Cercetarea în Școala de Bioscience cuprinde patru teme generale și este susținută de un grup de cercetători de bază în compușii bioactivi (Drug Discovery


Boli infecțioase/>

  • Bogăția biodiversității din Malaezia permite descoperirea de compuși noi pentru combaterea bolilor infecțioase. La Taylor's University , compușii naturali identificați vor fi examinați pentru proprietățile lor bioactive, precum și pentru modul lor de acțiune. În plus față de cercetarea antimicrobiană, cercetarea de interacțiune gazdă-patogenă este axată pe înțelegerea manifestării bolii în celulele gazdă.

Boli necontagioase

  • Dieta, fumatul, consumul de alcool, un stil de viață sedentar și stresul au contribuit, printre altele, la creșterea incidenței bolilor de inimă, a bolilor respiratorii, a diabetului zaharat și a cancerului. Medicamentele disponibile pentru aceste boli sunt adesea însoțite de efecte secundare nedorite, nu suficient de selective sau pur și simplu prea costisitoare. Prin urmare, acest grup vizează descoperirea unor noi compuși de plumb și validarea științifică a căilor de atac naturale pentru bolile cronice legate de stilul de viață.

Cercetarea în domeniul mediului

  • Cercetarea efectuată în acest grup se concentrează pe bioremedierea, identificarea taxonomică a florei marine și pentru a facilita dezvoltarea unor mecanisme sau procese care respectă legile de mediu. Acesta va viza îmbunătățirea economiilor de resurse, eliminarea deșeurilor și rezolvarea problemelor de stres ecologic. În plus, cercetătorii din acest grup oferă consultanță și instruire în sistemele de management de mediu.

Știința alimentară și nutriția

  • Obiectivul mai larg al cercetării din cadrul acestui grup este studierea fundamentelor și a aspectelor aplicate ale noilor alimente funcționale, alimentelor medicale și a nutraceuticalelor, precum și a noilor tehnologii care facilitează dezvoltarea de noi produse de consum care îmbunătățesc sănătatea umană, siguranța alimentară și funcționalitatea.

Aceste domenii sunt importante, deoarece abordează probleme pertinente în ceea ce privește sănătatea umană și durabilitatea. Activitatea curentă pune accentul pe activitățile de cercetare fundamentală care vor permite o mai bună înțelegere a cancerului, a bolilor infecțioase și a bolilor de stil de viață prin utilizarea tehnicilor de biologie moleculară și celulară. Acest lucru va fi completat cu cercetarea în domeniul produselor naturale bioactive, în special în scopuri medicinale și nutraceutice pentru tratarea și prevenirea bolilor. În cele din urmă, scopul principal al acestui program de doctorat este de a îmbunătăți sănătatea umană și de a identifica terapii alternative accesibile. Cercetarea în domeniul mediului se va concentra pe dezvoltarea mecanismelor de economisire a resurselor energetice și utilizarea indicatorilor biologici pentru a monitoriza și detecta sursa de contaminanți microbieni în sistemele noastre de apă și alimentare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Taylor’s University »

Acest curs este Bazat în Campus
Price
19,386 USD
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date