Doctor în filosofie în ingineria materialelor

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în filosofie în ingineria materialelor

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Departamentul are un record puternic de cercetare și este deosebit de mândru de amestecul său de cercetare fundamentală cuplată cu relevanța industrială și interacțiunea. Departamentul oferă oportunități de studiu în domeniul turnării și solidificării metalelor, proceselor și proprietăților ceramice, coroziunii, prelucrării materialelor compozite și proprietăților, hidrometalurgiei și electrorefinării, metalurgiei fizice, pirometalurgiei, proceselor de reluare, procesării termomecanice și procesării mediului.

Ceea ce face ca programul unic?

Departamentul de Ingineria Materialelor din cadrul UBC (MTRL) este unul dintre programele de materiale de top din America de Nord, cu activități care acoperă programul nostru de conducere internațional în domeniul hidrometalurgiei, pentru cercetare și predare de ultimă oră în materie de durabilitate, nanomateriale, biomateriale și compozite.

De ce UBC?

Reputație

Universitatea din British Columbia se situează acum în mod solid în cadrul celor mai mari 35 de universități din lume, potrivit studiilor efectuate de peste 1.000 de instituții. Departamentul de Inginerie Materiale contribuie la acest clasament ca lider mondial în Ingineria proceselor de materiale. Departamentul nostru face parte dintr-un grup distinct de unități de la UBC care se bucură de un nivel excepțional de granturi și contracte de cercetare și performanța noastră puternică se datorează calității deosebite a absolvenților noștri și a membrilor facultății. Exista cinci detinatori de catedre de cercetare in Departamentul: Frank Ko - Canada Catedra de Cercetare in Materiale Nanofibre, Rizhi Wang - Catedra de Cercetare in Biomateriale, David Dreisinger - Catedra de Hidrometalurgie, Warren Poole - Catedra Rio Tinto Alcan in Ingineria Proceselor de Materiale si Matthias Militzer - Scaun Dofasco în prelucrarea avansată a oțelului.

Domeniu

Studiul materialelor din cadrul Departamentului pune accentul pe dezvoltarea de noi procese și modele de proces în primul rând pentru materiale noi în sectorul transporturilor și biomateriale pentru aplicații medicale. Departamentul încurajează o puternică interacțiune cu industria prin intermediul președintelor de cercetare industrială. Cercetarea orientată spre industrie este combinată cu studii fundamentale pentru avansarea înțelegerii mecanismelor microstructurii și a proprietăților rezultate.

efect

Cercetarea materialelor în cadrul Departamentului își propune să ofere soluții de procesare a materialelor de mărime societală, inclusiv materiale ușoare pentru sectorul transporturilor, procese metalurgice mai ecologice și mai ecologice, materiale proiectate pentru a înlocui sau repara părțile corpului rănite. De exemplu, profesorul Dixon de la Grupul Hidrometalurgie a dezvoltat programul Galvanox - un nou proces cu potențialul de a deveni metoda de alegere a minereului în secolul 21. Sub auspiciile Institutului american de fier și oțel (AISI), profesorii Militzer și Poole au dezvoltat un model de laminor la cald (HSMM) pentru oțeluri avansate de înaltă rezistență - modelul se află în centrul pachetului software Integ-HSMM comercial acum utilizat în întreaga lume de către industria siderurgică. Profesorii Poursartip și Fernlund sunt co-fondatorii CMT - o companie spin-off pentru simularea proceselor de fabricare a pieselor compozite folosite de exemplu în noile aeronave de tip 787 ale companiei Boeing.

interdisciplinaritate

Multe dintre laboratoarele și birourile departamentului pentru absolvenți se află în Laboratorul avansat de materiale și procesare tehnologică (AMPEL) - o unitate interdisciplinară pe campus, care reunește cercetători de materiale din fizică, chimie, materiale, inginerie electrică și mecanică. Având o casă comună pentru cercetarea materialelor a promovat proiecte trans-disciplinare și oferă studenților absolvenți cu un mediu interdisciplinar care oferă oportunități unice în programul lor de formare pentru a deveni absolvenți care vor fi în cerere în întreaga lume pentru ocuparea forței de muncă în mediul academic și industrie.

Facilități de cercetare

Centrele de cercetare sunt: ​​Laboratorul de Inginerie a Proceselor Materialelor Avansate (AMPEL), Centrul de Inginerie a Proceselor Metalurgice, Centrul de Cercetare pentru Energia Curătută, Laboratorul de Microscoape Electronice, Rețeaua MagNet - Magneziu.

Supervizori de cercetare

Această listă arată membrilor facultății cu privilegii complete de supraveghere care sunt afiliați la acest program. Nu este o listă completă a tuturor supervizorilor potențiali ca facultate din alte programe sau membri ai facultăților fără privilegii complete de supraveghere pot solicita aprobări pentru a supraveghea studenții postuniversitare în acest program.

 • Asselin, Edouard (hidrometalurgie (inclusiv leșiere, electrometalurgie și caracterizarea reziduurilor), electrochimie (inclusiv electrochimie la temperaturi înalte și senzori))
 • Cockcroft, Steven (Cercetare în domeniul energiei curate, fenomene fizice în turnarea neferoasă, rupere la cald, optimizarea proceselor de turnare industrială, modelarea matematică)
 • Dixon, David (leșiere cu pat fix)
 • Dreisinger, David (Industria hidrometalurgică, fier, cupru)
 • Fernlund, Goran (compozite cu matrice polimerică, biomateriale, lipire adezivă)
 • Ko, Frank (compozite structurale textile)
 • Liu, Wenying (Utilizarea apei de mare în leșierea heapului; Eliberarea seleniului și a elementelor toxice asociate din deșeurile de mine;
 • Maijer, Daan (transfer de căldură, debit de fluid, stres, modele de procesare a materialelor microstructura utilizate pentru controlul proceselor)
 • Militzer, Matthias (Modelarea pe scară largă a evoluției microstructurii, Metalurgia fizică a oțelurilor avansate de înaltă rezistență)
 • Poole, Warren (aliaje avansate de aluminiu, rezistențe ridicate, oțeluri de înaltă calitate, compozite cu matrice metalică, modele de microstructură / proprietate)
 • Poursartip, Anoshiravan (materiale compozite cu matrice polimerică)
 • Sinclair, Chadwick (Predicarea corelației dintre structura aliajelor, la scară microstructurală și atomică și comportamentul lor mecanic)
 • Tafaghodi, Leili (Prelucrarea durabilă a materialelor la temperaturi ridicate; Sinteza și rafinarea metalelor și aliajelor de înaltă calitate; Termodinamică; Prelucrarea mineralelor)
 • Troczynski, Tom (ceramică, acoperiri, biomateriale, refractare, fractură, aplicații medicale, procesare, microstructură și proprietăți ale ceramicii)
 • Wang, Rizhi (Biomateriale, biomecanica De asemenea, structura si procesele de formare a materialelor biologic formate (ex. Scoici, mătase, dinți) și aplică mecanismele la proiectarea și prelucrarea materialelor noi)
 • Xia, Guangrui (semiconductori din grupa IV în microelectronică, lasere compatibile cu Si, semiconductori 2D, integrarea 3D a Ics, spectroscopia Raman)

Citări recente de doctorat

 • Dr. Ryan N Huizing
  „Dr. Huizing a finalizat cercetarea asupra membranelor polimerice. El a dezvoltat noi materiale de înaltă performanță pentru separarea selectivă a vaporilor de apă din aer. Lucrarea sa a condus la mai multe brevete acordate, iar materialele dezvoltate au aplicații imediate în domeniul recuperării energiei ventilației și al altor aplicații de transport de vapori "(mai 2017)
 • Dr. Ibrahim Mohamed Gadala
  „Dr. Gadala a examinat modul în care oțelurile moderne de înaltă rezistență, din oțeluri de aliaj joasă, corodate și se degradează în condiții de exploatare subterană. El a dezvoltat ulterior modele numerice avansate pentru a simula controlul coroziunii conductelor și integritatea structurală. Această cercetare sporește siguranța și fiabilitatea infrastructurii actuale și viitoare a conductelor de energie "(mai 2017)
 • Dr. Tasawar Javed
  „Dr. Tasawar a studiat procesul hidrometalurgic, prin care metalele sunt extrase din minereu. El a stabilit o înțelegere clară a variabilelor cheie ale procesului responsabile pentru pierderea de metale pentru produsul de precipitare cu fier. Constatările sale oferă o modalitate simplă de a reduce pierderile de metale din hidrometalurgia cuprului "(mai 2017)
 • Dr. Jennifer Madeleine Reichert
  „Dr. Reichert a studiat microstructurile oțelurilor cu rezistență ridicată. Ea a dezvoltat instrumente pentru a ajuta la prezicerea proprietăților mecanice ale pieselor structurale critice. Rezultatele cercetării sale vor fi folosite pentru a stabili relațiile structură-proprietate pentru oțelul de țeavă comercială "(mai 2016)
 • Dr. Jun Ou
  „Dr. Ou a investigat topirea solidelor în titan lichid în timpul procesării fasciculului de electroni. Lucrarea sa ne-a ajutat să înțelegem topirea materialelor bogate în aluminiu în timpul prelucrării aliajelor de titan. Aceste cunoștințe sunt extrem de importante pentru structura și siguranța produselor aerospațiale "(mai 2016)

