#539;ii care au urmat programul de studii de master dup&#259; termenul limit&#259; de depunere a cererilor trebuie demonstrat acest lucru p&acirc;n&#259; &icirc;n septembrie, 30 2017).</li>

 1. Absolvirea programului de studii de master.

 2. Apărarea proiectului tezei solicitantului (prezentată ca o parte a cererii de studiu).

 3. Pentru a obține suma minimă de puncte specificate de către decan.

Informații privind exercitarea absolvenților

In timpul studiilor postgradual, elevii vor folosi experiențele, cunoștințele dobândite în studiul anterior, și toate acestea le aprofunda în special în domeniul filosofiei, antropologie culturala, etica hermeneutice și alte științe sociale. În domeniul eticii aplicate va fi în primul rând despre dileme, legate de dezvoltarea oportunităților tehnice și sociale, de exemplu în știință, medicină, economie, guvern sau mass-media. În creștere posibilitățile științifice, tehnice și administrative vin în mod natural în conflict cu cerințele privind protecția persoanei umane și intimitatea lui / ei și demnitatea.

Absolvenții programului de studii de doctorat găsi locuri de muncă într-un număr de domenii, inclusiv:

 • crearea, aplicarea și interpretarea standardelor minime obligatorii de conduită, așa-numitele "cod de etică";
 • rezolvarea problemelor etice la locul de muncă științifice și profesionale (de exemplu, comitetele de etică);
 • predarea eticii aplicate, cum ar fi sociale, de sănătate și medicale în diferite domenii de studiu în școli sau universități profesionale;
 • în cercetare.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,000 EUR
pe an.
Locations
Republica Cehă - Prague 5, Prague
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Republica Cehă - Prague 5, Prague
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala