Doctor în filozofie

L’Université Catholique Du Congo

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în filozofie

L’Université Catholique Du Congo

Facultatea de Filosofie are obiectivul principal de a contribui la formarea filosofilor profesioniști și au, ca un important centre de interes și de reflecție, omul, în general, și fenomenul religios din Africa, în special. Programul de formare filosofică își propune să ofere studenților amploarea și forța spiritului critic la o înțelegere filosofică și științifică a societății, gândirii, înțelepciunea și spiritualitatea africană.

Facultatea și își propune să ajute elevii săi să intre în dialog cu teologi și alți oameni de știință. Beneficiarii astfel de formare sunt în slujba Bisericii și a națiunii în diverse sectoare ale educației și toate celelalte sarcini de dezvoltare naționale, care de formare destinate.

Studiile inițiale vor dura cinci ani, sau 3 ani de licență și 2 ani de master. Programul de studii poate fi completat de către unul dintre agregarea învățământului secundar de nivel superior, care abilitează gradul în filosofie de predare în școlile secundare.

La nivel postuniversitar, studenții pot dobândi clasele absolvent de Studii Avansate în Filozofie, Doctor în Filosofie și asociat al învățământului superior în filozofie.

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Republica Democrată Congo - Kinshasa, Kinshasa
Data începerii : Feb. 2019, Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Republica Democrată Congo - Kinshasa, Kinshasa
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala