Doctor în Filosofie (Ph.D) în Inginerie Mecanică

College of Engineering and Mathematical Sciences

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Filosofie (Ph.D) în Inginerie Mecanică

College of Engineering and Mathematical Sciences

Doctor în Filosofie (Ph.D) în Inginerie Mecanică

Noi oferim un grad (doctorat) de doctorat în inginerie mecanică pentru studenții calificați. Principalul atu al mecanice programul de absolvent de inginerie UVM este factorul uman, care este facultatea noastră dedicată și personal, precum și studenții motivați.

Curriculum

Noi actualizăm continuu curriculum-ului nostru pentru a aborda subiecte moderne în domeniul ingineriei mecanice, precum și de a oferi o lățime de cursuri în mecanica experimentale, teoretice și de calcul. Cele mai multe dintre studenții noștri absolvent sunt full-time și implicat activ în proiecte de cercetare cu unul sau doi mentori facultate care vor fi dedicate succesul dumneavoastră. Dimensiunea de asemenea, programul vă permite să aveți interacțiuni strânse cu restul facultății, și participă în mod regulat la viața programului prin diplomă seminarii studențești și prezentări difuzoarelor invitați.

Absolvent

Noi căutăm în mod activ să admită un grup divers de studenți în inginerie mecanică pentru a aborda provocările contemporane ale societății noastre. Până în prezent, absolvenții noștri au realizat cariere de succes în mediul academic ca profesori distins, în industrie ca ingineri și antreprenori, precum și în poziții guvernamentale ca directori de program de agențiile naționale de finanțare sau oameni de stiinta de la laboratoarele naționale.

Facultate și de cercetare

Succesul programului nostru de absolvent este construit pe o facultate distins a cărui cercetare este recunoscut la nivel național și internațional prin inovare, difuzarea de cunoștințe în reviste de mare impact, și premii de cercetare. Recent, facultatea noastră a câștigat premii importante de la Departamentul de Apărare, Departamentul Energiei, NASA și National Science Foundation, si include beneficiarii de investigator de tineri si premii FSN cariera. În mod evident, obiectivul nostru este de a crea un mediu de cercetare, care este foarte interdisciplinară și colaborare din care studenții noștri pot prospera.

Ne desfășurăm o serie de proiecte de cercetare multidisciplinare pe următoarele teme: Structuri inteligente, Inginerie aerospațială, turbulență, fluide complexe, Mecanică multiscala, Micro si Nano Engineering, Nanomateriale, Biomateriale, Energie de recoltare, de conversie și stocare, Sisteme de control al, fabricarea polimerilor, și simulare folosind calcul de înaltă performanță.

Admitere

In timp ce cererile complete sunt revizuite de îndată ce acestea sunt primite, vă mulțumim pentru răbdare până când a luat decizia de admitere. Termenele-limită pentru depunerea cererii sunt: ​​1 februarie pentru admitere toamna. Data de 1 septembrie admitere de primăvară.

Calificări candidate

Mecanic Programul absolvent de inginerie urmărește pentru a atrage studenți excelente. Fiecare elev trebuie să îndeplinească cerințele generale de admitere prezentată în conformitate cu reglementările de la Universitatea din Vermont absolvent de facultate. De obicei, studenții care intră în programul de doctorat au primit un grad SM în inginerie mecanică sau un domeniu legat în inginerie sau stiinte fizice. Cererile sunt acceptate din Statele Unite și în întreaga lume.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
3 - 5 anii
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Burlington, Vermont
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Statele Unite ale Americii - Burlington, Vermont
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala