Doctor în Finanțe

Generalități

Programul de descriere

finance

Misiunea Departamentului de Finanțe este de a realiza cercetări de nivel mondial, de a furniza educație financiară de prim rang și de a contribui la dezvoltarea financiară a Hong Kong-ului, a continentului chinez și a regiunii Asia-Pacific. decât 20 de membri cu normă întreagă și invitați din facultate, care sunt implicați activ în cercetare și oferă o predare de înaltă calitate. De asemenea, atragem cercetători internaționali și practicieni cu experiență din industrie pentru a contribui la activitățile noastre de cercetare și predare.

Departamentul a realizat remarcabile realizări de la înființarea sa. Acesta a fost clasat pe locul întâi în cercetare în regiunea Asia-Pacific și în top 25 în lume de către FMA-ASU (Asociația de Management Financiar la Arizona State University). Datorită calității facultății sale, Departamentul a câștigat repede o reputație internațională pentru cercetarea sa, precum și o reputație locală pentru expertiza sa în domeniul financiar, al instrumentelor derivate și al piețelor financiare locale și regionale.

Programul de doctorat în finanțe se străduiește să pregătească studenții să facă contribuții semnificative de cercetare pe teme precum corporate alt = "finanțe, contracte financiare și instituții, prețuri activelor, microstructura pieței, derivate și piețele financiare internaționale. cu elevii să-i ajute să dezvolte subiecte de cercetare și să desfășoare cercetări academice la un nivel care să poată fi publicat în revistele academice de vârf. Facultatea de Finanțe Alt = "colaborează, de asemenea, cu studenții pe proiecte de cercetare comune. Programul își propune să își plaseze absolvenții în poziții academice la instituții de cercetare de vârf.

Următoarea este o listă de instituții în care recent absolvenții programului de doctorat lucrează sau lucrează în prezent:

Universitatea din Toronto (Canada), Universitatea din Manchester (Marea Britanie), Universitatea din Warwick (Marea Britanie), Universitatea Lancaster (Marea Britanie), Universitatea Erasmus (Olanda), Universitatea Stavanger din Norvegia, Universitatea Massey Zeeland), Universitatea de Tehnologie Nanyang (Singapore), Universitatea Politehnică din Hong Kong, Universitatea de Stat din Hong Kong, Universitatea Baptistă din Hong Kong, Universitatea Tsinghua, Universitatea de Economie și Finanțe din Shanghai și Universitatea Tongji.

Foci de cercetare

Principalele domenii de cercetare ale departamentului sunt corporațiile financiare, contractele și instituțiile financiare, stabilirea prețurilor activelor, comportamentul alt = "finanțe, instrumente derivate și piețele financiare internaționale.

finance

Informațiile despre program pentru 2020/21 sunt acum gata la

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Candidații care doresc admiterea la un program de doctorat ar trebui să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență cu o evidență dovedită a performanței remarcabile de la o instituție recunoscută; sau a prezentat dovezi ale muncii satisfăcătoare la nivel postuniversitar, cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu normă parțială timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • Testul revizuit cu hârtie revizuit TOEFL 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modulul academic) Scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Termenele de aplicare

Va rog, referiti-va la

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin