Doctor în Filosofie (doctorat) în transpersonal

Generalități

Programul de descriere

Dacă sunteți un elev auto-motivat, care se luptă cu provocările timpului nostru și încearcă să facă o schimbare pozitivă în lume, acest program este pentru tine. Programul nostru combina învățarea experiențială cu cerere academic grave și absolvenții noștri să devină oameni de știință transpersonale, terapeuti transpersonally orientate-și vindecători, educatori de transformare, și agenți de schimbare în diferite contexte sociale și organizaționale.

Cursuri include anchetă intensivă în filosofie transpersonal, teorie și cercetare; o secvență metode de cercetare care pregătește studenții pentru munca disertație pe un subiect ales; și experiențe integrative și transformare educaționale de construire Comunității și aplicat de învățare prin intermediul retrage și o secvență de praxis comunitate. Acest program on-campus prevede container pentru tine de a fi o parte dintr-o comunitate de învățare diverse.

Programul nostru va ofera cinci concentrații:

  • Conștiința și Studii Creativitate
  • Știință comportamentală
  • Ecopsychology
  • Psihologie somatice
  • Metode de cercetare în psihologie

Membrii facultății noastre publice în diverse domenii de cercetare judecătorească, inclusiv experiențe excepționale umane, studii de constiinta, creativitate, religii comparate, și interfața de studii culturale și psihologia transpersonală. Echilibrul nostru distinctiv de studiu academic, învățarea experiențială, și dezvoltarea profesională sprijină activitatea de a aduce concepte și practici de transformare în lume într-un mod care promovează dezvoltarea personală, schimbările sociale, și de vindecare într-o varietate de setări.

Ce să vă pregătiți pentru acest?

Studenții care finalizează cu doctoratul în psihologia transpersonală merge pe la diverse eforturile profesionale. Cei cu viața profesională anterioare includerea de multe ori principiile transpersonale într-o practică existentă. Împreună cu o specializare ales, mulți absolvenți dezvolta un nou chemare după finalizarea programului, inclusiv de lucru în calitate de antrenori, ghizi spirituali, educatori, și agenți de schimbare în non-profit, guvernamentale, și mediile corporatiste.

Conștiința și Studii Creativitate

Filosofi și oamenii de stiinta au explorat conceptul de conștiință de milenii, dar abia acum știm destul despre creier pentru a face progrese științifice pe chiar și întrebările cele mai de bază. Desigur mult rămâne misterios și, probabil, va fi întotdeauna. În același timp, toată lumea este familiarizat cu experienta de conștientizare sporită sau extins și sentimentul concomitentă a mai legătură cu sine și în lume. Concentrarea Conștiința și Studii creativitatea este conceput pentru a oferi un spațiu pentru doctoranzi de a explora constiinta în diversele sale dimensiuni în timp ce experimentează cu tehnologii spirituale și procese creative care produc și sunt hrănite de către aceasta. Explorare noastră își are rădăcinile în anchetă academic, practici contemplative, integrare enteogene, și întâlnirile intersubiective cu membrii comunității noastre de învățare.

Știință comportamentală

Concentrația Științe Comportamentale se concentrează pe neuroscientific, comportamentale, și psihologia cognitivă. În plus față de aceste subiecte tradiționale, studenții sunt introduse pentru a disciplinelor mai inovatoare post-universitare, cum ar fi neuroteologia, neurophenomenology, și bioetica în contextul mai larg al studiilor de constiinta. Întrebările privind coreleaza neurologice de experiență și de problemele legate de îmbunătățire a creierului uman prin intermediul tehnologiilor de transformare spirituală și religioasă sunt, de asemenea, parte din această concentrație.

Ecopsychology

Ecopsychology apropie de psihicul uman ca un fenomen al naturii și consideră toate aspectele psihologice și spirituale, în funcție de participarea noastră în viața lumii-mai mult de-uman. Această concentrație explorează ecotherapy moduri, de acțiune pentru mediu, precum și modalități responsabile ecologic de viață a promova o sănătate optimă mintale, bunăstarea, și un sentiment de transpersonale.

Psihologie somatice

Psihologie somatică abordează provocările prezentate în viața oamenilor de ruptura dintre lumea de cunoștințe și lumea a trăit, experiență întruchipat. Acesta se concentrează asupra organismului ca locul evolutiv inteligență, învățare, și de transformare. Bazându-se pe ambele perspective de Est și de Vest, această concentrație explorează interacțiunile dintre procese corporale și stări de conștiință, printr-o perspectivă psihologică transpersonală.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Sofia University has built itself on a foundation of transformative, transpersonal education since 1975.

Sofia University has built itself on a foundation of transformative, transpersonal education since 1975. Citește mai puţin