Citește Descrierea Oficială

Obiectivul de doctorat Studii în Microbiologie este de a împărtăși cunoștințele științifice avansate în microbiologie, pentru a oferi oportunități de formare în conducerea treburilor de stat-of-the-art de cercetare de bază în microbiologie, și strâns legate de discipline.

Programul Viziune și obiective

Viziunea finală de doctorat Programul în microbiologie de la Universitatea de Stat din Alabama este de a face progrese științifice și sociale esențiale în beneficiul statului Alabama, regiune și națiune, prin operarea unui program nou, unic, de cercetare și de formare de doctorat. De cercetare, educație și servicii rezultatele de doctorat propuse Programul în Microbiologie vor beneficia cetățenii Alabama în moduri importante, și anume: 1) crearea de noi oportunități de a studia problemele de resurse de alimente ecologice și comerciale importante pentru economia statului, precum și sănătatea și siguranța cetățenilor săi, (2) furnizează, la nivel de doctorat comercializabil oportunități de formare în domeniile emergente importanță științifică, (3) să stimuleze dezvoltarea și punerea în aplicare a strategiilor științifice care maximizează administrarea resurselor de mediu și comerciale ale statului, și (4) produce un grup de oameni de știință capabil de a angaja instrumente moderne pentru a aborda amenințările sociale emergente cum ar fi creșterea boli transmisibile prin alimente și apă, bioterorismul, contaminanți de mediu și de nouă generație patogeni microbieni.

Absolvent Unitatea Administrativ Programul

Ph.D. Programul în Microbiologie este administrat prin Departamentul de Stiinte Biologice din Colegiul de Științe, matematică și tehnologie.

Sprijin financiar

Asistența financiară sub formă de Graduate Asistent (GTA) și Universitar de Cercetare Asistent (GRA) premii sunt disponibile la doctorat selectate elevi. Toate GTAs trebuie să fi efectuat cel puțin 18 ore de credit de lucru desigur absolvent dincolo de cursuri universitare pentru a fi eligibile. Toate GTAs sunt necesare pentru a preda cursuri de laborator de licență care lucrează sub supravegherea directă a unui membru al facultății. Atribuirea laboratoarelor de curs este determinată de departament scaun. Un GTA poate fi alocat pentru a preda până la 2 secțiuni de laborator de licență.

Cerințe de rezidență

Pentru Ph.D. Studii în Microbiologie, cel puțin patru semestre consecutive de muncă cu normă întreagă, cu excepția veri, trebuie să fie cheltuite în studiul rezident. cursuri universitare și de cercetare de doctorat nu vor fi luate în considerare spre împlinirea rezidență. Un student full-time este de așteptat să se înregistreze timp de opt până la nouă ore semestru.

Program de studiu

Un program preliminar de studiu elaborat de student și consilier principal și aprobat de Comitetul consultativ ar trebui să fie înaintate coordonatorului absolvent pentru aprobare până la sfârșitul primului an de rezidență a studentului. Un program de studiu final, aprobat de comitetul consultativ, ar trebui să fie înaintate coordonatorului absolvent anterior cererii de admitere la candidatura. Este necesar un minim de 53 de ore de lucru desigur absolvent dincolo de studii de licență pentru a finaliza programul de doctorat, cu excepția cercetării de doctorat. Un minim de trei ore de teză de doctorat și o clasă de seminar absolvent trebuie să fie incluse în programul de studiu.

Examene de zboruri

Studentul trebuie să treacă examenele oficiale, cuprinzătoare scrise și orale înainte de a aduce admis la candidatura pentru doctorat grad. Numai studenții care au absolvit cursurile de bază necesare, astfel cum sunt enumerate în Manualul Graduate, sunt eligibile pentru a lua examenul. Elevii trebuie să completeze examinarea cuprinzătoare în termen de trei (3) ani de la admiterea la program.

Propunere Disertatie

Toți elevii urmăresc Ph.D. Studii în microbiologie trebuie să pregătească o propunere disertație privind cercetarea inițială care urmează să fie efectuate pentru gradul. Propunerea trebuie să fie prezentată comitetului consultativ în legătură cu elevul și verificarea aprobării Comitetului Consultativ. Propunerea disertație trebuie să fie aprobat înainte de admiterea la candidatura pentru gradul.

Dissertation Apărare și Seminar Absolvent

La finalizarea lucrărilor de disertație, principalul consilier va indica acceptarea lui / ei de munca și programul de apărare a tezei. Toți membrii comitetului consultativ trebuie să cadă de acord asupra lucrării și apărarea acesteia. Nu mai târziu de treizeci (30) de zile înainte de data propusă a apărării, anunțul a completat formularul de apărare disertație trebuie să fie depusă cu Școala de studii postuniversitare. Rezultatele echipei trebuie să fie raportate la doctorat coordonator. Ph.D. coordonatorul va notifica Școala de Studii Absolvent privind satisfăcător de apărare dizertație, și în urma aprobării, consilierul elevului va programa seminarul de absolvent deschis (prezentare de cercetare disertație). Este responsabilitatea studentului de a programa ziua, ora și locul pentru seminarul de absolvent, în consultare cu comisia lui / ei. Seminarul absolvent ar trebui să fie deschis tuturor facultate ASU și de personal și o notificare în acest sens ar trebui să fie distribuite comunității ASU de Ph.D. coordonator de cel puțin două săptămâni înainte de data seminarului.

Admiterea la Candidatura

aprobarea Candidatura va fi acordată de Școala de Studii postuniversitare. Elevii care au îndeplinit toate condițiile de curs și a trecut examenele cuprinzătoare scrise și orale sunt admise la candidatura pentru doctorat grad. O cerere de student inițiat de admitere la candidatura trebuie să fie prezentate și aprobate de către coordonator absolvent de cel puțin două semestre înainte de data absolvirii. Această aplicație este o certificare pe care candidatul a demonstrat capacitatea de a face absolvent de muncă acceptabil în microbiologie.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Alabama State University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019