Doctor în filosofie în inginerie electrică și informatică

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în filosofie în inginerie electrică și informatică

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Doctor of Philosophy (Ph.D.) în Programul de Inginerie Electrică și Calculatoare este destinat studenților interesați în studiile și cercetările avansate în domeniul tehnologiilor biomedicale, sistemelor de comunicații, sistemelor de calculator și software, sistemelor energetice sau micro și nanotehnologiilor. Solicitanții la program trebuie să aibă o înaltă școală și trebuie să fi demonstrat o aptitudine de cercetare pentru a fi admise la doctorat. program, deoarece programul este conceput pentru a dezvolta capacitatea de cercetare independentă.

Inginerii electrici și de calculator dezvoltă sisteme de calcul, de la arhitectura cipurilor la aplicații mobile, la protocoalele de comunicații, precum și la sistemele energetice care să permită funcționarea acestor dispozitive și a tuturor celorlalte sisteme electrice. Disciplina are un impact enorm asupra societății, deoarece ea ajută la proiectarea sistemelor pe care le folosim în toate privințele, de la sănătate pentru finanțare la siguranță.

În acest program, studenții pot alege să contribuie la cercetarea tehnologiilor foarte apropiate sau deja pe piață sau a tehnologiilor care se află în stadiile incipiente ale cercetării, cum ar fi calculul cuantic sau nanotuburile de carbon.

Programul Doctoral (Ph.D.) este conceput pentru a dezvolta capacitatea candidatului de cercetare independentă. Solicitanții la program trebuie să aibă o înaltă școală în picioare și a demonstrat o aptitudine de cercetare pentru a fi admise la doctorat. program. Un minim de 24 de credite din cursurile aprobate este necesară pentru finalizarea adecvată. Pentru cei care dețin o diplomă de master sau transferă de la un program de masterat, se va acorda un credit adecvat pentru cursurile realizate. Cursurile sunt destinate să ofere atât o competență intelectuală generală, cât și o specializare într-o zonă selectată.

Ph.D. studenților li se va cere în mod normal să petreacă un minim de trei sesiuni de iarnă la universitate, deși în anumite circumstanțe este posibil să se finalizeze în 2 ani după obținerea unui masterat. Finalizarea substanțială a doctoratului se așteaptă cerințe în termen de trei ani pentru studenții cu diplomă de masterat și în termen de 4 ani pentru acei studenți care au fost transferați de la MASC. programului. Universitatea solicită ca doctoratul programul este finalizat în termen de 6 ani de la înregistrarea inițială.

Ceea ce face ca programul unic?

Inginerie electrică și informatică este unul dintre cele mai mari programe postuniversitare de la Universitatea din British Columbia, cu peste 75 de cadre didactice și 400 de studenți. Toți membrii facultății noastre conduc programe distincte de cercetare. Membrii facultății colaborează, de asemenea, cu colegii din cadrul Facultății de Medicină și Facultatea de Științe, precum și cu liderii industriei. Aceste colaborări permit studenților noștri să lucreze alături de liderii mondiali în zona lor de interes. Studenții noștri utilizează tehnologii de ultimă oră la numeroasele facilități de cercetare și centre de excelență ale Universității din British Columbia, precum și în domeniu.

Structura programului

Un examen de calificare ar trebui să fie luate în termen de 15 luni de la înregistrarea pentru un doctorat program după prezentarea propunerii de teză. Acest examen se bazează pe aprecierea orală a studenților cu privire la o propunere de teză care va preciza obiectivele cercetării propuse, va rezuma semnificația și relația sa cu lucrările anterioare și va schița metodele care trebuie urmate în cursul cercetării.

În ultimul pas al doctoratului elevii programului sunt obligați să finalizeze o apărare finală orală. Ph.D. studenților li se va cere să-și apere teza de doctorat, precum și ipotezele, metodologia, rezultatele și concluziile care stau la baza acestora într-o manieră compatibilă cu cea a gradului de doctorat urmărit.

Supervizori de cercetare

Această listă arată membrilor facultății cu privilegii complete de supraveghere care sunt afiliați la acest program. Nu este o listă completă a tuturor supervizorilor potențiali ca facultate din alte programe sau membri ai facultăților fără privilegii complete de supraveghere pot solicita aprobări pentru a supraveghea studenții postuniversitare în acest program.

 • Aamodt, Tor (arhitectura calculatorului, optimizarea compilatoarelor, arhitectura calculatoarelor, modele de microarhitectura si programare pentru acceleratoare de calcul eficiente din punct de vedere energetic)
 • Abolmaesumi, Purang (Ingineria biomedicală cu accent pe chirurgia asistată de calculator, terapia ghidată de imagine și analiza imaginii medicale, cancerul de prostată)
 • Abugharbieh, Rafeef (Image medical computing)
 • Beznosov, Konstantin (securitate și confidențialitate utilizabile, securitatea și confidențialitatea mobilă, securitatea și confidențialitatea calculatoarelor, securitatea și intimitatea rețelelor sociale online)
 • Bhargava, Vijay (comunicații verde, sisteme wireless cognitive și de cooperare, sisteme MIMO-OFDM, analiză transversală)
 • Chen, Yu Christine (modelarea, analiza și controlul sistemelor electrice.)
 • Cheung, Karen (Biotehnologie, MEMS și BioMEMS, Microtehnologie, Lab-on-a-Chip, Microfluidics, implanturi neurale, inginerie biomedicală, Biomedical Microsystems pentru aplicații diagnostice și terapeutice, spectroscopie dielectrică pentru citometrie de flux, sisteme de cultură celulară)
 • Chrostowski, Lukas (lasere cu semiconductori, optica, Lasere cu cavitati verticale, fotonica siliconica, fotonica, optoelectronica, nanofotonica, fotonica biomedicala, lasere semiconductoare, comunicatii optice, modulatie laser de mare viteza, VCSELs, circuite integrate fotonice,
 • Cretu, Edmond (Clean Energy, Microsystems, adaptive MEMS, micro-instrumentație, procesarea semnalului neliniar, imagistica cu ultrasunete BioMEMS)
 • Dumont, Guy A (ingineria biomedicală, livrarea automată a medicamentelor, sănătatea mobilă, sănătatea globală, anestezia, monitorizarea fiziologică, controlul adaptiv, controlul predictiv, controlul sistemelor parametrice distribuite, controlul proceselor avansate, pulp și hârtie procesul de control)
 • Dunford, William (Convertirea energiei electrice, vehiculele electrice, energia alternativă și dezvoltarea durabilă, sistemele DC cu sarcină și gestionarea bateriilor, Energie curată, conversie de putere, de la utilități la aplicații microelectronice)
 • Fedorova, Alexandra (proiectarea software-ului de sistem: software-ul care gestionează hardware-ul și decide cum să aloce resursele pentru aplicații; să construiască instrumente de performanță mai bune.)
 • Fels, S Sidney (computere și artă, multimedia, computere, interacțiune om-calculator, modelare biomecanică 3D umană, sinteză de vorbire, aplicații medicale de modelare, viziune pe calculator, arte interactive și muzică)
 • Gopalakrishnan, Sathish (sisteme informatice și software, sisteme informatice în timp real și embedded (sisteme informatice ca parte a lumii reale), sisteme cibernetice, sisteme în timp real, sisteme distribuite, managementul resurselor)
 • Ivanov, Andre (microelectronică, circuite integrate, proiectarea cipurilor computerizate, rețea inteligentă, curriculum de inginerie, sisteme informatice și software, tehnologii emergente Micro / Nano)
 • Jaeger, Nicolas A (Optică integrată, fibră optică, senzori optici, măsurarea optică a tensiunii și curentului în stațiile de putere, modulatoare electronice cu ultra-viteză, tehnici de măsurare cu viteză ultra-rapidă)
 • Jatskevich, Juri (Sisteme energetice și energetice, rețele inteligente de energie, sisteme electronice de putere și circuite de convertizor, mașini și mecanisme electrice, comenzi, tranziții electromagnetice, modelare și simulare pe calculator, simulare distribuită și paralelă)
 • Kruchten, Philippe (software, proiectare software, dezvoltare de software, proiectare inginerie, antreprenoriat, management de proiect, profesie, licențiere, Arhitectura sistemelor de mari dimensiuni,
 • Lampe, Lutz (Sisteme de comunicații, Comunicații fără fir, Comunicații mobile, Teoria comunicațiilor și a informațiilor, Smart Grid, Diagnostice grilă, UWB), Rețele fără senzori, Localizare și urmărire, RFID, Radio cognitiv, , Invatare mecanica)
 • Lemieux, Guy (procesoare vectoriale, programare paralelă, dispozitive logice programabile (PLD, FPGA), arhitectură computerizată, aritmetică computerizată, hardware de calcul personalizat, inginerie informatică, sisteme logice și de calcul programabile,
 • Leung, Cyril (Comunicații fără fir, sisteme celulare, retele mobile multi-platformă)
 • Leung, Victor C (rețele de comunicații prin satelit, rețele de comunicații fără fir și mobile, rețele de mare viteză și de bandă largă, rețele informatice, comunicații de date, telecomunicații și rețele de calculatoare, rețele de comunicații fără fir și mobile, arhitecturi și protocoale de rețea,
 • Lis, Mieszko (Computere și Sisteme Software)
 • Madden, John (mușchi artificiali, purtători, materiale inteligente, piele electronică)
 • Marti, Jose (Modelarea computerizată a răspunsului la dezastre, proiectul de simulare a interdependențelor infrastructurilor (I2Sim), energie electrică, sisteme energetice)

Această listă arată membrilor facultății cu privilegii complete de supraveghere care sunt afiliați la acest program. Nu este o listă completă a tuturor supervizorilor potențiali ca facultate din alte programe sau membri ai facultăților fără privilegii complete de supraveghere pot solicita aprobări pentru a supraveghea studenții postuniversitare în acest program.

 • Mesbah, Ali (Sisteme informatice și software, inginerie software)
 • Michelson, David (comunicații fără fir, model de propagare și canal, design de antenă cu profil redus, performanță a sistemului de comunicații fără fir, EMI / EMC)
 • Mirabbasi, Shahriar (Analog și circuite integrate de semnal mixt și sisteme de design, proiectarea circuitelor integrate cu accent pe comunicațiile de date de mare viteză și aplicațiile de prelucrare a semnalelor)
 • Nasiopoulos, Panos (multimedia interactive (de exemplu, iDTV, DVD), transmisie video și streaming, middleware multimedia, indexare video și recuperare, filigranare video digitală, procesare și compresie video și audio de următoarea generație)
 • Nojeh, Alireza (nanostructuri (bazate pe nanotuburi de carbon), nanofabricare controlată, fenomene de emisie de electroni, microscopie electronică, modelare și simulare a sistemelor nanometrice)
 • Ordonez, Martin (Sisteme energetice, energie regenerabilă, energie eoliană, energie solară, sisteme de baterii, celule de combustie, vehicule electrice, rețea inteligentă).
 • Pattabiraman, Karthik (fiabilitatea software-ului, securitatea calculatoarelor, calculul de toleranță la erori, securitatea software-ului, fiabilitatea sistemului informatic, defectele calculatoarelor, sistemele informatice critice de siguranță, defecțiunile software-ului,
 • Ripeanu, Matei (sisteme distribuite, sisteme peer-to-peer, computere de înaltă performanță)
 • Rohling, Robert (imagistică medicală, sisteme de informare medicală, robotică, ultrasunete de intervenție, imagistică 3D, compoziție spațială, calibrare sistem robotică, elastografie, BioMEMS, inginerie biomedicală, imagistică medicală și sisteme informatice, robotică, imagistică cu ultrasunete în tehnologii 2D și 3D, tehnologii biomedicale )
 • Rubin, Julia (securitate și confidențialitate în aplicațiile mobile, eficiență energetică în software-ul mobil și cloud, dezvoltarea compozițională și colaborativă a software-ului)
 • Salcudean, Septimiu (tehnologii biomedicale, interfete haptic, teleoperatie si simulatoare, robotica medicala, imagistica si interfete, design de optimizare, cancer de prostata)
 • Servati, Peyman (Sisteme energetice, tehnologii emergente micro / nano)
 • Shekhar, Sudip (design Chip, comunicații radio, comunicații mobile, legături de date, circuite integrate, fotoni, CMOS, wireless, electronică, Internetul obiectelor).
 • Stoeber, Boris (Sisteme microelectromecanice, MEMS, Microfluidics, Tehnologia senzorilor, Microunde, Sisteme microelectromecanice (MEMS), Fenomene Microflow, Tehnologie senzorială, Microsisteme integrate pentru aplicații biomedicale și pentru controlul mediului)
 • Takahata, Kenichi (Tehnologii biomedicale, tehnologii emergente de micro / nano)
 • Tang, Shuo (Biophotonic, optica biomedicala, instrumentatie de imagistica a tesuturilor optice, tomografie cu coerenta optica, microscopie multiphoton)
 • Turner, Robin (Tehnologii biomedicale)
 • Walus, Konrad (dispozitive și circuite nanoelectronice, automate celulare cuantice, tranzistoare cu un singur electron, simulări mecanice cuantice)
 • Wang, Zhen (teoria și aplicațiile de prelucrare a semnalelor, bioinformatică)
 • Wilton, Steven (circuite integrate, chipsuri computerizate flexibile, computere flexibile, inginerie informatică, sisteme informatice și software)
 • Wong, Vincent (Protocolul de proiectare, optimizare, rețele fără fir, rețea inteligentă, comunicații între mașini, RFID și sisteme inteligente de transport)
 • Yedlin, Matthew (cutremure, neproliferare nucleară, arme nucleare, pedagogie în clasă, geofizică, procesare digitală a semnalelor, electroencefalografie)

Citări recente de doctorat

 • Dr. Ahmadreza Farsaei
  „Dr. Farsaei a studiat fotonitica, știința luminii. El a dezvoltat tehnici și metodologii care abordează mai multe provocări ale simulării și modelării electro-optice. Lucrarea sa a fost implementată în instrumente fotonice de vârf din industrie, găsite în diverse aplicații, inclusiv în telecomunicații, divertisment și medicină "(mai 2017)
 • Dr. Caitlin Schneider
  „Dr. Schneider a dezvoltat noi metode de interogare a țesuturilor renale prin utilizarea imaginilor cu ultrasunete și elastografia cu ultrasunete. Această tehnică permite măsurarea neinvazivă a rigidității țesutului, care este un indiciu al creșterii cancerului și a țesutului cicatrician pentru navigarea chirurgicală îmbunătățită și monitorizarea generală a stării de sănătate a rinichiului "(mai 2017)
 • Dr. Andrew Ho
  „Dr. Ho a dezvoltat metode noi în simularea fluidelor pentru studiul lichidelor non-newtoniene în domenii complexe tridimensionale. Lucrarea sa a fost folosită pentru a explora efectele lubrifiante ale saliva în înghițire "(mai 2017)
 • Dr. Jonas Michael Flueckiger
  „Dr. Flueckiger a dezvoltat biosenzori optici pe baza proceselor tradiționale de fabricare a microcipurilor. El a demonstrat eficacitatea unor astfel de senzori miniaturizi, cu costuri reduse pentru analizele de sânge și a arătat potențialul biosenzorilor de a transforma diagnosticarea medicală și livrarea de asistență medicală "(mai 2017)
 • Dr. Bojiang Ma
  „Dr. Ma a dezvoltat metode noi de comunicare și algoritmi de gestionare a resurselor în viitoarele rețele inteligente de acasă și în sistemele wireless de generație a cincea. Metodele și algoritmii propuși îmbunătățesc calitatea vieții locuitorilor din casele inteligente și sporesc eficiența sistemelor de comunicații mobile, făcând viața mai ușoară și mai distractivă în viitor "(mai 2017)

Exemple de lucrări transmise

 • O platformă microfluidică pentru a studia răspunsul în timp real al celulelor tumorale și sferoidul tumoral la hipoxia cronică și tranzitorie
 • Înțelegerea motivelor comportamentului și schimbării programului
 • Transmisie coordonată pentru sistemele de comunicare cu lumină vizibilă
 • Analiza securității și detectarea intruziunilor pentru sistemele încorporate: un studiu de caz al contoarelor inteligente
 • Comutatoare fotonice siliconice pentru aplicații de comunicații optice
 • Determinarea separată a sursei orbice în comun prin aplicarea datelor fiziologice
 • Îmbunătățirea bazată pe imagine și urmărirea unui ac epidural în ultrasunete utilizând analiza seriei de timp
 • Proiectarea algoritmului pentru fluxul energetic optim, angajamentul unității de securitate limitat de securitate și răspunsul cererii în sistemele energetice
 • Conductori transparenți selectivi de încărcare pentru celule solare organice prelucrate în soluție
 • Funcții avansate de control pentru convertoarele fotovoltaice și de stocare a energiei
 • Îmbunătățiri ale standardului evoluției pe termen lung (LTE) pentru facilitarea accesului la Internet al obiectelor (IoT)
 • Îmbunătățirea performanței stratului de transport prin intermediul rețelelor wireless multi-hop prin învățarea mașinilor
 • Convertoare de putere rezonante de înaltă performanță pentru aplicațiile încărcătorului de baterii
 • Securitatea stratului fizic pentru sistemele de comunicare cu lumină vizibilă
 • O metodă nouă SPH pentru investigarea rolului saliva în înghițire utilizând imaginile CT 4D

Rezultatele carieră

211 de studenți au absolvit între 2005 și 2013. Dintre acestea, au fost obținute informații privind cariera pentru 200 de absolvenți (pe baza cercetărilor efectuate între februarie-mai 2016):

SEMNALIZATORI ÎN CADRUL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Universitatea British Columbia (9)
 • Institutul de Tehnologie din Columbia Britanică (3)
 • Colegiul Langara (2)
 • Universitatea din Teheran (2)
 • Universitatea din California - San Diego (2)
 • Academia Chineză de Științe (2)
 • Universitatea din Calgary (2)
 • Institutul Indian de Tehnologie din Delhi (2)
 • Universitatea Qatar (2)
 • Universitatea din Alberta

SEMNALIZAREA EMPLOYERILOR ÎN AFARA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Amazon (6)
 • Intel Corporation (5)
 • Qualcomm (4)
 • Microsoft (4)
 • BC Hydro (4)
 • BC Agenția pentru Cancer (3)
 • Cercetarea punctului gri (3)
 • BroadbandTV Corp. (3)
 • AMD (2)
 • Fortinet Technologies Inc. (2)

TITLURI DE JOB DE EXEMPARE ÎN AFARA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

 • Inginer software pentru dezvoltare (7)
 • Inginer (6)
 • Cercetător științific (4)
 • Inginer de cercetare (4)
 • Consultant senior (3)
 • Senior Inginer (3)
 • Tehnician Embedded Engineer (3)
 • Director (3)
 • Chief Executive Officer (3)
 • Programator de software (3)
 • Ph.D. EXPERIENȚA DE EXECUȚIE A CARIEREI

Puteți vizualiza raportul complet privind rezultatele de carieră ale UBC Ph.D. absolvenți pe rezultatele.grad.ubc.ca.

DISCLAIMER

Aceste date reprezintă informații istorice privind ocuparea forței de muncă și nu garantează perspective de angajare viitoare pentru absolvenții acestui program. Acestea sunt doar pentru scopuri informative. Datele au fost colectate fie prin sondaje de absolvenți, fie prin cercetare pe internet.

OPȚIUNI DE CARIERĂ

Programul de doctorat în electrotehnică și informatică pregătește studenții pentru ocuparea forței de muncă direct după finalizarea gradului sau pentru a continua o carieră în cercetare la o instituție publică. Unii dintre absolvenții noștri recenți lucrează acum cu Google, Microsoft, Facebook, Intel, Samsung, D-wave, BC Hydro, Bell Mobility, Sierra Wireless, PMC-Sierra, TELUS, Bank of Montreal, , Drobo, Siemens Canada, Celestica, Cisco, Alpha Technologies etc. Multe din MASC-ul nostru. absolvenții au mers, de asemenea, să-și urmeze doctoratul. cu noi la UBC. Unii absolvenți și-au terminat doctoratul la instituții precum Stanford, MIT, UC Berkeley și Universitatea Chineză din Hong Kong. Unii dintre absolvenții noștri au înființat, de asemenea, companii; un exemplu recent este Veridae achiziționat de Tektronix.

Note de aplicație

Solicitanții trebuie să încarce în cererea lor o versiune în format PDF a înscrisurilor oficiale ale fiecărei instituții postliceale (colegiu, universitate etc.) la care au participat, arătând ambele părți ale documentului transcrierii pentru a include scala de clasificare universitară.

Cerințe

TOEFL (IBT) CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

100

 • ibT Reading 22
 • ibT Writing 21
 • Ascultarea 22
 • ibT Speaking 21

IELTS CERINȚĂ GENERALĂ SCORE

7

 • IELTS Reading 6.0
 • IELTS Scrierea 6.0
 • IELTS Ascultarea 6.0
 • IELTS Vorbind 6.0

ANGAJAMENTUL DE SUPRAVEGHERE NECESARE PENTRU APLICARE?

Nu

CERINȚE PRIVIND GRADUL DE PREGĂTIRE

Solicitanții la doctorat programul trebuie să aibă o diplomă de master și o diplomă bazată pe teze, iar referințele trebuie să includă o scrisoare detaliată din partea supervizorului tezei. Solicitanții care au absolvit numai un program de masterat bazat pe curs nu sunt în general eligibili pentru doctorat. program. Solicitanții care au absolvit o diplomă numai prin cercetare pot avea de a finaliza un an de cursuri suplimentare, ca parte a lor Ph.D. program.

ALTE CERINTE

Toți candidații sunt bineveniți să prezinte un scor GRE, iar în timp ce scorurile GRE nu sunt obligatorii, elevilor străini li se recomandă insistent să le trimită. Cereți GRE să trimită raportul de examinare UBC folosind codul instituției 0965 (UBC). Solicitanții care au absolvit recent (în ultimii 5 ani) o diplomă într-una dintre următoarele țări nu trebuie să prezinte un scor de limbă: Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Marea Britanie, Statele Unite și țările vorbitoare de limba engleză din Indiile de Vest. Alți candidați, inclusiv canadieni, care au absolvit cea mai recentă diplomă din alte țări, trebuie să prezinte un scor TOEFL sau IELTS (scor academic, nu general). Cu excepția cazului în care ați absolvit o diplomă din una dintre țările menționate mai sus în ultimii 5 ani de candidatură, solicităm un scor oficial de limbă actuală și nu vom renunța la această cerință. Departamentul nostru nu are în vedere admiterea condiționată în cazul pregătirii limbii engleze în așteptare.

Costuri & Taxe

 • Studenți străini: CAD 8.435,94 dolari pe an
 • Studenți canadieni: CAD 4.801,80 USD pe an

Oportunități de finanțare

În departamentul ECE, admiterea este luată în considerare separat de sprijinul financiar. Asistența financiară este disponibilă pentru unii studenți. Este de datoria elevului să se asigure că sunt disponibile suficiente fonduri pentru a-și desfășura programul de absolvent. Departamentul are o concentrare foarte puternică asupra cercetării și se situează pe primul loc printre departamentele ECE din Canada în finanțarea cercetării NSERC pe profesor. Elevii ar trebui să contacteze potențialii supraveghetori pentru finanțarea asistentului de cercetare.

Pe scurt

 • Gradul: doctor în filosofie
 • Subiect: Inginerie
 • Mod de livrare: În campus
 • Opțiuni de înregistrare: Full-time
 • Specializarea: Inginerie electrică și informatică
 • Componentele programului: Disertație
 • Facultatea: Facultatea de Științe Aplicate
Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare November 24, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 - 6 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,802 CAD
$ 4.801.80 Taxă pe an pentru cetățenii canadieni, rezidenți permanenți, refugiați, diplomați; $ 8,435.94 Taxă pe an pentru studenții internaționali
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala