Doctor în filozofie (DJSP)

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Aveți o pasiune pentru cercetare?

Doctor of Philosophy (PhD) este un grad de cercetare disponibile în toate domeniile de studiu și vă oferă abilitățile de a deveni un cercetător eficient în disciplina studiată anterior. Prin realizarea de un doctor în filosofie vei avea libertatea intelectuală expansivă pentru a fi în măsură să aducă o contribuție originală și substanțială pentru zona de studiu.

cadre universitare USQ sunt recunoscute în întreaga lume, pentru excelenta in cercetare. Unele dintre proiectele pe care le puteți robinet în sunt în prima linie de taiere de cercetare margine. Ca un student de cercetare le-ar fi angajamentul și de sprijin pentru a face o diferență față de societate într-un mod semnificativ.

USQ se angajeaza sa excelenta in cercetare de formare și să ofere o experiență de formare în cercetare de calitate pentru studenții noștri. Ne mentinem relevanta noastra in cercetare prin corelarea cu industria și mediul de afaceri prin intermediul rețelelor de cercetare locale și internaționale.

Puteți începe să doctorat în orice moment pe parcursul anului. Pentru a porni de doctorat dvs. aveți nevoie pentru a clarifica subiectul de cercetare și să caute un membru al personalului academic să fie supraveghetorul dumneavoastră. Acest lucru poate dura, uneori, timp, astfel că este înțelept să permită mai multe luni pentru discuții cu potențialii autorități de supraveghere și pentru luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Rezultatele carierei

Absolvind cu un doctor în filosofie este ideal dacă doriți să urmeze o carieră în industrie, mediul academic sau de guvern cu specializarea domeniul ales.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să aibă unu dintre următoarele:

  • O diplomă de licență cu onoruri de primă clasă sau onoruri de clasa a doua (diviziunea A) sau echivalent, sau
  • O diplomă de master (cu o componentă importantă de cercetare) sau
  • alte calificări și / sau experiențe echivalente cu minimum clasa a doua Onoruri (Divizia A), considerate adecvate de către facultatea respectivă.

Cerințe de limbă engleză

Sunteți obligat să îndepliniți cerințele aplicabile în limba engleză. Acest program necesită a Minim de IELTS 6,5 sau echivalent. Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, vă puteți aplica pentru a studia un program de limbă engleză aprobat de universitate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Citeste mai mult

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Citește mai puţin
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australia Online + 3 Mai mult Mai Puțin