Exemple de lucrări transmise

 • Structura și proprietățile nanofibrelor compozite pe bază de lignină
 • Cristalizarea și modelarea termo-viscoelastică a compozitelor polimerice
 • Transportul gazelor și evoluția golurilor în precomprimatele compozite
 • Comportamentul coroziv al oțelului API X100 în medii cu bicarbonat de pH aproape neutru: studii experimentale și de modelare
 • Producerea și cristalizarea aliajelor amorfe Fe-C
 • Modelarea ciclului de stres termic în materiale refractare
 • Activarea mecanică a deșeurilor miniere ultramaficate pentru carbonarea minerală îmbunătățită
 • Precipitarea de fier și pierderea de metal asociată din soluțiile de proces simulate
 • Fosfat de silicat de ciment pentru livrarea de medicamente cu risedronat
 • Structura și proprietățile produselor de transformare complexă în oțelurile Nb / Mo-microalginate
 • Baze de control al dopajului pentru HBTs PNG SiGe
 • Dezvoltarea unei metodologii numerice de optimizare a procesului de turnare a aliajelor de aluminiu
 • Examinarea deformării în magneziu utilizând o indentare sferică instrumentată
 • Dezvoltarea anodelor compozite Pb-MnO2 pentru aplicații electrowinning: evaluări electrochimice și coroziune
 • Dinamica procesului de simulare a electrowinningului de zinc

Rezultatele carieră

52 de studenți au absolvit între 2005 și 2013: 1 absolvent este în căutarea unui loc de muncă; pentru 7 nu avem date (pe baza cercetărilor efectuate între februarie-mai 2016). Pentru restul de 44 de absolvenți:

SEMNALIZATORI ÎN CADRUL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Universitatea din British Columbia (3)
 • Universitatea McMaster (2)
 • Universitatea din Manchester
 • Universitatea din Teheran
 • Mewar University
 • Universitatea Southwest Jiaotong
 • Universitatea Northeastern (Shenjang, China)
 • Universitatea Queen
 • Universitatea din California - Santa Barbara
 • Universitatea din Calgary

SEMNALIZAREA EMPLOYERILOR ÎN AFARA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Novelis Inc. (3)
 • Aperam
 • Influitive
 • BioInspire Technologies
 • Industriile Stream-Flo
 • Niroo Institutul de Cercetare
 • Resurse naturale Canada
 • ArcelorMittal
 • AREAVA
 • Dana Canada Corporation

TITLURI DE JOB DE EXEMPARE ÎN AFARA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Cercetător științific (3)
 • Inginer cercetare (2)
 • Inginer hidrometalurgic
 • Cercetare Profesională
 • Îmbunătățirea facilitatorului
 • Inginer ortopedic / inginer curat
 • Tehnician principal de dezvoltare tehnologică
 • Membru al Facultății
 • Specialist în CFD / FEA
 • Manager de proiect

Ph.D. EXPERIENȚA DE EXECUȚIE A CARIEREI

Puteți vizualiza raportul complet privind rezultatele de carieră ale UBC Ph.D. absolvenți pe rezultatele.grad.ubc.ca.

DISCLAIMER

Acest program a suferit un nume sau o schimbare structurală în intervalul de studiu, iar toți absolvenții din programul anterior au fost incluși în aceste rezumate. Aceste date reprezintă informații istorice privind ocuparea forței de muncă și nu garantează perspective de angajare viitoare pentru absolvenții acestui program. Acestea sunt doar pentru scopuri informative. Datele au fost colectate fie prin sondaje de absolvenți, fie prin cercetare pe internet.

Cerințe

TOEFL (IBT) CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

90

 • ibT Reading 22
 • ibT Writing 21
 • Ascultarea 22
 • ibT Speaking 21

IELTS CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

6.5

 • IELTS Reading 6.0
 • IELTS Scrierea 6.0
 • IELTS Ascultarea 6.0
 • IELTS Vorbind 6.0

Costuri & Taxe

 • Studenți străini: CAD 8.435,94 dolari pe an
 • Studenți canadieni: CAD 4.801,80 USD pe an

Pe scurt

 • Gradul: doctor în filosofie
 • Subiect: Inginerie
 • Mod de livrare: În campus
 • Opțiuni de înregistrare: Full-time
 • Specializarea: Ingineria materialelor
 • Componentele programului: Disertație
 • Facultatea: Facultatea de Științe Aplicate
Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare November 24, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
36 - 48 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,802 CAD
$ 4.801.80 Taxă pe an pentru cetățenii canadieni, rezidenți permanenți, refugiați, diplomați; $ 8,435.94 Taxă pe an pentru studenții internaționali
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala