Doctor în Finanțe

Generalități

Programul de descriere

Departamentul de Finanțe și Real Estate admite un lot de cohortă de doctoranzi în finanțe în semestrul de toamnă al fiecărui an alternativ. Dimensiunea lotului depinde de finanțare, precum și de grupul competitiv de solicitanți. Elevii desfășoară cursuri predefinite în domenii majore și de susținere timp de aproximativ doi ani urmate de o examinare scrisă și orală cuprinzătoare.

Cerințe de admitere

Admiterea la doctorat Programul se bazează pe completarea cerințelor generale de admitere ale admiterilor universitare. Pentru doctorat program de admitere, un punctaj pe Graduate Management Admission Test (GMAT) sau Graduate Record Exam (GRE) și o înregistrare de nivel universitar și de master nivel academic sunt necesare. Elevii pentru care limba engleză nu este limba lor maternă trebuie să obțină un scor TOEFL de cel puțin 550. TOEFL nu poate fi renunțat, chiar și atunci când un student are o diplomă de masterat de la o universitate din SUA. Solicitanții internaționali care înregistrează scoruri sub nivelurile minime acceptabile pe partea verbală a examenelor de admitere pot fi admiși cu condiția să treacă un examen de competență în limba engleză sau un program complet de competențe în limba engleză a UT Arlington înainte de începerea cursurilor de absolvent. Solicitanții sunt încurajați să prezinte un rezumat cu aplicația lor, care evidențiază realizările profesionale și personale, abilitățile lingvistice, expertiza pe calculator și experiența de conducere. O declarație de scop care descrie contextul academic și de muncă al solicitantului, interesele de cercetare și motivele pentru care se aplică la doctoratul UTA. Programul este necesar ca parte a cererii.

Pentru luarea deciziilor de admitere se folosesc mai multe criterii. Măsurile cantitative includ un scor al GMAT sau GRE al candidatului și mediile punctului de clasă la cursurile de licență și de masterat, calculate conform Admiterilor Universitare. Nu se folosește nici o formulă, nici greutățile atribuite acestor factori. Nu există scoruri minime stabilite pentru GMAT sau GRE necesare pentru admitere și nu există scoruri cutoff pe mediile punctului de punctaj. Un scor standardizat de testare (GMAT sau GRE) nu este folosit ca singurul criteriu pentru decizia de admitere a unui solicitant.

Ph.D. deciziile de admitere sunt făcute de un comitet condus de coordonatorul principal de domeniu pentru piesa pe care un solicitant dorește să o specializeze (management, finanțe, etc.). Aceste comitete acordă de obicei atenție mai multor factori (obiective educaționale, scrisori de recomandare etc.) în plus față de valorile cantitative pentru a ajunge la o decizie. Toți studenții care doresc să aibă o cerere puternică pentru o doctorat sunt încurajați să obțină experiență de cercetare prin activități cum ar fi lucrul ca asistent de cercetare pentru un membru al facultății, scrierea unei teze de masterat și / sau prezentarea lucrărilor la conferințe academice. Performanțele puternice ale cursurilor în metodele de cercetare și statisticile avansate sunt, de asemenea, văzute pozitiv. Elevii care doresc să învețe mai multe despre procesul de admitere pentru o anumită zonă de administrare a afacerilor sunt încurajați să contacteze coordonatorul principal de domeniu pentru acea zonă.

Informații suplimentare despre program.

Pregătire și accesibilitate

Informații despre școlarizare și accesibilitate UTA

Datele de aplicare prioritare

Cădere | 15 martie
Primăvara | 15 august
Vara | 15 februarie

Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o evaluare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să aplicați cu mult timp înainte de data prevăzută pentru început pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult, iar unele programe necesită aplicații cu un an înainte.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Citeste mai mult

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Citește mai puţin