Doctor în filosofie (doctorat)

Generalități

Programul de descriere

doctor în filozofie (PhD)

NIE oferă studii de nivel superior prin cercetare care conduce la gradul de doctor în filosofie (PhD), în conformitate cu accentul în creștere pe cercetare în domeniile umaniste, educație, științe și educație fizică.

Solicitanții care citesc gradul de doctorat prin cercetare vor urmări o cercetare independentă dar supravegheată într-un domeniu aprobat de studiu avansat bazat pe care o teză ar trebui să fie între 70.000 - 100.000 de cuvinte trebuie să fie prezentate. O teză de doctorat scrisă în limba chineză nu trebuie să depășească 200.000 de caractere chinezești. Atribuirea gradului de cercetare se bazează în întregime pe lucrarea prezentată în teză.

CALIFICARE EXAMEN

Un sistem riguros este utilizat pentru pregătirea candidaților în faza de cercetare. În etapa inițială a studiului de doctorat, candidații trebuie să treacă o examinare de calificare.

Candidați cu normă întreagă

În primele 12 luni de studiu, vi se va cere să completați cerințele pentru examenul de calificare, așa cum este indicat la punctele 1 și 2 de mai jos:

  1. Participă la cursuri și trece examenele a 6 cursuri de nivel absolvent alese din programele universitare de masterat sau din cursuri de specialitate aprobate și
    obține o medie generală de grade B-, și niciun curs nu trebuie să aibă un grad sub C +
  2. Trimiteți o revizuire aprofundată a literaturii despre un subiect de cercetare aprobat

Part-time candidați

În primele 24 de luni de studiu, vi se va solicita să completați cerințele pentru examenul de calificare, așa cum este indicat la punctele 1 și 2 de mai sus.

Scutirea cursurilor

Scutirea de cursuri poate fi acordată de către decan dacă sunteți considerat că ați făcut deja cursuri suficiente în domeniul respectiv într-un program de absolvent la o universitate recunoscută. Va trebui să completați minimum trei cursuri, după ce ați permis scutiri.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Institutul Naţional al Educaţiei (NIE) este singurul institut de formare a profesorilor în Singapore şi mândri de a fi o parte integrantă a serviciului de învăţământ.&nbsp Sistemul de învăţământ S ... Citeste mai mult

Institutul Naţional al Educaţiei (NIE) este singurul institut de formare a profesorilor în Singapore şi mândri de a fi o parte integrantă a serviciului de învăţământ.&nbsp Sistemul de învăţământ Singapore a fost menţionată ca fiind unul dintre cele mai de succes sistemele de învăţământ din lume. Acest lucru este, în parte, ca urmare a politicilor de sunet educaţionale şi de cercetare în elaborarea de curriculum-ului şi a practicilor de management pentru şcoli.&nbsp Mai important, este din cauza pasiunea si perseverenta de aproximativ 28000 comise şi profesori dedicat în Singapore.&nbsp Suntem mandri de a fi în măsură să numim această comunitate colegii noştri şi de a lucra cu ei pentru a îmbunătăţi calitatea sistemului nostru de învăţământ pentru viitor.&nbsp Astfel, NIE se angajează să viziunii noastre de a fi un institut de distincţie şi misiunea noastra de a crea acea lume-institut de clasă renumit pentru excelenţa în educaţie şi cercetare cadrelor didactice de învăţământ. Citește mai puţin