Obiectivul de a lucra cu absolvenți în fizică este de a pregăti elevul pentru dezvoltarea profesională și academică continuă ca fizician. Programele de masterat în științe fizice sunt concepute pentru a oferi cursantului o pregătire avansată în toate domeniile fundamentale ale fizicii prin cursuri formale și opțiunile unui anumit grad de specializare sau participare la cercetarea originală într-una dintre varietățile de proiecte dirijate de facultate. Programul Doctorul de Filozofie în Fizică și Fizică Aplicată combină elementele tradiționale ale unui program de doctorat științific cu cursuri în domenii specifice aplicate și stagii într-un mediu tehnologic. Acesta este conceput pentru a produce profesioniști bine instruiți, cu o perspectivă largă asupra subiectului, care le poate pregăti la fel de bine pentru carieră în laboratoare academice sau în guvern sau laboratoare industriale.

Cercetările curente din cadrul departamentului se desfășoară în domeniile fizicii materiei condensate și al științei materialelor, al fizicii nano-bio, al astrofizicii și al fizicii spațiului, al fizicii de înaltă energie, al opticii și al educației fizice.


Cerințe de admitere

Pentru admiterea necondiționată la programul Doctor of Philosophy, un solicitant trebuie să aibă o diplomă de master sau 30 de ore semestru de credit absolvent în fizică sau într-un domeniu conex și să satisfacă cerințele generale de admitere a universității, inclusiv un curs de absolvire minimă GPA de 3,0 pe 4,0, calculat prin admitere la absolvent și scrisori de recomandare favorabile din partea persoanelor fizice capabile să evalueze potențialul de succes al candidatului în cadrul unui doctorat. program. În plus, solicitantul ar trebui să aibă scoruri minime GRE de 143 în verbale și 151 în cantitative.

Solicitanții care nu îndeplinesc cerințele minime ale departamentului sau ai universității pentru oricare dintre programe pot fi totuși luați în considerare pentru acceptarea necondiționată dacă alte informații din aplicația lor indică o probabilitate rezonabilă de succes în studiile universitare de fizică.

Admitere la probă

Dacă un solicitant nu îndeplinește majoritatea standardelor pentru admiterea necondiționată descrisă mai sus, aceștia pot fi luați în considerare pentru admiterea la probă, după o examinare atentă a materialelor de înscriere. Admiterea la probă necesită ca solicitantul să primească o diplomă B sau mai bună în primele 12 ore de cursuri la UT Arlington.

Admiterea amânată și provizorie

O decizie de aplicare amânată poate fi acordată atunci când un dosar este incomplet sau când o decizie respinsă nu este adecvată. Un solicitant care nu poate furniza toată documentația necesară înainte de termenul limită de admitere, dar care altfel pare să îndeplinească cerințele de admitere poate primi admitere provizorie.

Refuzul admiterii

Un candidat poate fi refuzat la admitere dacă are o performanță mai puțin satisfăcătoare în ceea ce privește criteriile de admitere descrise mai sus.


Burse și burse

Elevii care sunt admiși vor fi eligibili pentru bursă disponibilă și / sau sprijin pentru părtășie. Acordarea de burse sau burse se va baza pe luarea în considerare a acelorași criterii utilizate în deciziile de admitere. Pentru a fi eligibili, candidații trebuie să fie studenți noi care vin la UT Arlington în semestrul toamna, trebuie să aibă un GPA de 3,0 în ultimele lor 60 de ore de credit de licență, plus orice oră de credit absolvent, calculat de către Graduate School, și trebuie să fie înscris la un nivel minim de 6 ore de cursuri în ambele semestre lungi pentru a-și păstra părtășia.


Cerințe de diplomă

Fiecare candidat trebuie să îndeplinească următoarele cerințe de program:

1. Demonstrarea competenței în cel puțin 39 de ore de credit a cursurilor de bază alese sub îndrumarea comitetului de supraveghere din următoarele (sau din cursuri aprobate în avans de către Comitetul de studii aprofundate):

Cursuri de bază tradiționale

 • PHYS 5306 Mecanica clasică
 • PHYS 5307 Mecanica cuantică I
 • PHYS 5308 Mecanica cuantică II
 • PHYS 5309 Teoria electromagnetică I
 • PHYS 5313 Teoria electromagnetică II
 • Mecanica statistică PHYS 5310
 • PHYS 5311 Metode matematice în fizică I
 • PHYS 5312 Metode matematice în fizică II
 • PHYS 5315 Solid State I
 • PHYS 5316 Solid State II

Cursuri de bază pentru fizica aplicată

 • PHYS 5314 Advanced Optics
 • PHYS 5319 Metode matematice în fizică III
 • PHYS 6301 Metode de Fizică Aplicată I - Electronică
 • PHYS 6302 Metode de fizică aplicată II - Calculatoare în fizică
 • PHYS 6303 Metode de Fizică Aplicată III - Spectroscopie
 • Informatică, conform cerințelor comitetului de supraveghere

2. Disertațiile și cursurile de cercetare suplimentare și elective sunt alese sub îndrumarea comitetului de supraveghere.


Taxe și taxe

Toamna anului 2018 de școlarizare nerezident și taxe

Toamna 2018 absolvent rezident de școlarizare și taxe


Studenții internaționali vor dori să depună documente / declarații financiare, deoarece depun și materiale de înscriere pentru admitere.

Formularul declarației financiare internaționale


Datele de prioritate a aplicației noastre sunt:

Toamna: 15 martie
Primăvară: 15 octombrie
Vara: 1 aprilie


Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o examinare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să se aplice cu mult timp înainte de data de începere planificată pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult și unele programe necesită aplicații cu până la un an în avans.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la University of Texas Arlington »

Ultima actualizare August 29, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
10,126 USD
$ 10,126 pe semestru pentru nerezidenți (timp de 9 ore pe semestru). 4.577 dolari pe semestru pentru non-rezidenți (care durează 9 ore pe semestru).
Deadline
Contactează şcoala
application priority deadline
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal