Citește Descrierea Oficială

Doctor în Filosofie în Tehnologie

Ph.D. Programul Tehnologie se va concentra în primul rând pe cercetarea creativă. Absolvenții au posibilitatea de a lucra îndeaproape cu membrii facultăților pe o mare varietate de proiecte de cercetare interesante. Sunt disponibile oportunități excelente pentru ca studenții să fie imersați într-un mediu vibrant de cercetare intensivă.

Programul Doctor în Filosofie (Ph.D.) în Tehnologie se va concentra în primul rând pe cercetarea creativă. Absolvenții au posibilitatea de a lucra îndeaproape cu membrii facultăților pe o mare varietate de proiecte de cercetare interesante. Sunt disponibile oportunități excelente pentru ca studenții să fie imersați într-un mediu vibrant de cercetare intensivă. Obiectivul acestui program este de a genera noi cunoștințe necesare dezvoltării țărilor din regiune și de a pregăti studenții absolvenți pentru a face o carieră dificilă în organizațiile din industrie / mediul academic / cercetare și dezvoltare (R & D) în economia globală.

Durata programului

Acest program duce la gradul de doctor în filosofie (Ph.D.). Un student care are o diplomă de master în Technology Information Pack University din Asia trebuie să completeze programul într-o perioadă specificată de cel puțin cinci semestre și nu mai mult de șase ani universitari. Un student care are doar o diplomă de licență trebuie să finalizeze programul într-o perioadă specificată de cel puțin șapte semestre și nu mai mult de opt ani universitari.

Structura curriculumului

Programul Ph.D cuprinde un set interdependent de "subiecte" aranjate într-o succesiune progresivă. Cursurile predate în mod obișnuit sunt concepute în mod tipic pentru a avea o valoare de credit de 3 credite fiecare și vor trece printr-un singur semestru. Un student care are o diplomă de master trebuie să studieze un total de 60 de credite cuprinzând 12 credite de cursuri predate și 48 de credite de teză. Un student care are doar o diplomă de licență trebuie să studieze un total de 84 de credite, cuprinzând 12 credite de cursuri predate și 72 de credite de teză.

Cerințe de intrare

Toți candidații trebuie să îndeplinească următoarele cerințe generale de intrare înainte de a fi admiși la Universitatea din Asia.
La momentul admiterii, solicitantul trebuie să dețină:

  • o diplomă de licență în domenii tehnologice, inclusiv științe, inginerie sau domenii conexe, cu o GPA minimă de 3,25 sau o diplomă de master în domenii tehnologice, inclusiv științe, inginerie sau alte domenii conexe, cu experiență academică foarte bună și / sau experiență în teze de la o universitate acreditată Thailanda sau alte universități recunoscute pe plan internațional;
  • competența în limba engleză.
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Duration
3 - 5 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare

Iunie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date