Read the Official Description

Facultatea de Psihologie a fost înființată în 2011 și este cea mai tânără dintre toate facultățile din PEU.

Scopul principal al facultății este de a preda viitorului absolvent posibilitatea de a aplica principii psihologice, cunoștințe, modele și metode psihologice (în conformitate cu etica și progresele științifice actuale) într-un mod care să ajute pacienți, grupuri sociale, organizații și companiilor în dezvoltarea, bunăstarea și eficiența acestora.

Procesul de predare la facultate se axează pe patru subiecte principale - munca și psihologia socială, consultarea și psihologia socială. Personalul academic este format din personalități de renume în domeniul psihologiei școlare, sociale, de muncă și de consultare, precum și de mediere. În afară de pedagogii interni, facultatea găzduiește cursuri predate de psihologi profesioniști.

Programul acreditat de studii doctorale Psihologia academică își concentrează atenția asupra unei orientări aprofundate în trecut și asupra tendințelor, conceptelor și teoriilor actuale ale fenomenelor sociale, educaționale și psihologice, precum și asupra aplicării lor în domeniul de cercetare ales. Oportunitățile pe piața muncii pentru psihologi sunt foarte pozitive, în special în domenii specializate.

Absolvenții de succes ai programului de studii doctorale Psihologia academică vor avea capacitatea de a dezvolta în mod independent problema ființei umane în domeniul problemelor individuale legate de interacțiunile sociale și instituționale. Vor fi capabili să identifice, să formuleze problema și să găsească o soluție în contextul cunoștințelor teoretice, metodologice și practice. De asemenea, vor fi competenți profesional pentru a lucra cu metodele academice și de cercetare și pentru a aduce proceduri, metode și concluzii originale și inovatoare.

De ce universitatea paneuropeană?

  1. Oportunitate de a obține un doctorat profesional și de a efectua studii.
  2. Educație orientată spre practică, care vizează proiecte reale în colaborare cu clienții, supravegheată de o echipă practică de lectori universitari.
  3. Abordare individualizată față de elevii săi, atât în ​​predarea directă, cât și în administrarea studiilor. Pregătire în grupuri mici de studiu și grupuri de proiect.
  4. Un standard tehnic actualizat al echipamentelor, care cuprinde facilități moderne și laboratoare specializate în domenii selectate (Media Center, Camera Moot Court, 3D IT laboratories)
  5. Parteneriate strategice puternice în furnizarea de educație și experiență practică de studiu, numărarea partenerilor corporativi precum IBM, Asociația Slovacă de Fotbal, Știri și Media Holding, NARKS - Asociația Națională a Agenților Imobiliari, Asseco Central Europe etc.
  6. O inovație constantă a software-urilor disponibile pentru studenți - abonamente gratuite pentru Microsoft Office 365 , software profesionist IBM și acces la cele mai prestigioase baze de date științifice online . Pentru studenții legii un abonament gratuit pentru un instrument automat de informații juridice ( ASPI ).
  7. Oportunitate de a câștiga o experiență internațională prin intermediul studiilor Erasmus la una dintre cele peste 60 de universități partenere din Europa și peste 20 de universități partenere din afara UE .
  8. Oportunitate de a obține finanțarea pentru nevoi speciale (bursă socială) și un grant pentru merite extraordinare de studiu . Taxele de școlarizare pot fi plătite în rate lunare sau pe bază de semestru .
  9. Cross-facultate studii - oportunitatea de a efectua studii în paralel la 2 facultăți diferite, la o taxă redusă de școlarizare.
  10. Diverse vieți extra-curriculare, inclusiv seminarii de discuții, ateliere de lucru, expoziții, evenimente sportive, prezentări de producție de filme și cinematografe și petreceri studențești.
Program taught in:
Engleză

See 3 more programs offered by Pan-European University »

Last updated May 25, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
14,970 EUR
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019