Citește Descrierea Oficială

Doctor în Filosofie (PhD) în științe matematice

Departamentul oferă programe de către Master of Science, Master of Science în predare, precum și Doctor of Philosophy în Științe Matematice. Există două zone de concentrare: matematică pur si Matematica Aplicata. Programele sublinia interacțiunea dintre aceste două domenii și rolul comun de calcul științific. Studenții pot lua cursuri comune ambele domenii, care să le permită să obțină o apreciere a tehnicilor matematice și conexiunile dintre teorie și aplicații.

Interesele de cercetare departament include analiza clasica, analiza armonică, analiza Fourier, teoria aproximării, algebră, teoria numerelor, teoria grafurilor, combinatorica, mecanica fluidelor, biomatematica, ecuații diferențiale, analiza numerica, si modelare.

Cerințe pentru admiterea la studii postuniversitare pentru gradul de Doctor of Philosophy

Din cauza lățimea de matematică pură și aplicată, este recunoscut faptul că solicitanții de admitere vor avea medii diverse. Cerințele de admitere sunt, prin urmare, flexibile. Candidații trebuie să fi demonstrat rezistență fie în matematică pură sau aplicată, o diplomă de licență cu o major în matematică sau o disciplină strâns legate, iar scorurile satisfăcătoare privind generală Graduate Record de examinare.

Cerințe pentru avansarea la candidatura pentru gradul de Doctor of Philosophy

Finalizarea cu succes a trei examene de calificare, doi scris și un oral, într-una din zonele de concentrare.

Cerințe minime de ieri pentru gradul de Doctor of Philosophy

Fiecare elev trebuie să completeze cele trei examene de calificare și un plan aprobat de studiu, inclusiv cel puțin 75 de ore de credit în muncă curs sau de cercetare disertație. Studentul este obligat să scrie o teză de doctorat și să treacă o apărare orală finală care disertație. Departamentul necesită două semestre de experiență de facultate, de predare. Elevii sunt de așteptat să demonstreze competență adecvată în utilizarea calculatoarelor. Nu există nicio cerință limbaj formal.

Oportunități de carieră

Un grad absolvent în științe matematice vă va oferi pregătire bun pentru o carieră în afaceri, industrie, guvern, predare sau cercetare. Absolvenții programelor noastre sunt folosite în calculator, comunicații, industria de informații, financiare și farmaceutice; în inginerie și consultanță firmelor; în industria de asigurări ca actuari; în școli, colegii și universități; în agențiile de guvern de; și într-o mare varietate de alte ocupații care necesită abilități analitice și de rezolvare a problemelor puternice.

Resurse

  • Informații carieră (American Mathematical Society)
  • Matematică Cariere (Mathematical Association of America)
  • Cariere în Statistică (Asociatia Americana de Statistică)
  • Cariere în Matematică Aplicată și Computațională Stiinte (Societatea pentru industriale și Aplicată Matematică)
  • Societatea actuarilor Centru carieră
  • Locuri de munca pentru Matematicieni (MathJobs.org)
  • Outlook ocupaționale pentru Matematicieni (Biroul de Statistica a Muncii)
  • Outlook ocupaționale pentru Statisticienilor (Biroul de Statistica a Muncii)
Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la College of Engineering and Mathematical Sciences »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019