Doctor în Fizică / Fizică Aplicată

Generalități

Programul de descriere

Obiectivul lucrării absolvite în fizică este de a pregăti studentul pentru dezvoltarea profesională continuă și savantă ca fizician. Programele de gradul de fizică Master of Science sunt concepute pentru a oferi studenților o pregătire avansată în toate domeniile fundamentale ale fizicii prin cursuri formale și opțiunile unui anumit grad de specializare sau participarea la cercetări originale într-o varietate de proiecte conduse de facultate. Programul doctor în filozofie în fizică și fizică aplicată combină elementele tradiționale ale unui program de doctorat științific cu cursuri în teme specifice aplicate și stagii într-un mediu tehnologic. Este conceput pentru a produce profesioniști extrem de bine pregătiți, cu o perspectivă largă a subiectului, care îi poate pregăti la fel de bine pentru carierele din laboratoarele academice sau guvernamentale sau industriale.

Cercetările curente din cadrul departamentului se desfășoară în domeniile fizicii materiei condensate și al științei materialelor, al fizicii nano-bio, al astrofizicii și al fizicii spațiului, al fizicii de înaltă energie, al opticii și al educației fizice.


Cerințe de admitere

Toți studenții admiși la doctorat. programul este susținut cu un post de asistent didactic absolvent (GTA), care oferă un stipendiu de 18.000 dolari timp de nouă luni (minus deduceri pentru asigurare de sănătate) și o bursă care plătește 85% din școlarizarea (școlarizarea rămasă, aproximativ 1500 USD este plătită de student ). De asemenea, oferim suport pentru vară, deși cantitatea exactă variază. Mulți studenți primesc mai mult decât acest nivel de sprijin prin diferite subvenții departamentale și burse. În general, studenții trec la o poziție de asistent de cercetare absolvită (GRA), după ce încep cercetarea. Graficul este plătit prin subvenția consilierului de cercetare a facultății, iar aceasta plătește întreaga școlarizare, plus stipendiul (suma exactă este stabilită de profesor, dar este aproximativ aceeași cu GTA). Studenții în stare academică bună vor primi sprijin sub forma unui GRA sau GTA până la terminarea doctoratului. O bună calitate academică este definită ca fiind

1. Menținerea unei medii B sau mai bună la toate cursurile - un GPA mai mic de 3,0 este cauză pentru probațiune academică.

2. Trecerea tuturor celor patru examene de calificare departament înainte de sfârșitul celui de-al doilea an. Există 4 examene fiecare din trei ore susținute pe parcursul a 2 zile (electricitate

3. Având un consilier de cercetare a facultății dvs. să certifice că s-au înregistrat progrese adecvate către doctorat.

Facem tot posibilul pentru a sprijini studenții, astfel încât să poată avea succes. Aproximativ 80% dintre studenți au acceptat să își finalizeze doctoratul. grad.

Timpul până la grad variază de-a lungul grupurilor de cercetare din departament, dar media este de aproximativ 6 ani (cât 4, și 7). Studenții care intră cu o diplomă de MS pot primi unele cursuri necesare renunțate dacă au luat cursul echivalent la o altă instituție. Această decizie este luată de consilierul absolvent.

Solicitanții ar trebui să examineze cu atenție pagina web a departamentului pentru a determina ce tip de cercetare este efectuată pentru a se asigura că interesele lor corespund lucrărilor desfășurate la UT Arlington. De asemenea, este recomandat să contactăm profesorii din domenii de interes pentru a afla dacă se așteaptă să aibă o deschidere pentru un student absolvent în anul următor. Uneori, profesorul știe dacă va adăuga sau nu un student la grup. În plus față de factorii academici, Comitetul de admitere a absolvenților fizicii ține cont de nevoile de cercetare ale departamentului atunci când analizează aplicațiile studenților ca parte a efortului nostru de a avea echilibru și diversitate în admiterea noastră. Declarația de interes pe care elevii o scriu ca parte a aplicației este luată în considerare în acest context.

Pregătire și accesibilitate

Informații despre școlarizare și accesibilitate UTA

Datele de aplicare prioritare

Cădere | 15 martie
Primăvara | 15 august
Vara | 15 februarie

Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o evaluare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să aplicați cu mult timp înainte de data prevăzută pentru început pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult, iar unele programe necesită aplicații cu un an înainte.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Citeste mai mult

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Citește mai puţin