Doctor în Filozofie (Calculatoare)

Sunway University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Filozofie (Calculatoare)

Sunway University

Acest program orientat spre cercetare își propune să dezvolte în continuare abilitățile de cercetare curente într-unul din mai multe domenii-cheie de calcul.

Colaborând cu supraveghetorii dvs., veți fi expuși la multe aspecte ale activității de cercetare, inclusiv analiza critică a literaturii, identificarea unei zone de contribuție, colectarea de informații și comunicarea ideilor prin publicații de jurnal și prin prezentări de conferințe.

Candidații doctorului de filosofie (Computing) de la Universitatea Sunway se vor dovedi a fi lideri și inovatori în domeniul tehnologiei informațiilor, informațiilor și comunicațiilor.

Tutorialele se vor desfășura într-o manieră exclusivă, unu-la-unu, iar supervizorii vor fi la îndemână pentru a vă susține pe întreaga durată a programului. Înainte de înscriere, candidații potențiali vor trebui să consulte supervizorii calificați și experimentați ai Sunway pentru a stabili domeniul de cercetare.

CONSUMUL

Ianuarie, martie, iunie

  • Full Time: 3 ani
  • Part time: 4 ani

Perspectivele de carieră

Absolvenții doctorale sunt specialiști cu pregătire în domeniul lor. Aceștia pot intra în carieră în mediul academic, în cercetare, în consultanță, precum și în roluri specializate, de exemplu, în dezvoltarea companiilor avansate de tehnologie de calcul.

Structura programului

Modulele

Candidații sunt obligați să ia trei module, și anume metodologia de cercetare, lecturile direcționate și propunerile de cercetare pentru a-și spori cunoștințele în cercetare, pe lângă componenta Teză.

teză

Doctoratul este acordat pe baza finalizării cu succes a unei teze. Teza trebuie să demonstreze competența, critica și stăpânirea în domeniul sau domeniul de cercetare ales.

Cerința de intrare

O diplomă de masterat sau echivalent și candidații trebuie să fi finalizat cel puțin unul (1) din diplomele lor anterioare (Master sau Bachelor's) în calcul sau legate de calcul.

Limba engleză cerințe

  • IELTS 6.0;
  • TOEFL 550 (pe suport de hârtie), 213 (pe bază de computer) sau 80 (bazate pe internet);
  • PTE Academic 50 în ansamblu (minim 46 în fiecare abilitate).
Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare January 30, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
3 - 4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala