Doctor în filosofie în ingineria minieră

Generalități

Programul de descriere

Susținut de o reputație de neegalat pentru expertiza și inovație în extracția minerale, prelucrarea minerale, și protecția mediului, programul de absolvent în Inginerie Minerală are două tipuri de studenți în minte:

 • Cei din industrie care doresc să-și îmbunătățească abilitățile la locul de muncă; și
 • Cei care doresc să urmeze cercetări care să ducă la progrese în ingineria minieră și minerală de ultimă generație sau în stadiul tehnicii.

Ce face programul unic?

În conformitate cu abordarea colaborativă a Institutului de Inginerie Minieră a BNK, unul dintre cele mai mari puncte forte ale Departamentului constă în legăturile sale cu industria minieră a Canadei.

Majoritatea studenților noștri au oportunități de ocupare a forței de muncă în industrie și de participare la activități de cercetare la minele de lucru. Această abordare virtuală îi ajută pe studenții noștri să-și dezvolte abilitățile practice și să obțină expunerea la istorii de caz valoroase. De asemenea, mulți dintre membrii facultății noastre sunt activi în cadrul industriei prin activități de consultanță și implicare în societăți profesionale în domeniul mineritului.

Departamentul oferă oportunități de lucru interdisciplinar în domeniul cercetării sociale, economice și de inginerie. Alte avantaje sunt cercetarea internațională și oportunitățile de călătorie și conexiunile cu CIRDI. Vancouver este un centru pentru activitatea minieră din Canada, cu o mulțime de companii miniere junior, finanțare pentru companiile miniere și lege pentru companiile miniere.

Rezultatul final este un program de absolvent, inovator, recunoscut de industrie și recunoscut la nivel internațional, de cea mai înaltă calitate.

Idei sumare

 • Gradul: doctor în filosofie
 • Subiect: Inginerie
 • Mod de livrare: În campus
 • Opțiuni de înregistrare: Full-time
 • Specializarea: Inginerie Minieră
 • Componentele programului: Disertație
 • Facultatea: Facultatea de Științe Aplicate

Informații de cercetare

CERCETARE FOCUS

 1. Activități miniere (servicii de ventilație și miniere de mină, simulare și optimizare, cercetare în exploatarea minieră, mecanică de rocă și geotehnică, evaluarea minelor și economie de producție)
 2. Prelucrarea mineralelor (controlul proceselor, modelare, simulare și optimizare, tehnologie de particule fine, chimie de suprafață a flotării, proiectarea instalației și economie, tehnologie de pregătire a cărbunelui)
 3. Aspecte socio-economice și durabilitate (gestionarea deșeurilor miniere, aspecte de mediu ale mineritului)

FACILITĂȚILE CERCETĂRII

Facilitățile noastre sunt concepute special pentru a ne asigura că facultatea, personalul și studenții noștri sunt pregătiți să răspundă cerințelor industriei miniere.

Clădirea noastră educativă, clădirea Frank Forward și facilitatea noastră de cercetare, cărbunele

O mare parte din echipament a fost obținut prin generozitatea donatorilor și prin inițiativa facultății care caută și obține granturi de cercetare.

Ca rezultat, Departamentul de Inginerie Minieră al UBC este capabil să-și mențină reputația de a produce ingineri și cercetători de primă practică.

În 2003 am făcut o renovare majoră care ne-a oferit o clasă de ultimă generație, o sală de conferințe mai mare și un birou principal reproiectat, care include mai mult spațiu de lucru, colțuri liniștite și o sală de cafea.

Supervizori de cercetare

Această listă arată membrilor facultății cu privilegii complete de supraveghere care sunt afiliați la acest program. Nu este o listă completă a tuturor supervizorilor potențiali ca facultate de la alte programe sau membri ai facultăților fără privilegii complete de supraveghere pot solicita aprobări pentru a supraveghea studenții postuniversitare în acest program.

 • Dunbar, W Scott (Controlul replicării bacteriene, bacteriofag, fag)
 • Elmo, Davide (mecanica rocilor si proiectarea ingineriei rocilor, modelarea numerica avansata a exploatarii blocurilor de pestera si a structurilor discrete de fracturi, interactiunea dintre mineritul de suprafata si subteran, simulari numerice ale comportamentului mecanic al pilonilor, analiza stabilitatii pantelor, modelarea și modelarea rețelei de fracturi discrete.)
 • Holuszko, Maria (caracterizarea mineralelor în ceea ce privește prelucrarea mineralelor, recuperarea metalelor din fluxurile industriale și municipale de deșeuri)
 • Klein, Bern (prelucrarea mineralelor prețioase, prelucrarea metalelor industriale, șlefuirea ultrafină, rulourile de înaltă presiune, transportul hidraulic al nămolurilor minerale ne-newtoniene, mineralele industriale, integrarea minei, concentrația gravitațională centrifugală continuă, tehnologii îmbunătățite pentru artizanale și mici mineri de aur de clasă, leșiere metalice din roci sterile, reologia suspensiilor minerale)
 • Madiseh, Ali
 • Miskovic, Sanja (fluxuri multifazice, dinamica fluidelor computaționale, dinamica fluidelor experimentale, computere de înaltă performanță, procesarea mineralelor, senzori încorporați, IIoT, date industriale mari, extragerea elementelor critice)
 • Miskovic, Ilija (Multi-fizica a materialelor geomedicale, date mari)
 • Pawlik, Marek (Chimie de suprafață, Adsorbția polimerilor și agenților tensioactivi, Chimia apei de proces și reactiv, reologia suspensiilor minerale, interparticle și fenomenele interfacial)
 • Scoble, Malcolm (Minerit sustenabil, minerit cu comunități, integrarea minelor, siguranța locului de muncă, inovarea minieră)
 • Van Zyl, Dirk (Contribuțiile pe care mineritul le aduce dezvoltării durabile, sistemelor ciclului de viață, structurilor de pământ minier (sterile, leșiere de steril și instalații de eliminare a sterilului))
 • Veiga, Marcello (efectele metalelor în mediu, poluarea cauzată de minerit, efectele sociale ale mineritului asupra comunităților, poluarea cu mercur asupra peștilor, ciclul biogeochimic al metalelor grele în mediu, bioacumularea și efectele nocive asupra sănătății metalelor în mediu, în special mercur , Mineritul de aur artizanal și de dimensiuni reduse, poluarea cu mercur din minele de aur și rezervoarele hidroelectrice, mineralogia Acid Rock DrainageProcess mineralogie aplicată mineritului și prelucrării minerale, dezvoltarea durabilă în minerit, comunitățile miniere și probleme sociale legate de minerit, închiderea minelor și planificarea recuperării)

Citări recente de doctorat

 • Dr. Eleni Patsa
  "Dr. Patsa a studiat suprapunerea dintre resursele geotermale și minerale folosind informațiile publice și a elaborat un cadru de luare a deciziilor care poate fi folosit pentru a evalua dacă geotermia merită considerată o sursă de energie pentru un proiect minier. posibil chiar și în absența unor date de specialitate. " (Mai 2018)
 • Dr. Ruby Stocklin-Weinberg
  "Dr. Stocklin-Weinberg a studiat programele de instruire pentru minerii artizanali din țările în curs de dezvoltare și a conceput un cadru pentru lansarea, monitorizarea și evaluarea formării pentru a satisface nevoile fiecărei comunități miniere unice. , condițiile de muncă și amprenta asupra mediului a mineri artizanali la nivel global. " (Mai 2018)
 • Dr. Debra Mary Stokes
  "Dr. Stokes a investigat modul în care primele națiuni ar putea beneficia de proiectele de GNL din nordul BC, în timp ce atenuarea impactului negativ a fost demonstrată prin faptul că sunt necesare inițiative pentru educație, formare profesională, ocuparea forței de muncă, bună guvernare, bariere social-istorice, protecția mediului și alte suporturi. asigurarea durabilității pe termen lung. " (Noiembrie 2017)
 • Dr. Sanaz Moghadam Zadeh
  "Dr. Moghadam-zadeh a studiat ingineria proceselor minerale.Ea a dezvoltat o procedură de testare pentru a evalua avantajele rolelor de măcinare cu presiune ridicată (HPGR), o aplicație pentru extragerea compușilor prețioși.Acest procedeu de testare va înlocui tehnicile convenționale cu metode eficiente din punct de vedere energetic în etapele timpurii ale studiilor industriale de proiect. " (Noiembrie 2017)
 • Dr. Nastaran Arianpoo
  "Dr. Arianpoo a studiat contribuția proiectelor energetice la dezvoltarea durabilă a comunităților gazdă și, cu accent pe proiectele de energie geotermală, a creat un cadru de dezvoltare durabilă și un model de maturitate, care va ajuta industria să implementeze strategii de dezvoltare durabilă adecvate, proiecte vecine bune ". (Noiembrie 2017)

Exemple de lucrări transmise

Utilizarea energiei geotermale în minerit: un cadru de luare a deciziilor
Un studiu al efortului și al comportamentului de săpare cu lopată electrică și a comportamentului pentru evaluarea digabilității în minele de exploatare
Învățarea mineri artizanali: un model pentru proiectarea programelor de formare cu și pentru sectoa minier artizanal
Protocolul de testare pentru evaluarea amenințării minereurilor la strivirea HPGR pentru leșierea heapului
Cadru și model de maturitate pentru a ghida și evalua contribuțiile companiilor la dezvoltarea durabilă a comunităților învecinate: accentul pus pe proiectele de energie geotermală
Comunitățile indigene de dezvoltare durabilă pentru dezvoltarea GNL în nord-vestul Î.H.
De la riscul social la scopul comun: refacerea abordării miniere a responsabilității sociale corporative

Rezultatele carierei

31 de studenți au absolvit între 2005 și 2013: 1 se află într-o situație nesalariată; pentru 6 nu avem date (pe baza cercetărilor efectuate între februarie-mai 2016). Pentru cei 24 de absolvenți rămași:

SEMNALIZATORI ÎN CADRUL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Universitatea din Concepcion
 • Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri
 • Universitatea Adolfo Ibañez
 • Universitatea Tehnică din Machala
 • Universitatea din Alberta
 • Universitatea Curtin
 • Universitatea din British Columbia
 • Universitatea din Nevada - Reno

SEMNALIZAREA EMPLOYERILOR ÎN AFARA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Golder Associates (2)
 • Fluor Canada Ltd.
 • New Gold Inc.
 • Amec Foster Wheeler
 • Grupul Cytec-Solvay
 • Rio Tinto
 • Compania mozaică
 • SGS Canada
 • Dr. Jillian Roberts Psihologie Corp.
 • trapă

TITLURI DE JOB DE EXEMPARE ÎN AFARA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Proprietar
 • Asistent, inginer geotehnic
 • Procesul Specialistului Principal
 • Principal
 • Inginer de cercetare
 • Consilier principal (Resurse naturale
 • Senior metalurgist
 • Senior geochemist
 • Director fondator
 • Senior Manager

Ph.D. EXPERIENȚA DE EXECUȚIE A CARIEREI

Puteți vizualiza raportul complet privind rezultatele de carieră ale UBC Ph.D. absolvenți pe rezultate. UBC .ca.

DISCLAIMER

Acest program a suferit un nume sau o schimbare structurală în intervalul de studiu, iar toți absolvenții din programul anterior au fost incluși în aceste rezumate. Aceste date reprezintă informații istorice privind ocuparea forței de muncă și nu garantează perspective de angajare viitoare pentru absolvenții acestui program. Acestea sunt doar pentru scopuri informative. Datele au fost colectate fie prin sondaje de absolvenți, fie prin cercetare pe internet.

OPȚIUNI DE CARIERĂ

Absolvenții noștri au trecut în medii academice pentru a deveni profesori universitari și instructori sau s-au mutat în industrie pentru posturi cum ar fi un expert tehnic pentru o companie minieră, o companie de consultanță sau o companie de furnizori, precum și consultanți în industria minieră pentru sectorul financiar și bancar.

cerinţe

TOEFL (IBT) CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

90

 • ibT Reading 22
 • ibT Writing 21
 • Ascultarea 22
 • ibT Speaking 21

IELTS CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

6.5

 • IELTS Reading 6.0
 • IELTS Scrierea 6.0
 • IELTS Ascultarea 6.0
 • IELTS Vorbind 6.0

Surse de finanțare

Unele tipuri de asistență financiară sunt disponibile pentru sesiunea de iarnă și pot fi completate de studiile de vară și / sau asistența de predare pentru studenții înregistrați.

Sprijinul financiar pentru studenții non-canadieni este limitat și sunt necesare clasamente academice înalte pentru a obține sprijin [Puncte de medie valoare peste 3,7 (maximum 4)].

Vă sugerăm să aveți sprijin financiar pentru a finanța cel puțin primul an de studii. În cazul în care un sponsor este dispus să vă ofere sprijin financiar, vom solicita o scrisoare din partea acestuia, menționând valoarea ajutorului financiar disponibil și durata acestuia.

Regretăm că nu putem procesa cererea dvs. fără acest document. Departamentul nu va fi responsabil pentru studenții străini financiari.

Universitatea din British Columbia poate oferi o bursă de școlarizare parțială de până la 3.200 de dolari anual pentru a contribui la majorarea majorării taxelor de școlarizare foarte mari pe care le-a aplicat recent studenților străini

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Citeste mai mult

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Citește mai puţin