Departamentul de Finanțe va accepta aplicații pentru noi studenți pentru toamna anului 2019. Termenul limită pentru depunerea cererii este 15 ianuarie 2019.


Departamentul de Finanțe și Real Estate admite un lot de cohortă de doctoranzi în finanțe în semestrul de toamnă al fiecărui an alternativ. Dimensiunea lotului depinde de finanțare, precum și de grupul competitiv de solicitanți. Elevii desfășoară cursuri predefinite în domenii majore și de susținere timp de aproximativ doi ani urmate de o examinare scrisă și orală cuprinzătoare.

Departamentul de Finanțe și Imobiliare al UTA se angajează să furnizeze unul din programele de finanțare de cea mai înaltă calitate din Texas. Situat în centrul Dallas / FortWorth Metroplex, UTA se află în mijlocul unei piețe dinamice a forței de muncă. Departamentul de Finanțe și Real Estate al UTA are zece facultate cu normă întreagă. Departamentul oferă o completă completă a claselor în finanțe corporative, investiții, instituții financiare și piețe de capital, precum și finanțări internaționale. Există oportunitatea ca studenții să participe în industria financiară prin stagii și locuri de muncă cu fracțiune de normă, continuând în același timp educația lor în afaceri. Firmele care angajează studenți în finanțe se concentrează pe numeroase aspecte, printre care se numără finanțe manageriale, servicii bancare, investiții, brokeraj, piețe monetare internaționale, asigurări, planificare financiară personală și activități ipotecare. Întreprinderile care angajează studenți în domeniul imobiliar se concentrează pe subiecte precum consultanța de mediu, impozitul pe proprietate, consultanța în investiții, dezvoltarea și gestionarea proprietății, finanțarea proprietății, bancare ipotecare, evaluarea și evaluarea, analiza locației site-ului și sindicalizarea. Organizațiile studențești din departamente s-au clasat printre cele mai mari organizații studențești din țară și au fost plasate la nivel înalt în competiția națională.

Departamentul Finanțe și Imobiliar caută excelență în furnizarea de educație, cercetare și servicii diverselor sale circumscripții. Misiunea noastră are mai multe dimensiuni: să obțină și să mențină o reputație de înaltă calitate în toate programele noastre de licență (de licență, masterat și doctorat); pentru a genera cercetări care vor spori teoria și aplicarea ei în lumea reală; și să ofere servicii necesare pentru a facilita realizarea deplină a potențialului tuturor participanților noștri - studenți, întreprinderi, guverne și societate în general.


Cerințe de admitere

Admiterea la doctorat Programul se bazează pe completarea cerințelor generale de admitere ale admiterilor universitare. Pentru doctorat program de admitere, un punctaj pe Graduate Management Admission Test (GMAT) sau Graduate Record Exam (GRE) și o înregistrare de nivel universitar și de master nivel academic sunt necesare. Elevii pentru care limba engleză nu este limba lor maternă trebuie să obțină un scor TOEFL de cel puțin 550. TOEFL nu poate fi renunțat, chiar și atunci când un student are o diplomă de masterat de la o universitate din SUA. Solicitanții internaționali care înregistrează scoruri sub nivelurile minime acceptabile pe partea verbală a examenelor de admitere pot fi admiși cu condiția să treacă un examen de competență în limba engleză sau un program complet de competențe în limba engleză a UT Arlington înainte de începerea cursurilor de absolvent. Solicitanții sunt încurajați să prezinte un rezumat cu aplicația lor, care evidențiază realizările profesionale și personale, abilitățile lingvistice, expertiza pe calculator și experiența de conducere. O declarație de scop care descrie contextul academic și de muncă al solicitantului, interesele de cercetare și motivele pentru care se aplică la doctoratul UTA. Programul este necesar ca parte a cererii.

Pentru luarea deciziilor de admitere se folosesc mai multe criterii. Măsurile cantitative includ un scor al GMAT sau GRE al candidatului și mediile punctului de clasă la cursurile de licență și de masterat, calculate conform Admiterilor Universitare. Nu se folosește nici o formulă, nici greutățile atribuite acestor factori. Nu există scoruri minime stabilite pentru GMAT sau GRE necesare pentru admitere și nu există scoruri cutoff pe mediile punctului de punctaj. Un scor standardizat de testare (GMAT sau GRE) nu este folosit ca singurul criteriu pentru decizia de admitere a unui solicitant.

Ph.D. deciziile de admitere sunt făcute de un comitet condus de coordonatorul principal de domeniu pentru piesa pe care un solicitant dorește să o specializeze (management, finanțe, etc.). Aceste comitete acordă de obicei atenție mai multor factori (obiective educaționale, scrisori de recomandare etc.) în plus față de valorile cantitative pentru a ajunge la o decizie. Toți studenții care doresc să aibă o cerere puternică pentru o doctorat sunt încurajați să obțină experiență de cercetare prin activități cum ar fi lucrul ca asistent de cercetare pentru un membru al facultății, scrierea unei teze de masterat și / sau prezentarea lucrărilor la conferințe academice. Performanțele puternice ale cursurilor în metodele de cercetare și statisticile avansate sunt, de asemenea, văzute pozitiv. Elevii care doresc să învețe mai multe despre procesul de admitere pentru o anumită zonă de administrare a afacerilor sunt încurajați să contacteze coordonatorul principal de domeniu pentru acea zonă.

Categorii de decizii de admitere

Un solicitant este admis necondiționat atunci când toți factorii care trebuie luați în considerare indică un potențial foarte mare pentru succesul academic ca student de doctorat în afaceri. Atunci când mai mulți factori indică o lipsă de potențial, admiterea va fi refuzată. Admiterea la probă nu este disponibilă pentru programul de doctorat.


Taxe și taxe

Toamna anului 2018 de școlarizare nerezident și taxe

Toamna 2018 absolvent rezident de școlarizare și taxe


Studenții internaționali vor dori să depună documente / declarații financiare, deoarece depun și materiale de înscriere pentru admitere.

Formularul declarației financiare internaționale


Datele de prioritate a aplicației noastre sunt:

Toamna: 15 martie
Primăvară: 15 octombrie
Vara: 1 aprilie


Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o examinare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să se aplice cu mult timp înainte de data de începere planificată pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult și unele programe necesită aplicații cu până la un an în avans.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la University of Texas Arlington »

Ultima actualizare August 29, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 22, 2019
Ian 14, 2020
Duration
4 anii
La zi
Price
10,126 USD
$ 10,126 pe semestru pentru nerezidenți (timp de 9 ore pe semestru). 4.577 dolari pe semestru pentru non-rezidenți (care durează 9 ore pe semestru).
Deadline
Contactează şcoala
application priority deadline
Oct 15, 2019
application priority deadline
După locații
După dată
Start Date
Aug 22, 2019
End Date
Mai 10, 2020
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
Start Date
Ian 14, 2020
End Date
Dec 12, 2020
Termen limită de aplicare
Oct 15, 2019
application priority deadline

Aug 22, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Mai 10, 2020

Ian 14, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Oct 15, 2019
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2020

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal