Doctor în filosofie (PhD) în informatică

College of Engineering and Mathematical Sciences

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în filosofie (PhD) în informatică

College of Engineering and Mathematical Sciences

Doctor în Filosofie (PhD) în Computer Science

Doctorat în programul Computer Science este administrat de către Colegiul Universitar. Departamentul de Informatică a înființat politicile și cerințele pentru programul său de doctorat, pe baza politicilor și cerințelor tuturor programelor doctorale administrate de Colegiul Universitar. Acest document ar trebui să răspundă de cele mai frecvente întrebări legate de doctorat la programul informatică. Cu toate acestea, toți cititorii sunt încurajați să se consulte cu Comitetul Absolvent al Catedrei de Informatică, precum și Colegiul Universitar pentru mai multe informații.

Unicitatea Programul nostru de doctorat

Programele de doctorat sunt fundamental diferite de programe universitare de licență sau de masterat. Ca și alte programe, doctoranzi obține un nivel de bază de cunoștințe prin munca curs. Diferența, însă, vine cu cercetarea. Întrucât o licență sau student master poate întreprinde un proiect de cercetare, ci oferă o completare la activitatea curs și este în mod clar ghidat de un consilier facultate. Cercetare de doctorat este punctul central al studiilor doctorand lui. Cercetare de doctorat este mult mai auto-ghidate și de explorare decât cercetarile efectuate in alte programe. Viitorii angajatori selectați de obicei doctoranzi cu privire la calitatea și originalitatea lor de cercetare tezei, nu clasele lor în lucru desigur. Reflectând această focalizare, cea mai mare parte de timp și efort în timpul studiilor doctorale unui student este cheltuit pe cercetare teză.

În ultimii ani treizeci plus, informatica sa dezvoltat într-o disciplină academică bogat. Dar computere și de calcul, de asemenea, joacă un rol-cheie în mai multe discipline de cercetare, inclusiv (dar fără a se limita la) inginerie, biologie, matematică, fizică, chimie, economie și educație. Împotriva unei astfel de context, programul nostru de doctorat interdisciplinar produce profesionisti Informatică capabile de predare și efectuarea de cercetare originală la nivel universitar, cât și în mediul profesional industriale sau de altă natură.

Programul de doctorat interdisciplinar în Informatică oferă studiu în ambele zone tradiționale și trans-disciplinare, cum ar fi bioinformatica si modelare ecologică. Facultatea noastră în informatică sunt implicați în prim-planul cercetării în data mining, sisteme distribuite, și evolutiv si-agent pe bază de calcul. Noastre reduceri de lucru interdisciplinare în toate domeniile de campus, cu accent actuale în bioinformatica, imagistica de calcul, inginerie de calcul si modelare ecologica. Facultatea noastră publică în reviste și conferințe în Informatică de prestigiu, au granturi semnificative de cercetare de la agențiile federale (cum ar fi FSN, NIH, DOE, și DOD), și va servi pe panouri editoriale, comitete de conferinte, panouri de revizuire National Science Foundation, si de conducere profesionale societăți.

Doctoranzii sunt de așteptat să includă cursuri de dincolo de domeniul traditional de informatică. Elevii sunt încurajați să ia în considerare teme de cercetare care combină știința calculatoarelor cu alte discipline. Departamentul dispune de o gamă largă de numiri secundare facultate cu interese primare în alte domenii, care pot fi utilizate în calitate de consilier teza unui student.

Cerințe minime de admitere în programul de doctorat

Gradul și satisfăcătoare scorurile de licență pe (GRE) secțiunea generală Graduate Record de examinare sunt necesare a tuturor solicitanților. Solicitanții vor fi evaluate pe baza potențialului lor de excelență în cercetare, astfel cum a judecat de fundal lor academice, rezultatele testelor, experiența și scrisori de recomandare relevante. Noi recunoaștem studenții care le considerăm a fi cel mai probabil pentru a reuși și prospere în program. Vezi secțiunea următoare pentru complet cerințele de pachete de aplicare și termenele limită.

Solicitanții ale căror limbă maternă nu este limba engleză sau a căror educație formală a fost realizată într-o altă limbă decât engleza trebuie să aibă un test de limba engleza ca un scor doua limbă (TOEFL) de 550 (sau 213 cu testul pe calculator sau 90 cu bază de Internet testare) sau mai mult. Pentru a fi considerat de stagiu financiar de la Universitatea, solicitanții trebuie să aibă o TOEFL, scor de 600 (sau 250 cu testare pe calculator sau 100 cu testul Internet-bază) sau mai sus.

Solicitanții care au înregistrări academice puternice într-o disciplină diferită și nu dispun de un fond acceptabil informatică (în mod normal, inclusiv cel puțin cursuri de structuri de date, Organizarea Computer, Limbaje de programare) pot fi acceptate provizoriu. Provizoriu elevii acceptate vor fi necesare pentru a finaliza un program aprobat de lucrări de remediere în primul an de studiu.

Aplicarea la programul de doctorat

Un student interesat într-un grad de doctorat în informatică trebuie să prezinte un pachet complet de aplicare, inclusiv:

  • formularul de cerere
  • transcrieri complete de colegiale
  • declarație de scop și de experiență (disponibil ca parte a pachetului)
  • trei scrisori de referință
  • Graduate Record Examen (GRE) scorurile generale
  • Test de limba engleza ca limba a doua (TOEFL) scor dacă limba maternă nu este limba engleză sau în cazul în care educația formală dvs. a fost efectuat într-o altă limbă decât engleza.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Burlington, Vermont
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Burlington, Vermont
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala