Doctor în Filosofie (Afaceri)

Sunway University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Filosofie (Afaceri)

Sunway University

Un doctor de filosofie (PhD) este cel mai înalt nivel de calificare academică pe care îl puteți atinge. Având un doctorat te distinge: nu doar ca un semn al excelenței academice, dar arată, de asemenea, că aveți ambiția, conducerea și abilitățile necesare pentru a reuși chiar și în cele mai dificile provocări intelectuale. Programul de doctorat (Business) de la Sunway University Business School oferă studenților oportunitatea de a dezvolta o înțelegere aprofundată a afacerilor la marginea de vârf a disciplinei selectate. Universitatea dispune de o echipă dedicată de academicieni care să te îndrume pe parcursul cercetărilor tale. Avem cercetători activi în domeniile contabilității, studiilor actuariale, dreptului afacerilor, economiei, finanțelor, managementului și marketingului. Subiectul doctoratului dvs. este pentru tine de a decide, astfel încât să puteți fi siguri că vă veți angaja la ceva cu care vă veți bucura cu adevărat de studiu. S-ar putea să alegeți chiar și să urmăriți un subiect în care desfășurați în prezent activități de cercetare în cadrul locului de muncă, caz în care doctoratul dvs. poate avea relevanță directă pentru locul de muncă actual.

Doctoratul nostru în Business vă va permite să analizați critic starea actuală a cunoștințelor și să dezvoltați noi idei pentru a avansa atât teoria cât și practica în domeniul dvs. de afaceri ales. Veți utiliza cele mai bune din designurile metodologice pentru a explora și / sau testa ideile dvs. Prin cercetarea dvs., veți explora noi frontiere ale cunoașterii pe care le veți discuta și le veți împărtăși cu colegii voștri, prin rețele academice și profesionale, seminarii și chiar publicații. Parte a unui grup de elită de savanți respectați, veți fi implicați activ în promovarea progreselor științifice, tehnologice, sociale și culturale, formând, de asemenea, granițe comerciale, juridice și societale.

Absolvenții de doctorat sunt bine echipați cu cunoștințele, abilitățile și atributele personale necesare pentru a efectua cercetări independente în domeniul lor de specialitate.

CONSUMUL

Ianuarie, martie, iunie

Durată

  • 2-6 ani (cu normă întreagă)
  • 4-8 ani (part-time)

Perspectivele de carieră

Absolvenții doctorale sunt specialiști cu pregătire în domeniul lor. Aceștia pot intra în carieră în mediul academic, în cercetare, în consultanță, precum și în roluri de specialitate, de exemplu analist în domeniul serviciilor bancare de investiții.

Structura programului

Studenții care desfășoară programul de doctorat (Business) urmează un studiu aprofundat asupra unui anumit subiect de cercetare, ale cărui rezultate vor fi prezentate sub forma unei teze. Teza trebuie să fie apărată într-un examen oral, numit voie voce. În plus față de componenta de teze, studenții vor fi obligați să ia un (1) subiect de audit, și anume Metodologia de cercetare, pentru a-și îmbunătăți cunoștințele în cercetare. Subiectul auditului nu este clasificat, ci trebuie completat cu succes. Candidații sunt, de asemenea, obligați să participe la activități academice, cum ar fi ateliere, seminarii, conferințe și discuții în diverse domenii de studiu, pentru a-și îmbunătăți cunoștințele, aptitudinile și experiențele.

Cerința de intrare

O diplomă de masterat sau echivalent în afaceri sau în alte domenii strâns legate de subiectul de cercetare intenționat.

Limba engleză cerințe

  • IELTS 7.0;
  • TOEFL 100 (bazat pe internet);
  • PTE Academic 70 în ansamblu

Candidații care au absolvit o diplomă de masterat sau echivalent în limba engleză ar fi îndeplinit cerințele lingvistice.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare January 30, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
2 - 8 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala