Doctor în filosofie în ingineria minieră

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în filosofie în ingineria minieră

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Susținut de o reputație de neegalat de expertiză și inovație în extracția minerale, prelucrarea mineralelor și protecția mediului, programul de absolvent în inginerie minieră are două tipuri de studenți în minte:

 • Cei din industrie care doresc să-și îmbunătățească abilitățile la locul de muncă; și
 • Cei care doresc să urmeze cercetări care să ducă la progrese în ingineria minieră și minerală de ultimă generație sau în stadiul tehnicii.

Ceea ce face ca programul unic?

În conformitate cu abordarea colaborativă a Institutului de Inginerie Minieră a BNK, unul dintre cele mai mari avantaje ale Departamentului constă în legăturile sale cu industria minieră a Canadei.

Majoritatea studenților noștri au oportunități de ocupare a forței de muncă în industrie și de participare la activități de cercetare la minele de lucru. Această abordare virtuală îi ajută pe studenții noștri să-și dezvolte abilitățile practice și să obțină expunerea la istorii de caz valoroase. De asemenea, mulți dintre membrii facultății noastre sunt activi în cadrul industriei prin activități de consultanță și implicare în societăți profesionale în domeniul mineritului.

Departamentul oferă oportunități de lucru interdisciplinar în domeniul cercetării sociale, economice și de inginerie. Alte avantaje sunt cercetarea internațională și oportunitățile de călătorie și conexiunile cu CIRDI. Vancouver este un centru pentru activitatea minieră din Canada, cu o mulțime de companii miniere junior, finanțare pentru companiile miniere și lege pentru companiile miniere.

Rezultatul final este un program de absolvent, inovator, recunoscut de industrie și recunoscut la nivel internațional, de cea mai înaltă calitate.

Informații de cercetare

CERCETARE FOCUS

 1. Activități miniere (servicii de ventilație și mină, simulare și optimizare, cercetare în domeniul exploatărilor miniere, mecanică și geotehnică, evaluarea minereurilor și economie de producție)
 2. Prelucrarea mineralelor (controlul proceselor, modelare, simulare și optimizare, tehnologie de particule fine, chimie de suprafață a flotării, proiectare și economie a plantelor, tehnologie de pregătire a cărbunelui)
 3. Aspecte socio-economice și durabilitate (gestionarea deșeurilor miniere, aspecte de mediu ale mineritului)

Facilități de cercetare

Facilitățile noastre sunt concepute special pentru a ne asigura că facultatea, personalul și studenții noștri sunt pregătiți să răspundă cerințelor industriei miniere.

Clădirea noastră educativă, clădirea Frank Forward și facilitatea noastră de cercetare, Laboratorul de prelucrare a cărbunelui și mineralelor, sunt pe deplin echipate pentru a oferi un cadru pozitiv de cercetare și educație.

O mare parte a echipamentului a fost obținută prin generozitatea donatorilor și prin inițiativa facultății care caută și obține granturi de cercetare.

Drept urmare, Departamentul de Inginerie Minieră al UBC este capabil să-și mențină reputația de a produce ingineri și cercetători de primă practică.

În 2003 am făcut o renovare majoră care ne-a oferit o clasă de ultimă oră, o sală de conferințe mai mare și un birou principal reproiectat, care include mai mult spațiu de lucru, colțuri liniștite și o sală de cafea.

Supervizori de cercetare

Această listă arată membrilor facultății cu privilegii complete de supraveghere care sunt afiliați la acest program. Nu este o listă completă a tuturor supervizorilor potențiali ca facultate din alte programe sau membri ai facultăților fără privilegii complete de supraveghere pot solicita aprobări pentru a supraveghea studenții postuniversitare în acest program.

 • Dunbar, W Scott (Controlul replicării bacteriene, bacteriofag, fag)
 • Elmo, Davide (mecanica rocilor și proiectarea ingineriei rock, modelarea numerică avansată a extracției de peșteri bloc și a rețelelor de fracturi discrete, interacțiunea dintre mineritul de suprafață și subteran, simulările numerice ale comportamentului mecanic al pilonilor, analiza stabilității pantă, modelarea și modelarea rețelei de fracturi discrete.)
 • Holuszko, Maria (caracterizarea mineralelor în ceea ce privește prelucrarea mineralelor, recuperarea metalelor din fluxurile industriale și municipale de deșeuri)
 • Klein, Berna (procesarea mineralelor prețioase, prelucrarea metalelor industriale, șlefuirea ultrafină, rulourile de înaltă presiune, transportul hidraulic al nămolurilor minerale non-newtoniene, mineralele industriale, integrarea minei, concentrația gravitațională centrifugală continuă, tehnologii îmbunătățite pentru artizanali și mici mineri de aur de clasă, leșiere metalice din roci sterile, reologia suspensiilor minerale)
 • Madiseh, Ali
 • Miskovic, Sanja (fluxuri multifazice, dinamica fluidelor computaționale, dinamica fluidelor experimentale, computere de înaltă performanță, procesarea mineralelor, senzori încorporați, IIoT, date industriale mari, extragerea elementelor critice)
 • Miskovic, Ilija (Multi-fizica a materialelor geomedicale, date mari)
 • Pawlik, Marek (Chimie de suprafață, Adsorbția polimerilor și agenților tensioactivi, Chimia apei de proces și reactiv, reologia suspensiilor minerale, interparticle și fenomenele interfacial)
 • Scoble, Malcolm (Minerit sustenabil, minerit cu comunități, integrarea minelor, siguranța locului de muncă, inovarea minieră)
 • Van Zyl, Dirk (Contribuțiile pe care mineritul le aduce dezvoltării durabile, sistemelor ciclului de viață, structurilor de pământ minier (sterile, canale de scurgere și instalații de eliminare a sterilului))
 • Veiga, Marcello (efectele metalelor în mediu, poluarea cauzată de minerit, efectele sociale ale mineritului asupra comunităților, poluarea cu mercur asupra peștilor, ciclul biogeochimic al metalelor grele în mediu, bioacumularea și efectele nocive asupra sănătății metalelor în mediu, în special mercur , Mineritul de aur artizanal și de dimensiuni reduse, poluarea cu mercur din minele de aur și rezervoarele hidroelectrice, mineralogia Acid Rock DrainageProcess mineralogie aplicată mineritului și prelucrării minerale, dezvoltarea durabilă în minerit, comunitățile miniere și problemele sociale legate de minerit, închiderea minelor și planificarea recuperării)

Citări recente de doctorat

 • Dr. Jiajie Li
  „Dr. Li a examinat proprietățile fizice, structurale și chimice ale deșeurilor miniere în diverse medii de măcinare. Mai exact, ea a analizat modul în care grupul serpentin de minerale influențează activarea mineralelor olivine parțial serpentinizate. Constatările ei ne ajută să obținem metode mai eficiente de măcinare "(mai 2017)
 • Dr. Mohammad Babaei Khorzoughi
  „Dr. Babaei a dezvoltat o abordare nouă pentru evaluarea condițiilor de sapă în exploatările de exploatare în carieră, folosind ca instrument un instrument electric pentru bărbierit. Abordarea propusă ajută minele să-și îmbunătățească productivitatea, reducând semnificativ costul total al exploatării miniere. Dr. Soluția lui Babaei a fost implementată în diferite mine în Canada "(mai 2017)
 • Dr. Lois Esther Boxill
  „Dr. Boxill identifică mecanisme care inhibă deshidratarea eficientă a sterilelor de nisip de petrol. Ea a demonstrat cum caracteristicile tesuturilor si ale suprafetei afecteaza comportamentul lor inginerie Această lucrare va fi utilizată pentru a dezvolta modalități mai eficiente de tratare, gestionare și recuperare a minelor de suprafață în nisipurile de petrol din Alberta "(mai 2016)
 • Dr. Zorigtkhuu Davaanyam
  „Dr. Studiul realizat de Davaanyam a avansat aplicația Roll de șlefuit de înaltă presiune, o tehnologie eficientă din punct de vedere energetic, folosită pentru a rupe rocile. El a dezvoltat trei teste la scară de laborator care permit evaluarea tehnologiei în stadiile incipiente ale unui proiect minier. Această tehnologie reduce consumul global de energie al exploatărilor miniere cu până la treizeci la sută. "(Noiembrie 2015)
 • Dr. Jacqueline Laura Nelsen
  „Dr. Nelsen a studiat relația dintre diferiți factori și factori interesați, pentru a înțelege influența lor asupra dezvoltării minelor în perioada anilor 1952-2014. Cercetările sale demonstrează că, împreună cu riscul de dezvoltare tehnică și problemele de mediu și de acces la pământ, politica federală și provincială joacă, de asemenea, un rol semnificativ în dezvoltarea minelor din BC "(noiembrie 2015)

Exemple de lucrări transmise

Protocolul de testare pentru evaluarea amenințării minereurilor la strivirea HPGR pentru leșierea heapului

Cadru și model de maturitate pentru a ghida și evalua contribuțiile companiilor la dezvoltarea durabilă a comunităților învecinate: accentul pus pe proiectele de energie geotermală

Comunitățile indigene de dezvoltare durabilă pentru dezvoltarea GNL în nord-vestul Î.H.

De la riscul social la scopul comun: refacerea abordării miniere a responsabilității sociale corporative

Impactul caracteristicilor țesăturii și ale suprafeței asupra comportamentului tehnic al sterilului matur amendat în polimeri

Rezultatele carieră

31 de studenți au absolvit între 2005 și 2013: 1 se află într-o situație nesalariată; pentru 6 nu avem date (pe baza cercetărilor efectuate între februarie-mai 2016). Pentru cei 24 de absolvenți rămași:

SEMNALIZATORI ÎN CADRUL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Universitatea din Concepcion
 • Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri
 • Universitatea Adolfo Ibañez
 • Universitatea Tehnică din Machala
 • Universitatea din Alberta
 • Universitatea Curtin
 • Universitatea din British Columbia
 • Universitatea din Nevada - Reno

SEMNALIZAREA EMPLOYERILOR ÎN AFARA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Golder Associates (2)
 • Fluor Canada Ltd.
 • New Gold Inc.
 • Amec Foster Wheeler
 • Grupul Cytec-Solvay
 • Rio Tinto
 • Compania mozaică
 • SGS Canada
 • Dr. Jillian Roberts Psihologie Corp.
 • trapă

TITLURI DE JOB DE EXEMPARE ÎN AFARA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Proprietar
 • Asistent, inginer geotehnic
 • Procesul Specialistului Principal
 • Principal
 • Inginer de cercetare
 • Consilier senior (resurse naturale și finanțe)
 • Senior metalurgist
 • Senior geochemist
 • Director fondator
 • Senior Manager

Ph.D. EXPERIENȚA DE EXECUȚIE A CARIEREI

Puteți vizualiza raportul complet privind rezultatele de carieră ale UBC Ph.D. absolvenți pe rezultatele.grad.ubc.ca.

DISCLAIMER

Acest program a suferit un nume sau o schimbare structurală în intervalul de studiu, iar toți absolvenții din programul anterior au fost incluși în aceste rezumate. Aceste date reprezintă informații istorice privind ocuparea forței de muncă și nu garantează perspective de angajare viitoare pentru absolvenții acestui program. Acestea sunt doar pentru scopuri informative. Datele au fost colectate fie prin sondaje de absolvenți, fie prin cercetare pe internet.

OPȚIUNI DE CARIERĂ

Absolvenții noștri au trecut în medii academice pentru a deveni profesori universitari și instructori sau s-au mutat în industrie pentru posturi cum ar fi un expert tehnic pentru o companie minieră, o companie de consultanță sau o companie de furnizori, precum și consultanți în industria minieră pentru sectorul financiar și bancar.

Cerințe

TOEFL (IBT) CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

90

 • ibT Reading 22
 • ibT Writing 21
 • Ascultarea 22
 • ibT Speaking 21

IELTS CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

6.5

 • IELTS Reading 6.0
 • IELTS Scrierea 6.0
 • IELTS Ascultarea 6.0
 • IELTS Vorbind 6.0

Costuri & Taxe

 • Studenți străini: CAD 8.435,94 dolari pe an
 • Studenți canadieni: CAD 4.801,80 USD pe an

Surse de finanțare

Unele tipuri de asistență financiară sunt disponibile pentru sesiunea de iarnă și pot fi completate de studiile de vară și / sau asistența de predare pentru studenții înregistrați.

Sprijinul financiar pentru studenții non-canadieni este limitat și sunt necesare clasamente academice înalte pentru a obține sprijin [Puncte de medie valoare peste 3,7 (maximum 4)].

Vă sugerăm să aveți sprijin financiar pentru a finanța cel puțin primul an de studii. În cazul în care un sponsor este dispus să vă ofere sprijin financiar, vom solicita o scrisoare din partea acestuia, menționând valoarea ajutorului financiar disponibil și durata acestuia.

Regretăm că nu putem procesa cererea dvs. fără acest document. Departamentul nu va fi responsabil pentru studenții străini financiari.

Universitatea din British Columbia poate oferi o bursă de școlarizare parțială de până la 3.200 de dolari anual pentru a contribui la majorarea majorării taxelor de școlarizare foarte mari pe care le-a aplicat recent studenților străini

Pe scurt

 • Gradul: doctor în filosofie
 • Subiect: Inginerie
 • Mod de livrare: În campus
 • Opțiuni de înregistrare: Full-time
 • Specializarea: Inginerie Minieră
 • Componentele programului: Disertație
 • Facultatea: Facultatea de Științe Aplicate
Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare December 20, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mai 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,802 CAD
$ 4.801.80 Taxă pe an pentru cetățenii canadieni, rezidenți permanenți, refugiați, diplomați; $ 8,435.94 Taxă pe an pentru studenții internaționali
Information
Deadline
Contactează şcoala
Canadian Applicant Deadline 31 January 2018; International Applicant Deadline 31 December 2018
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Data începerii : Mai 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Canadian Applicant Deadline 31 January 2018; International Applicant Deadline 31 December 2018
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mai 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Canadian Applicant Deadline 31 January 2018; International Applicant Deadline 31 December 2018
Data terminării Contactează şcoala